HUNDEN og Heroic har hidtil afvist, at spillerne vidste, at HUNDEN udnyttede coach buggen.

Presset øges på Heroic efter mistænkelig video

Nogle meget præcise rotationer har fået flere til at tvivle på Heroics forklaring om, at spillerne ikke kendte til HUNDENs snyd.

Heroic-spillerne kendte angiveligt ikke til HUNDENs brug af coach buggen, men den påstand bliver der nu sået tvivl om.

Det sker, efter Michal Slowinski lagde videoer af alle de karantæneramte 37 coaches op på YouTube. I disse videoer er det muligt at se, hvor de pågældende coaches har haft buggen, og hvordan den er blevet brugt.

Særligt en enkelt runde fra en kamp mellem Heroic og Astralis i maj har tiltrukket sig opmærksomhed grundet en af B-spillernes meget præcise rotationer ud fra Astralis' ageren omkring banan på Inferno.

Du kan selv se hele runden og følge spillerens rotation via radaren herunder. Det er ved stillingen 6-1, den meget mistænkelige rotation foregår, og runden starter 14 minutter inde i videoen.

Det er bestyrelsesformanden i Astralis Group, Nikolaj Nyholm, der fik rettet fokus mod den specifikke runde, da han på Twitter opfordrede spillerne til at lægge kortene på bordet.

Senere fulgte ekspert og tidligere professionel CS:GO spiller Pimp op med et tweet, hvor han forklarer, hvorfor klippet er så mistænkeligt.

Dust2.dk har forsøgt at få en kommentar fra holdets IGL cadiaN og Heroic, men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser. Dust2.dk ville ellers godt have forholdt dem den specifikke runde ved stillingen 6-1, men det har altså ikke været muligt.

Spillerne og Heroic har heller ikke offentligt reageret på videoen.

#1(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 10:32
OzA
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
#2(Med 4 svar)
2. oktober 2020 kl. 10:37
majez
Bare god analyse af Astralis fra HUNDENs side, intet suspekt der.
Videoen viser overhovedet ingenting..
#6(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 10:55
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Er du nybegynder til spillet? Man kan sgu da se, at spilleren fra A rotere tilbage til B, lige efter at Astralis køre mod B på banan, indtil de ombestemmer sig og vender tilbage til A. Lige da de vender tilbage fra banan mod A, så vender spillerne som lige har sneaket hele vejen mod B, tilbage igen mod A? Det er normalt at rotere til B i situationen, men det er sgu ikke normalt uden nogen informaiton, at han vender sig om, lige efter der sneakes væk fra banan.

Heroic er endda i man advantage, så kom ikke og sige til mig, at når det er 5v4, at så rykker man 4 spillere over mod A, når der ingen kontrol er på Banan? Plus på A, er der ingen steps eller noget, som tyder på at de kan have den information, han rotere før at der gives info fra midt/kort.

Dog, kan man bare ikke bevise det, men der ser møg hamrende suspicious ud. Den eneste måde man kan bevise det, er hvis der er nogle optagelser fra kommunikation, mellem coach og spillerne.
#11(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:08
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Men uanset om det er true eller false, kan være noget vi ikke ser fra pit, om han spotter en kort eller hvordan hvorledes. Overall så smadre Heroic Astralis big time og er bedre end Astralis lige nu.

Ville da ønske, man havde set ud fra POV fra pit, fordi så kunne man reelt set, finde ud af om spilleren spotter en kort. Men ud fra det klip, så ser det fishy ud.
#28(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:53
majez
Jeg er ikke ny i spillet. Har spillet rigtig meget cs :D

Jeg tror ikke min kommentar var super seriøs^_^
#32(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:08
fribz
Hvis du ikke kunne fornemme hans ironi..😂
#3(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 10:38
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvorfor skulle spillerne kende til buggen ud fra det klip?

Det er muligt HUNDEN har lavet et call, men det er da absolut ikke ensbetydende med, at de har kendt til hans snyderi. Der er ikke mange sekunder tilbage, de er helt i toppen af midten før rotationen forekommer. Det er ikke usandsynligt der er kommet et call "Jeg tror det bliver A" og der så bliver roteret.

Man sidder ofte i et game og laver forudsigelser på hvor man tror T slår til, så det her ser jeg absolut ikke som om heroic spillerne har kendt til buggen, men mere et klart bevis på, at Hunden har givet info omkring hvad han har set.

Det er ligesom at spille med en der bruger wallhack. De kommer jo også med "jeg tror" udtalelser, eller spiller dumme for ikke at virke for åbenlyse.

Derudover er lang eller speedway ikke dækket på nogen måde, så med 30 sekunder tilbage giver det også mening at afdække det område for at forhindre et split b, når man ved de har midten.
#63(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:58
Bestiarium
Præcis. Klippet viser, at Heroic har haft gavn af buggen, men vi er ikke kommet nærmere en opklaring på, om spillerne har vidst det.
#4(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 10:44
wuh
Den er ikke helt god. Straf til spillerne, hvis det er rigtigt?
#5(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 10:46
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg kan godt se, hvorfor det kan virke suspekt.
Det er bare ikke et bevis i min bog.

