Opret Log ind
Ambush afholder åbne tryouts
Hvis du går og drømmer om at blive Ambush-spiller, får du nu muligheden.
Skrevet af: JSand    13. oktober 2020 10:00      

Inzta kommer til at bygge det nye Ambush-hold op fra bunden gennem to åbne kvalifikationer og en ladder på Esportal.

I slutningen af september forlod Ryxxo Ambush, hvilket sendte det danske mandskab ned på blot én spiller, nemlig Inzta.

I forbindelse med salget af Ryxxo afslørede Zouheir Chreih, Ambush' direktør, over for Dust2.dk, at organisationen langt fra var færdige med Counter-Strike, og nu er sløret blevet løftet yderligere for, hvad fremtiden indeholder.

Her kommer Ambush nemlig til at holde nogle åbne tryouts, hvor man gennem Esportal kan kvalificere sig til at få en prøveperiode hos Ambush.

Første del bliver en åben ladder fra den 16. oktober til den 16. november I den åbne ladder bliver de fire bedste spillere en del af Inztas prøvehold, mens de også vinder et gavekort på 740 kroner til Steam.

Anden del indeholder to åbne kvalifikationer med plads til 32 hold i hver, hvoraf vinderne også vinder gavekort - denne gang på 1.860 kroner.

Efter turneringerne vælger Inzta et hold fra hver turnering, som bliver udfordret på stream i en bo3, hvor der igen er gavekort med en værdi af 1.860 kroner på højkant. Til slut vælger Inzta så de fire spillere, som har imponeret ham mest til at danne et fremtidigt Ambush-mandskab.

#1 b0ychild
2020-10-13 10:07
Er ikke fan af idéen overhoved. Men held og lykke til Inzta & Ambush.
#2 ZCDK
2020-10-13 10:20
Er det ikke det samme, når man scouter spillere på diverse hubs? DPL m.v.? - og 1000 tak mate
#3 b0ychild
2020-10-13 10:23
Overhoved ikke det samme. Hvad gør i, hvis det f.eks. kun er folk der maks er level 5 på FACEIT der deltager? SKAL han så stadigvæk prøve lave et hold?
#4 ZCDK
2020-10-13 10:26
Jeg prøver at tage ja-hatten på. - så lad os se hvad der sker. Hvis man er et talent, som er på vej frem, og Peter kan se noget i den person, hvorfor så ikke give vedkomnede en chance?
#5 b0ychild
2020-10-13 10:27
Man skal altid give en person en chance, men man skal vel også have et individuelt niveau som er stærkt nok til at kunne følge med? Medmindre Ambush selvfølgelig ikke vil lege med i sub-toppen længere.

Jeg håber dog det lykkedes, jeg har bare svært ved at se idéen bag, udover det er en sjov måde at gøre det på, jeg tror bare ikke kvaliteten af spillere bliver særlig høj. Alternativt kunne man jo stille lidt krav i forbindelse af at kunne være med, f.eks, men så er det ikke en "åben" try-out længere.
#6 Radski
2020-10-13 10:29
En smule enig faktisk. Ville være federe hvis i lavede det til et acd hold måske, for tror desværre ikke man finder noget der kan komme højere op end div 1. Dog stadig fedt nok koncept at give præmier ud osv.
#39 Kristja
2020-10-14 00:23
Argh kender nu et par stykker, som kunne begå sig i toppen af dansk cs, hvis de fik chancen foræret :D
#41 Sander
6d 18t 18m
Du bliver da næsten nødt til at være lidt mere konkret og skrive nogle navne :-)
#43 Kristja
6d 4t 52m
Ja det kunne jeg også godt gøre. Men du ved hvordan det er, nogle folk vil ikke have kastet deres navn ud. Hvilket jeg selvfølgelig godt kan forstå :D
#44 Del337ed
5d 11t 42m
Er det ikke lidt sådan, at hver gang man snakker med et hold, så har de oftest en tendens til at overvurdere egne evner? Bare fordi man ser deres kampe, og de skyder utroligt godt fra sig, så er feltet i den Danske SUB TOP utroligt stærkt for tiden
#14 Gilborg
2020-10-13 12:20
Det synes jeg er en negativ indstilling på det, lad dog folk prøve selv om de er lvl 5, så kan det være de lærer noget af at spille i hubben og med bedre personer end dem selv. Kan godt se, hvad du mener men alligevel synes det en interessant og god måde at gøre det på da det minder mig om en lidt anden facon, at scoute spillere på som man gør i andre sports :)
#18 Del337ed
2020-10-13 12:34
Han nævner ikke noget imod at folk ikke må deltage :) Succesen bag konceptet afhænger bare af Ambushs' forventninger for holdet.