Det er ikke bevist, hvilket kald, der bliver lavet, hvem der laver det og hvor oplysningen stammer fra. Derudover kan vi ikke se eller høre, hvad de andre spillere på mappet får af informationer den vej.
#7(Med 16 svar)
2. oktober 2020 kl. 10:54
zaecole
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Kan ikke se hvorfor Nyholm skal anklage dem offentligt på twitter med så tynde beviser, rimelig uprofessionelt
#8(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:00
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja, den er ikke for god.
Det er jo lidt ligesom MIBR drengene der gik til Twitter med Leaf og Xeppa
#10(Med 10 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:03
Radski
Jeg har altid sagt det.
Stor respekt til spillerne hos astralis, men dem der kører astralis har jeg intet overfor. De tvinger deres spillere til at spille, selv da de spørg efter pause, hvilket medfører at xyp og glaive tager en pause. Derefter ødelægger de både heroic og mad lions, ved at tage estag og bubski. Man kan sige meget om north, men man må værdsætte dem for deres gode tilgang for den danske scene, og at de ikke tager for hastede beslutninger. For inden folk giver svinere om at spillerne selv skal acceptere tilbudet (hvilket de self skal...), så er mad lions rykket over 10 pladser ned, mens heroic jo også faldt langt ned, før de fik genopbygget alt igen.
#12(Med 4 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:13
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Okay din heroic sag er jeg med på da det også ødelagde et potentielt salg, men din mad lions sag synes jeg satme skal pakkes væk. Siden hvornår må man ikke hente en spiller fra et hold bare fordi det går det hold godt? Hvordan han så bliver brugt eller andet kan man diskutere, men at hente ham kan man jo ikke sætte en finger på.
#23(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:46
Radski
Man må godt hente en spiller, også selvom det går godt for det hold han spiller for, men jeg er bare ikke fan af at de vælger 1 spiller fra 2 forskellige danske hold, da vi jo så hvordan de ødelagde begge hold ( her tænker jeg på mad lions nuværende postion, og cadians video tweet). Derudover bruger de ikke bubski lige nu, om det fordi de vil lave 2 hold idk, de skal jo have en plan, men hvis det ender med at han spiller 3-4 kampe hver 3 mdr, så synes jeg de både ødelagde et dansk fremtidshold, og selve spilleren. Ser man det i astrailis øjne, så det jo perfekt for dem, at de har så høje kvaliteter som de kan udskifte, men ser man derimod på den danske scene, og top 30 ranklisten, så det mindre godt. Er dog selvfølgelig glad for bubski og estag at de fik chancen, og at xyp og glaive kunne holde en pause, men jeg ser det mere som at astralis pressede spillerne til ikke at holde den pause de søgte, og derfor måtte de tage stjernespillerne fra mad lions og heroic, da xyp og glaive blev sygmeldt.
#29(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:53
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ingen tvivl om at Astralis er en flok tumper, men med mindre es3 og bubzkji direkte kommer ud og siger at de blev lovet en fast plads, så må de jo have vidst at gla1ve og xyp kom tilbage på et tidspunkt( måske es3 ikke gjorde da det var så tidligt i forløbet, men bubzkji gjorde i hvert fald). Derved har de jo selv taget beslutningen. Jeg synes da også det er synd at bubzkji bare sidder på bænken lige nu, men synes ikke man kan placere hate hos astralis for det, da han må have vidst det var en mulighed. Synes ikke man kan placere hate for holdet der henter en spiller, når det i sidste ende skal handle om at spilleren også skal sige ja. Så ved jeg self ikke om der var hold i rygterne, men over en måned før astralis signede bubzkji var der tale om at han var blevet bænket i ML, så det kan også sagtens være astralis bare tog en spiller som de gerne ville have, som i forvejen stod dårligt med hans daværende teammates. Det kan du og jeg desværre ikke vide.
#30(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:59
Radski
Det er true omkring det med at bubski var bænket, dog sagde han op til flere gange på streamen at han ikke var ( så går udfra han ikke var... meeen yess). Tror reelt set mere mit had ligger mod astralis i form af at de ikke gav den pause xyp og glaive på daværende tidspunkt søgte efter, og derfor da de blev sygmeldt måtte finde nye spillere. Hvis de nu istedet acceptere deres mangel på pause, og måske forlængelde en ferie med en mdr eller mere, så de kunne muligvis stå klar alle 5 mænd, mens bubski ville være i ML og estag ville forblive i heroic. Hvis nu xyp stadig ikke var klar, så ville jeg helt klart ikke have et had mod astralis, da de jo gav deres spiller en mængde pause, og derefter kunne de hente en enkelt spiller, som nok ville være estag, og på den måde ville kun et enkelt hold blive "ødelagt".
#45(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:43
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
I al anden sport ser man hele tiden, at holdene henter de bedste spillere fra konkurrenterne.

Du gør dit eget hold bedre og gør dine konkurrenter dårligere. Det kan man på ingen måde bebrejde Astralis.