1. Tage nogle unge og udvikle på dem = Pisse fedt koncept!

2. Skaffe et talent hold som kan konkurrere i subtoppen og conteste i de bedste danske ligaer = Nok ikke det bedste koncept

Det her er bare min mening dog :)
#19 b0ychild
2020-10-13 12:39
Som Del337ed skriver, så kommer det jo også helt an på hvad Ambush vil, fedt at unge uprøvede spillere får en mulighed, men det bliver stadig svært, hvis de vise sig frem som et sub-top hold, som de har været længe.
#45 rautick
3d 10t 4m
Det er helt fair at folk får chancen og faktisk støtter jeg op omkring det, der kan være spillere der har et hvis niveau, men ikke har haft muligheden for at vise det, istedet for at du skal igennem et nåleøje for at få en plads, derudover er det kun at spille sig til en tryout, så det er jo ikke nødvendigvis en plads på holdet de får, om du støtter op om projektet eller ej synes jeg at man burde holde for sig selv, så kan du jo køre dit eget hold projekt på en anden måde, hvis du mener det giver mere succes 💁‍♂️
#15 Rand
2020-10-13 12:26
Jeg synes egentligt at ideen er meget god.. Istedet for det er den samme cirkel af spillere der gang på gang går på runde, så er det sku fint, at der er nogen der tager initiativ til at prøve finde de spillere, som ikke lige kender nogen, der kender nogen, der spiller i "sub-toppen"...

Bare fordi man har 3800 ELO på faceit kontra 2k ELO er det jo ikke ensbetydning med, at du bedre til cs.

Hvis man kan sammenligne det med dotaholdet OG, så ser du tydeligt 5 spillere der ikke er højest MMR, de ligger nok gns top (150-50) ranking.. til trods for det, så hiver de 2 TIs hjem, fordi deres teamplay og forståelse for, hvordan de vil spille sammen bare er LANGT bedre end alle andre :)

Jeg giver dig selvfølgelig ret i, at niveauet også skal være til det, men jeg tror også der er rigtig mange gode spillere, som bliver overset, blot fordi de ikke mænger sig med de rigtige spillere :)
#16 Postmand-Per
2020-10-13 12:27
Super godt skrevet Rand!

Held og lykke til Ambush synes det en god idé
#20 kfive
2020-10-13 12:40
Ret mig endelig hvis jeg tager fejl. Du har topson som kom frem ved netop at bryde 9k mmr barrieren tilbage i 17 og netop blev kendt som en syg pub spiller.

Du har saksa som notail netop forsvarede ved at han havde tre accounts i toppen af support leaderboardet og de derfor valgte at tage ham ind og prøve.

Begge spillere lå altså ikke langt nede i mmr som du prøvet at sammenligne med din 3800 og 2k Elo reference
#24 Rand
2020-10-13 13:13
Nu er det ikke kun TOPSON/Saksa jeg sammenlignede med.. Saksa var ikke en del af holdet da de vandt de 2 TIs. CEB (deres COACH), notail og jerax var ikke top100 MMR spillere på daværende tidspunkt .. ANA havde ikke engang MMR, fordi han kun spiller normal games med hans venner.. Alligevel stomper han alle høje mmr spillere.

forestil dig, der sidder en spiller kun og spiller matchmaking counter strike med hans venner for hyggens skyld? fordi han ikke har en MMR, så antager du med det samme, at han ikke kan spille med.. Det er forkert i mine øjne.