- naturligvis under forudsætning af, at de har overholdt reglerne. Og uanset hvor meget det ødelagde for Heroic, så virker det altså ikke som om, at Astralis kan bebrejdes, at de skrev kontrakt med en spiller, som havde mindre end et halvt år tilbage af sin daværende kontrakt, hvilket Bosman-dommen slog fast dengang (der er tale om to hold, som begge opererer inden for EU).
#20(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:25
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
ML har vel reelt set ikke haft en god stime siden hunden røg af holdet og deres rokeringer begyndte? Heroic er vel næsten kun blevet bedre?

Jeg er dog enig i ledelsen i Astralis efterhånden ser rigtig skidt ud, især ledet af Nikolaj som herover.
#27(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:50
Radski
Hmmm altså ML kom vist 5-6 pladser højre oppe ( fra 18 til 13 i ranklisten), da de havde acillion, så det gik bedre uden hunden, så tror reelt set først det gik skidt efter bubski smuttede.

Heroic er helt sikkert blevet meget bedre, og jeg er så fucking glad for at selvom cadian og resten af heroic blev skidt på ( estag blev taget og de mistede deres nykommende org), at de er det bedste danske hold, og måske i verden. Men jeg husker at den video cadian uploadede, at man godt kunne mærke det var hårdt for i sær spillerne, så de er helt klart blevet bedre, men det kan man kan kun rose dem der tog niko og teses ind på heroic.
#35(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:20
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Du tror da vel ikke på at vi tvinger spillere til pause når de har behov for det?! Vi er gået forrerst i scenen for at have en udvidet trup *netop* for at spillere kan få pauser.
#46(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:43
Radski
Alt hvad jeg tror fik jeg gennem denne meget troværdige artikel, og udsenderen er også kendt som værende troværdig, men hvis du siger hans udtagelser er forkerte, så tager jeg alt tilbage.
dexerto.com/csgo/richard-lewis-sources-reveal-cris..
#49(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:49
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
👍
#34(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:19
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg har al respekt for spillerne og for Nicolai og vi har altid haft god omgang til LANs.

Jeg er gal (jeg havde lige fået info at mindst en af spillerne kendte Hunden brug og grinede af det) og min tweet var for aggressiv. Det undskylder jeg for.

Det som jeg ønskede/håber er at en spiller som Niko vil kigge mig i øjnene og sige at der ikke var nogen snyd. Hvis han gør det så lægger jeg sagen i graven.
#42(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:35
zaecole
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Din relation til spillerne og Nicolai er sådan set underordnet - Det tweet skulle bare aldrig have set dagens lys. Bekymrer mig generelt om tilgangen til offentlige debatter fra folk i højere stillinger i denne branche. For mig en af de ting der gør branchen useriøs.
#50(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:50
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Formen af mit tweet skulle ikke have set dagens lys. Men en større fokus på integritet i branchen skal. Vi ved jo fra ESIC at der er flere sager på vej og hvis vi som branche ikke tager det seriøst vil det betyde en langsom død
#80(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 17:29
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvis du har info om, at mindst en af spillerne kendte til Hundens brug, hvorfor videregiver du så ikke den info til de rette myndigheder.

Er det ikke det integritet i branchen også handler om. I stedet for at starte en twitter-krig først.
#9(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:01
kREZ
Jeg synes det peger i retning af Hunden har lavet et call, men ikke nødvendigvis at spillerne ved det. Det finder vi nok aldrig ud af om de gjorde, medmindre nogle af dem har nosser nok til at sige det ved udgangen af deres karrierer :)
#14(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:19
Patman
Ja et selvmål får vi nok ik at se :(

Coachen er blevet taget og tager hele skraldet :p
#24(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:48
kREZ
True. Men jeg synes det kunne være et frisk pust, at man tør stå ved sine fejl og æde sine konsekvenser, selvom jeg godt kan forstå hvis man ikke vil indrømme man har vidst noget omkring det her Ghosting show.
#13(Med 4 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:18
Madsen
Self har de vidst det ellers vil det ikke give nogen mening det hunden har gjort
#25(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:48
kREZ
Det kan jeg til dels godt give dig ret i.
#40(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:30
Madsen
Tak tror du er den eneste på dust 2 der vil give mig ret haha
#53(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:52
kREZ
Alle folk herinde er også bare en flok medløbere :D
#56(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:13
Madsen
+1
#15(Med 4 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:21
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes ikke, at dette er en smoking gun. Suspekt, måske. Men uden deres kommunikation mellem hinanden, så kan det kun ende i gætværk.
#70(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 15:02
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
kommunikation de ikke er villig til at dele. det lugter langt væk!
#93(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:26
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lyder til at dele ts ikke bare er noget man gør. Persondata loven osv. Men du mp ikke hænge mig op på det.

Skriver også, at det virker suspekt, men der er stadig ikke hårde beviser, og indtil da, jamen så er det gætværk :)
#102(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 21:25
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tænker man kunne få en uvildig tredjepart til at aflytte ts coms i Heroics lokaler mens filen stadig ligger på deres pc. På den måde bryder du måske ikke persondata loven (ved intet om de love så kun et gæt). På den måde risikerer man heller ikke at et andet hold (f.eks. Astralis), får indsigt i Heroic´s taktikker. Alt personen skal gøre er at lytte. Det skal selvfølgelig være en person som har respekt og troværdighed så folk bagefter vil stole på hvad han siger.
#103(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 21:42
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
At lade en 3 part hører TS tror jeg faktisk lige nøjagtig bryder persondata loven. :)
Men ellers en rigtigt god idé faktisk
#16(Med 4 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:21
PillerPaller
Satme en modig tilgang - mon ikke andre trænere kunne trække en enkelt eller to Astralis spillere med samme vej, hvis lortet er foregået over fem år?

På en måde synes jeg det er god stil af trænerne at tage skraldet selv- selvom alle ved spillerne har kendt til det. Tænker personligt, at det er noget af en boomerang ham der tossen fra astralis har fået sendt afsted...
#36(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:22
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis der er foregået noget lignende med vores spillere vil det naturligvis have konsekvens.

ESIC har meldt at der er flere sager på vej. Hvis ikke at der er konsekvens er vi alle i branchen til grin.
#44(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:41
PillerPaller
Stop nu - når 37 trænere tages af denne ene omgang, så er det et problem i må leve med præcis som doping i cykelsporten :) Selvfølgelig har dine spillere også lukreret på den her BUG - men af naturlige årsager vil du altid først få denne information på bagkant ...

Ville nok passe på med at være så konsekvent i din kommunikation - det fremstår ret blåøjet.
#85(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 18:26
BEFFI
Din retorik er direkte pinlig.
#94(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:27
DELUSIONAL_48kg_kid
Kan du ikke forslå ESIC at fe forlanger lydoptagelser af de pågældende kampe hvori de mener Hunden har brugt bugen til deres fordel.
#17(Med 14 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:23
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er umuligt at bevise noget uden at have comms fra TS. Ja, det kan virke suspekt, det kan et prefire på offangle også, det kan smokekills også - at Nikolaj, som så vidt jeg ved ingen erfaring har med spillet, udtaler sig offentligt er vel næsten pinligt.

De her rygter/ antagelser er lort for scenen og branchen - hvis der ikke er voice comms kan man altså aldrig andet end at gætte. De der spiller CS, ved at der ofte bliver gættet ud fra mavefornemmelse eller hvad analyserne har vist.
#19(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:24
JawBreaker
+1
#26(Med 12 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:49
kREZ
TS burde fortælle det hele.

Forhåbentlig sætter man et krav til en record af TS under online kampene, så de bliver tilgængelige fra arrangørerne.
#31(Med 11 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:01
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
TS logs er til rådighed, problemet er reglerne omkring datahåndtering.

Vi har spurgt vores TS udbyder om at få logs fra konkrete tidspunkter for at offentliggøre hvordan der blev kommunikeret så vi kunne få afmystificeret alle de her teorier.

Deres svar var:
"Teamspeak has the same log for all customers regarding the GDPR we are not allowed to send you the logs unless it's court-ordered."

Så det er altså ikke så nemt som Pimp får det til at lyde i hans mange tweets.
#52(Med 4 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:52
kREZ
Jamen, der er et meget let at omgås, coachen skal bare lave sin egen selvstændige record, så du udenom det.
#59(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:40
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det bør helt sikkert også være et krav fremadrettet.
Nu tænker jeg mere på selve nyheden og de beskyldninger der er kommet ud af det.
#64(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 14:04
Bestiarium
Ifølge GDPR har man ret til at få oplyst, hvad de har liggende om en. Så hvis alle spillere og trænere beder om TS log, så skal de udlevere den eller slette det.
#67(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 14:28
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ja problemet er bare at logs indeholder data for alle deres kunder, så det er alle som skal acceptere at vi får dem tilsendt, hvilket næppe sker.
#69(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 14:58
Bestiarium
Er ret sikker på, at de skal rense dem så. Hvis de ønsker at beholde dem selv. Jeg kan i hvert fald ikke afvise en af mine testpersoner ønske bare fordi hans data ligger i samme Excel ark som en andens.
#84(Med 5 svar)
2. oktober 2020 kl. 18:20
Pimp
Major deltager
Hvori består det svære? Alle hold med respekt for sig selv optager deres TS, til intern brug med læring for øje.

Skulle det mod alle odds ikke være tilfældet, så meld det ud? Det er så fattigt at tie sådan noget her ihjel. Kommunikation og ansvar et det absolut mindste JEG synes er forventeligt at forlange.

Jeg stiller mig til rådighed skulle det blive aktuelt, det såmænd det.

“Alle hans tweets”...

Tag nu lidt ansvar.
#95(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:29
DELUSIONAL_48kg_kid
+1000 ku ikke siges bedre.
#98(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 20:03
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg synes virkelig du skal stoppe med pudse den glorie, for var din egen moral ikke også noget blakket tilbage i source?
Det var noget med 6 måneder for sjove nvidia settings?

Pointen er at det ikke er givet at alle hold ikke har det data liggende, at du ikke har respekt for det, er op til dig. I Tricked har ikke optagelser af de kampe med rejin da holdet skiftede ud i den periode, og vi ikke følte det var nødvendigt.

Men ja, fuck context, så længe vi har dannet os en mening om hvordan tingene er gået til.
#100(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 20:54
Pimp
Major deltager
Sikke en flot måde at forholde dig til ovenstående på. Det altid nemmere bare at lade være, ik’ ? 😉 Pudse min glorie, må jeg være fri. Dit næsten ikke nævneværdige fattige forsøg på at afspore samtalen fra emnet, er klassisk dig. Det må du om.

Jo, jeg var et fjols en aften som 14 årig, tog ansvar, fik min straf, og kom videre. Står vel i meget skarp kontrast til det der sker her.

Det er jeres valg i Tricked, det står i på mål for, jeg er fløjtende ligeglad. Heroic har efter al’ sandsynlig optaget deres kommunikation. Det er standard praksis, specielt de sidste par år. Kan måske forklarer Hvrofor i valgte som i gjorde den gang, det kan jeg forstå.

DU forholder dig ikke til konteksten, du afviger og er direkte nedladende i din retorik mod mig. Jeg prøver at danne mig et overblik, jeg prøver at danne mig en nuanceret mening og vurdering af sagen.

Jeg værner meget om min proffesionel integritet, og af samme grund vil jeg i 9/10 tilfælde end ikke besvarer en så ideforladt kommentar som din. Heldigt for dig er det fredag, og sagen er desværre så graverende at jeg ikke bare kan ignorer det.

Som du selv Siger, kommunikationen er mangelfuld. Havde Heroic som du nu meldt ud at optagelserne ikke findes, fordi XYC, jamen så var der mere at forholde sig til. Deres måde at frede Hunden på, uden noget reel konsekvens er mit problem. Det, samt ovenstående forholder jeg mig til. Du bedes gøre det samme, ellers så er der ingen grund til at snakke mere :)

Decideret pinlig fremtoning, øv.
#101(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 21:15
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
For første aner du ikke om der er optaget comms du antager bare, uden at reelt vide hvordan det forholder sig.

Desuden kan du kan heller ikke vide om Heroic har sagt til spillerne at Hundens statement bør være nok og at de ikke skal kommentere yderligere på det her. Det er der er ingen af os som står udenfor Heroic som aner hvordan det er blevet håndteret. Jeg mener også spillerne burde være stået frem, men modsat dig mener jeg bestemt ikke de er skyldige fordi ikke har valgt at gøre det.

Jeg synes du er med til at puste til nogle gløder der skaber en masse dårlig stemning omkring Heroic spillerne som ikke er fair når vi ikke ved hvordan tingene forholder sig.

Der skal slåes ned på snyd og jeg kunne aldrig selv finde på at genansætte Rejin efter det han har gjort mod vores brand, men din tilgang skaber intet godt.

Gaules tilstande nej tak.
#99(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 20:14
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Og ja kommunikationen kunne godt have været bedre, men det gør dem ikke skyldige i noget som helst udover at være dårlige til rense deres navn.
#18(Med 12 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:25
JawBreaker
Det sjov som vi var efter den brasilianske scene ifb. Leaf. Men "vi" er ikke et hak bedre selv. Nyholm og Pimp skal simpelthen lukke røven med de indicer.
#22(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:45
PillerPaller
Ham der Nyholm virker da også som en komplet idiot - hvad har han egentlig på CV’et før astralis? Meget lidt begavet må man sige ..
#37(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:25
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg har været igang siden 1998, arbejdet professionelt med gaming siden 2010. Google
#43(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:37
PillerPaller
Meget imponerende - og du er ikke nervøs for, at nogle af dem du beskylder i denne omgang har viden om, at nuværende astralis spillere har lukreret på samme viden tidligere i deres karriere? Det er da da den mest oplagte håndsrækning til at shorte jeres aktie yderligere - håber helt alvorligt det ramme dig som en boomerang :)
#54(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:56
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Selvfølgelig skal al snyd, uanset hvor det er sket, straffes. Hvor ondt det så end gør på de involverede og implicerede
#38(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:26
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg har al respekt for spillerne og for Nicolai og det ved de også. Har kommunikeret med flere af dem de sidste uger.

Jeg er gal (jeg havde lige fået info at mindst en af spillerne kendte Hunden brug og grinede af det) og min tweet var for aggressiv. Det undskylder jeg for.

Det som jeg ønskede/håber er at en spiller som Niko vil kigge mig i øjnene og sige at der ikke var nogen snyd. Hvis han gør det så lægger jeg sagen i graven.
#41(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:30
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvorfor har du al respekt for en cheater?
#51(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:52
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg har respekt for ham som person, jeg har ikke respekt for det som han har gjort.
#75(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 16:13
JawBreaker
Jeg tror langt hen af vejen vi to er enige om tingene, for jeg synes du virker som en meget fornuftig mand. Det jeg anfægter at de indicier du og Pimp kommer med. Det skader så meget, hvis vi aldrig få svar på dem. Du og Pimp sidder i en position med forholdsvis meget magt, i er jo CS' svar på influencer, så der bliver lyttet til jer, og det kan ende galt. :-)
#82(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 18:14
Pimp
Major deltager
Lukke røven ligefrem, hold da op.

Nu har jeg afholdt mig fra at kommentere yderligere på tingene, indtil både Heroic og spillerne har haft en chance for at reagere, og agere.

Min helt personlige mening afspejler sig også i mine tweets samt statements til TV2. Hvis du vil pille enkelte udtagelser ud af kontekst, og heraf smide dit lettere ubegavet “lukke røven” efter mig, så gør du bare det.

Faktum er; Nicolaj har snydt. Ikke en gang, men flere gange. Han har snydt mod Astrals, i en kamp der potientielt kunne have haft store konsekvenser for Astralis. (Andre hold er gået nedenom og hjem, eller udskiftet spillere, som direkte konsekvens af folk der har snydt mod dem.) Ydremere er det et faktum Nicolaj reelt set, strafmæssigt er sluppet meget nådeligt. Nu ved jeg ikke hvor meget kendskab du har til den daglige arbejdsgang på et CSGO hold, men ikke meget er ændre for ham.

Det facts.

Så bliver der spekuleret i hvorvidt spillerne måske har haft kendskab til det eller ej. Som jeg tidligere og nu igen hellere må slå fast, så selv du er ført ajour; Jeg ved det ikke, du ved det ikke, og beviserne er meget svære at fremskaffe. K0nfig blandt mange andre spillere har udtalt, holdene umuligt kunne være uvidende. Tolk det som du vil.

Jeg spekulere i hvorvidt holdene har vidst det, hvor længe det har foregået, og om det er brugt i de 4-5 daglige træningskampe holdene hver i sær spiller. Skulle det være tilfældet, så er det eddermannde øv, så langt tror jeg vi er enige.

Jeg har offentligt ligeledes tilbudt Heroic og spillerne at give mig deres voice com fra pågældende kampe, det har ingen reageret på, tolk det som du vil. Der er intet jeg hellere vil, end at rense de har spillere, og move on, gid det var så nemt.

#1
#83(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 18:15
Pimp
Major deltager
Jeg tillader mig at danne min egen mening. Jeg gør det på baggrund af mine mange års erfaring, kendskab til holdene, spillerne, samt mit daglige virke som CS:GO ekspert. Der florer også screenshot der angiveligt skulle påpege niko var klar over det, og synes det var sjovt. Dem forholder jeg mig ikke til, for jeg aner ikke hvor legitime de er.

Det evigt sørgelige i den her sag, er det stigma Heroic spillerne nu skal leve under. Jeg har ingen konklusion. Jeg hverken ved om de har haft kendskab, eller ej. Derfor fraholder jeg mig også fra at kommentere herpå.

Jeg kan undres over ovenstående klip. Jeg kan undres over heroics manglende vilje til at samarbejde. Jeg synes det er tæt på skandaløst Hunden slipper med next to none straf, og jeg synes ærlig talt Heroic har fejlet deres ansvar. Det må jeg godt mene, og ligeså må du være uenig.

Til de hoveder der med det samme sammenlignet det her med MIBR og Leaf, må jeg dog være fri. Det var rene spekulationer, ingen håndgribelige beviser, og ren witch Hunt af stakkels leaf. Hvorvidt det skulle vise sig han snød, så var den behandling han fik, trusler mm. ikke okay.

Heroic har taget deres standpunkt. De freder Hunden, de er usamarbejdsvillige for nu. Spillerne tier sagen ihjel, og det må de om, tænk hvad du vil.

Det sjældent jeg hverken orker, finder det nødvendigt, eller relevant at kommentere på hverken twitter, reddit, eller herinde. Det er der en grund til, det sjældent sagligt, følelsesbetonet, og jaja, ananas i egen juice, sjældent man snakker med en der rent faktisk har viden, og forudsætningerne for at udtale sig som de gør. Alle må have en mening, alle må ytre den, men prøv nu bare engang imellem at forhold jer lidt nuanceret, upartisk, samt indenfor et område man rent faktisk VED noget om.

TL;DR;

Forstår jeg Nyholm er rasende? Ja, det gør jeg. Der ligger håndfaste beviser på det er sket, og længere er den ikke.

Må jeg med min profil, kompetance, og intresse, ytre mig, forholde og spekulere i sagen, og dens følgende konsekvenser? Ja, det mener jeg gerne jeg må. Jeg hverken dømmer, freder, eller halshugger nogen. Jeg undres, jeg er uforstående, og direkte uenig i håndteringen fra Herorics side.

Skal på forhånd beklage en svingende tegnsætning, samt eventuelle stavefejl. Skrivet her er lavet med 130 i puls på en Crosstrainer 🤪

Go’ weekend til dig, og alle der skulle finde dette skriv læsværdigt.
#86(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 18:26
Pimp
Major deltager
Jeg skal også på forhånd beklage hvis min undren over måden Heroic håndtere det her på,
også sidestilles med jeg nødvendigvis også tror det værste om dem. Det gør jeg bestemt ikke. Tidligere holdkammerater og folk jeg er vokset op med i denne verden, de skal behandles ordenligt, skal alle.

Jeg er direkte frastødt over heorics manglende evne til at kommunikere samt tage ansvar. Det er for nemt. Her referer jeg til janko (ynk) tweet også. Det er ikke godt nok.
#104(Med 0 svar)
3. oktober 2020 kl. 11:47
tromlereN
Man må gerne stille spørgsmålstegn, det er det de fleste gør på daglig basis, så selvfølgelig må du også. Forskellen er bare at du er en offentlig figur, så de ting du skriver og kommentere på skal være velovervejet osv, ligesom overstående. Jeg ser intet galt i dine formuleringer og din undren. Det er fint nogen går forest, det er vigtigt for vores alle sammens counter-strike at man ikke snyder, så hvis heroic spillerne har været bekendte med hundens snyd, og har spillet udfra info fra ham, så skal de desværre også straffes. Hvordan og hvorledes aner jeg ikke, men den er altså ikke helt god.

Hilsen tromlereN
#21(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 11:27
Iceyyy
De snyder de taber
#33(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:10
Djoerup
Jeg syntes ikke videoen beviser spillerne kender til brugen af buggen. Jeg syntes dog deres mangel på svar virker lidt misvisende hvis de ik kendte til det.
#39(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:29
nkolaj_
Astralis
Guld Sæsonkort Sæson 16
Omend jeg - admitted - kommunikerede det meget skidt i mit tweet, er min opfordring til spillerne at de kommunikerer omkring det her. Niko kan ikke lyve til et live kamera så jeg vil til enhver tid tro på ham hvis han gør.
#47(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:47
Jano
Intet bevis på noget som helst!

Latterligt.

Faktisk virker det suspekt at Astralis kører på den slags. Trist!
#48(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 12:47
MoX
Astralis koncernen burde ikke tude så meget, de blev jo bare flækket sf et bedre hold, længere er den ikke, eller var der også snyd med i gårsdagens nederlag ?
#58(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:25
Patman
Så han lægger det op pga et nederlag i går? Tror næppe :)
Kunne være fedt med nogle spillere med store løg som vil erkende og tag sin straf
#76(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 16:13
MoX
Hvad snakker du om ? De reagerer da bare på de calls Hunden gir dem, denne video beviser nada, så var de sikkert blevet dømt.
#81(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 17:36
Patman
Netop
#55(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:12
Wasin
Er han ikke lidt af en pauseklovn ham der Nikolaj Nyholm? Prøv lige og varetage dit embede som bestyrelsesformand på en bare nogenlunde professionel måde. Det er trods alt en kæmpe organisation du har med at gøre :)
#57(Med 5 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:25
Nizzen
Vinder af Dust2.dk Aim or Die
Normalt vil jeg ikke kommentere på disse tråde, men ærlig talt, alle dem, der siger, at spillerne ikke kendte til det, er I født i forgårs? Selvfølgelig ville HUNDEN ikke stikke sine kammerater, det giver sig selv, inderst inde ved vi alle sammen godt, at der er nogle spillere, der 100% kendte til det. Hvis jeg begik bankrøveri, så ville jeg heller ikke snitche, hvem jeg begik det med. Heroic er nået så langt, at de er total bange for at miste det, som de har opnået, og det har jeg selvfølgelig fuld forståelse for, men at der er så mange herinde, der siger, at spillerne ikke kendte til det, hvem fuck prøver I at narre :DDDD?
#65(Med 4 svar)
2. oktober 2020 kl. 14:06
Bestiarium
Tror bare at du skal holde dig til dit sædvanlige handlemønster.
#87(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 18:54
Nizzen
Vinder af Dust2.dk Aim or Die
Tror bare du skal undlade at kommentere fremover, hvis ik du har noget konstruktivt at sige.
#88(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:00
NikoHeiseN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
fed udmelding nizzen
#89(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:03
Nizzen
Vinder af Dust2.dk Aim or Die
Habibi bror :D
#90(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:09
Bestiarium
Synes nu at det toppede konstruktiviteten i dit indlæg. Selvfølgelig er det muligt at spillerne kendte til det, men det samme er det modsatte. Flere, herunder dig, argumenterer som om, at måden de handler på netop er måden man ville gøre det, hvis trænerne ville dække over spillerne. Men hvad nu hvis spillerne reelt ikke vidste vidste noget? Så ville nøjagtig samme tilgang være den forventede. Med andre ord, så er spillerne prisgivet uanset hvad, fordi vi hver især tolker det ud fra vores forudindtagethed. Så det er omsonst at bruge det argument du rejser simpelthen fordi det kan bruges i begge retninger.
#60(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:40
DanniDingDong
Ban dem alle undtagen cadian👍🏻
#68(Med 1 svar)
2. oktober 2020 kl. 14:48
Patman
Haha :D
#77(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 16:31
DanniDingDong
Jeg mener det Batman
#61(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:45
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Lad nu bare de professionelle om, at klare det her.

"Kom op på mit kontor, kig mig i øjnene og bed om tilgivelse".
Det er jo taget direkte fra skolegården.
#62(Med 7 svar)
2. oktober 2020 kl. 13:50
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvorfor er folk så forargede over, at Nyholm er ude med riven? Hvilken amatørforretning er det, der ikke er ude at prikke konkurrenterne på maven? Hvis man har tænkt sig at drive seriøs forretning, så er man også konstant ude for at tage temperaturen på vandet.
#66(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 14:08
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Jeg har stadig dårlig smag i munden over MiBR's offentlige anklager mod Chaos.
Astralis har mange fans, og hvis det var nogen af de gamle spillere der var ude med et tweet som de her, så ville spillerne have et stigma på sig resten af deres karriere, uanset om de var bevidste om snyd eller ej.

Det er vel også ok at være imod skattely, selvom det er hvad forretninger gør for deres eget bedste.
#72(Med 4 svar)
2. oktober 2020 kl. 15:35
Wasin
Der er fandme stor forskel på at være ude med riven og komme med små stikpiller - som man selvfølgelig skal gøre, det er en del af charmen - og så det han gør her. Hvis du ikke selv kan se det, så har vi først et problem
#73(Med 3 svar)
2. oktober 2020 kl. 15:57
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg forstår ikke den formulering. Giver du mig ret eller ikke?
#78(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 16:32
Wasin
Jeg er så absolut ikke enig i din undren omkring hvorfor folk stiller spørgsmålstegn til Nyholms udtalelse og handlemåde.
#105(Med 1 svar)
3. oktober 2020 kl. 11:53
tromlereN
Men man skal selvfølgelig komme med stikpiller, det er en del af charmen.

Du modsiger dig selv bigman.

Hilsen tromlereN
#106(Med 0 svar)
3. oktober 2020 kl. 12:38
Wasin
Man skal komme med stikpiller ja, men der er stor forskel på stikpiller og beskyldninger. Jeg ved godt det kan være svært for typer som dig at skelne mellem hvad der er hvad, men gør i det mindste et forsøg næste gang, tak :)

Hilsen Wasin
#74(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 16:08
Bjelanden
Fatter jeg hellere ikke. Heroic har endda valgt at bare flytte HUNDEN til en analyst position, under hans ban. Altså, hvad fanden har det med professionalisme at gøre? Og selvfølgelig har en passioneret CEO lov til at kalde hans konkurrenter ud, når de er retards, om budskabet så kunne være formuleret anderledes er jeg egentlig bedøvende med.

Er fløjtende ligeglad med Heroics resultater, synes de er en flok vatpikke der ikke forstår hvor meget alt det her smadre scenen i det lange løb. Og tilsyneladende handler det mere om for dem, at være en "stor lykkelig familie" hvor man støtter hinanden i snyd og bedrag, end at bevarer en ren sport. De er rent ud sagt en joke.
#71(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 15:23
soga
Jeg har sagt det før og jeg siger det igen. Lad os få banned hele scenen. Eller hvad, 50%? I og med at størstedelen af coaches har misbrugt den, har alle spillere sgu nok også kendt til den - og så har de højst sandsynligt også kendt til at deres coaches har brugt buggen - i større eller mindre grad. Det er selvfølgelig ren gætværk det hele, men hvis det ER sandt skal rigtig mange bannes, det er vel det eneste retfærdige. Men ville det være godt for scenen/spillet?

Det er også tydeligt at organisationerne til side sætter denne form for snyd ifht. almen snyd ved hjælp af eksterne programmer, da de fleste coaches får lov at blive.
#79(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 16:59
Hunt
"cry is free" især for Nyholm og Pimp...

Det er åbenbart svært for Nyholm at de ikke er de bedste mere, så nu græder han bare.. det er faktisk ret trist at se på, man begynder at se ligheden mod MIBR (Ikke spillerne, men alt omkring dem)
#91(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:19
Avaricia
Har Hunden snydt? Ja det har han, og han er dømt af en uvildig instans, der har givet ham en karantæne. Man kan synes straffen er for hård eller som mange andre, at den kunne være hårdere endnu. Straffen er dog som den er.
Heroic vælger at fortsætte samarbejde, og det må jo så være op til fans at afgøre om de stadige kan vise Heroic loyalitet? Vi kommer jo ikke til en endegyldig sandhed her. Ville Astralis smide Zonic på porten for samme forseelse?
CS har vel aldrig været i større vækst end nu? Integriteten er derfor vigtig, nogen har snydt og fået deres straf. Vi kan jo heksejagte fra nu og til evig tid, men til hvilken nytte? Bliver Astralis bedre eller CS bedre af en spiller bliver banned? Jeg kan være bange for, at man i