Min sammeligning med OG var egentligt blot for at pointere, at man ikke nødvendigvis behøver at være højeste på MMRladderen, for at være det bedste, jeg understreg, HOLD i verden. Det er de bestemt et levende eksempel på.
#26 Hani
2020-10-13 13:29
Sådan er det egentlig også på CS scenen. Mange af dem der ligger øverst på faceit gør det jo også fordi de specifikt grinder efter det. Det er ikke sikkert at de passer ind på et hold.
jeg forstår hvad du prøver at sige, og er enig i at ELO ≠ "at være god for et hold". Men hvis du taber alle dueller fordi andre er bedre individuelt hjælper det heller ikke noget.

din OG sammenligningen er dog rigtig dårlig :D da den største overraskelse var cep, der ikke havde så stort navn som spiller førhen, men mest som coach.
Som nævnt var topson højt på listen, Jerax anerkendt som top3 bedste pos4 spiller i verden, ana og notail var henholdsvis 2 og 4 gange valve major vinder på daværende tidspunkt. men ja, de havde da ikke så høj rank.
#28 kfive
2020-10-13 13:54
Uanset hvem du sammenligner med virker det jo lidt fjollet. Notain, ceb og jerax har spillet professionelt i maaaange år. De har ikke brug for at grind ladderen som dem der ikke spiller på gode hold gør. Ana har også flere gange vist hvordan han på ingen tid kan spille pubs og komme op på #1.

Tror ikke der nogen der har sagt man skal være i top xx for at være på det bedste hold i verden, fordi det ser vi jo tydeligt i cs mere flere pro spillere som IKKE gider spille faceit. Jeg vil dog til hver en tid give dig ret i at der er nogle spillere derude som sagtens ville kunne begå sig på gode hold men som ikke får chancen pga hele den her "kend en der kender en" kultur.
#30 Rand
2020-10-13 14:13
Ja, pointen var os blot og understrege, at man sagtens kan blive de bedste, hvis konstellationen af spillere, spiller godt sammen, selvom man nødvendigvis individuelt ikke er bedste.

Og hvis projektet her lykkedes, så håber jeg lidt på, at ambush kunne gå hen og lave en "OG", i håb om at gøre opmærksom på, at der er spillere derude, der nødvendigvis ikke bliver set, men som kunne blive rigtig gode, med den rette vejledning.

Tit og oftest så synes jeg bare, at de spillere man kigger efter, er folk der enten har erfaring (altså denne her cirkel af spillere der cirkulere rundt), rigtig høje ELO spillere eller dem her "kend en der kender en" spillere.

Håber det her givet et frisk pust.
#31 ZCDK
2020-10-13 14:27
Uanset - Jeg har kæmpe respekt for det Inzta formår og har formået en del gange efterhånden, med spillermateriale som ikke har været toppen af poppen.

Jeg har tillid til at Peter ved hvad han gør.

Noget andet er at vi altid har elsket have skæve tilgang til tingene - og det er da indtil videre gået ganske fornuftigt. Jeg vælger ja-hatten, og jeg vælger at se positivt på det her. Om ikke andet får vi god learning til fremtiden, som ellers ikke vil kunne købes for penge.
#40 c0bb
6d 18t 25m
Sygt at udelukke, at der kan sidde kommende pros på lvl 5 faceit.
#7 kREZ
2020-10-13 10:35
Virker som meget arbejde, hvor jeg tænker der er mange som vil falde fra, er der ikke masser af kendskab til DPL som man kunne trække på også skrive til dem, så man sikre et kvalitets niveau i stedet for at lave et stort nummer ud af det? Det virker besynderligt, at prøve at opfinde den dybe tallerken.
#23 JawBreaker
2020-10-13 12:58
Min fornemmelse er at diverse DPL hubs er så toxic, at der ikke kommer noget godt ud af at finde folk derinde. Men jeg kan tage fejl. :-)
#27 MSAA
2020-10-13 13:51
Jeg tror nu, at du tager fejl. Man kan sagtens se potentiale i folk på DPL-A og i særdeleshed på de spillere, som gør det godt i prøveperioden i DPL.
#29 kREZ
2020-10-13 13:58
Jeg snakker ikke diverse DPL hub.

Jeg snakker om prøveperioden i DPL - Så kun den højeste liga. Måske DPL A også kan gå an, der er sikkert også et par stjerneskud som gemmer sig derinde :)
#8 sirr
2020-10-13 10:39
Fedt tiltag Z. Glæder mig til at følge med i om der kunne være nogle store talenter der tog chancen - det er da om noget en måde at gå udenom den "gængse" metode at komme frem på scenen på ift. hold :-). Håber Peter finder en masse vilde talenter :-)
#9 TheKonkel
2020-10-13 10:40
Invincible plottet - Inspired by the true story of Vince Papale, a man with nothing to lose who ignored the staggering odds and made his dream come true. (ændret teksten herfra) When the owner of the beloved CS:GO team from Ambush hosted an unprecedented open tryout, the public consensus was that it was a waste of time -- no one good enough to play good counter strike was going to be found this way.!

Jeg håber legit folk som drømmer om sådan en chance tager muligheden her, jeg er fan !! Jeg håber det bliver helt sygt.. Jeg har lige sat på min bucket list at jeg vil lave en film om det, hvis de bliver flæk og vinder elgig ligaen..

Held og lykke, og se så for faen filmen "Invincible" hvis ikke i har set den..
#12 diOnysos
2020-10-13 11:17
+1
#10 Hippi
2020-10-13 10:47
Har nu heller ikke den store fidus til den åbne try-out, men i fortjener held og lykke med initiativet Ambush.
#11 diOnysos
2020-10-13 11:17
Fed ide Zouheir, det er noget der er lykkedes i mange andre esports spil så hvorfor ikke i CSGO. Alt det bedste og held og lykke til dig og Ambush, jeg følger spændt med på sidelinien måske det endda er en farbar vej for andre orgs. derude. ;) <3
#13 rEkZA
2020-10-13 11:24
Glæder mig til at se casting videoerne ;)
#17 Lyng
2020-10-13 12:31
🍆💦
#21 wake
2020-10-13 12:46
Den var ny! Fedt tiltag :D havde det været for 4 år siden kunne jeg da godt selv have taget chancen :P
#32 KRONE
2020-10-13 16:01
Man er aldrig for gammel wake 😆
#35 wake
2020-10-13 18:05
Sorry men jo :D kan knap følge med på 2300 elo på faceit mere. Jeg ER for gammel og afdanket:D
#36 kREZ
2020-10-13 19:56
Du er for gammel mate.
#37 KRONE
2020-10-13 23:03
For gammel og dårlig 😆
#38 kREZ
2020-10-13 23:34
Du har altid været dårlig :D Nu bare også gammel
#22 Sander
2020-10-13 12:55
Jeg er vild med ideen, men jeg tror ikke på, det bliver en succes. Vi snakker ikke om 1 ny spiller, vi snakker om 4 nye, som formentlig bliver nogle uprøvede nogen af slagsen.

Der er flere problemstillinger her. Niveauet kommer formentlig ikke til at være højt nok til at kunne følge med i top 15 i Danmark, og er det acceptabelt for Ambush? Samtidig er guleroden vel ikke vildt stor? Mig bekendt lønner Ambush ikke sine spillere, så lige så snart der er modgang, små interne konflikter, osv., så smutter en eller flere spillere nok. Det samme, når det kommer til prioriteringer i dagligdagen.

Jeg håber, det lykkes! Det fedeste vil jo være, hvis Inzta får 4 unge og sultne gutter ind, der løbende kan udvikle sig til at blive et top 10 hold i Danmark. Men jeg tror ikke, det sker. Havde man kun skulle bruge 1 eller 2 spillere, så havde det straks været en anden case.
#25 Hani
2020-10-13 13:20
Jeg er kæmpe fan, tror nu heller ikke nødvendigvis at der kommer de bedste resultater på banen ud af det. Men hvis man formår at skabe en masse content omkring det tænker jeg at det kan blive en underholdende fortælling.
#33 whitebear22
2020-10-13 16:08
Jeg er vild med ideen. I hvilket omfang, det giver succes ift. resultater og trofæer, er jeg mere skeptisk omkring. Men hvad de ser som en succes, er ikke meldt ud.

Innovation og anderledes tilgang til tingene er altid en god ting. Får Ambush succes med projektet, er det fedt. Gør de ikke, men istedet inspirerer andre til at tænke ud af boksen er det også fedt. Bliver det hverken det ene eller det andet, er der jo ikke sket andet, end nogen har fået en alternativ oplevelse. Go for it Ambush!
#34 9ne
2020-10-13 17:37
Den åbne ladder er fra 16. oktober til november og ikke november til december :)
#42 something
6d 18t 10m
Jeg er klar på et par spil, hvis i står og mangler en.

/msg something
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere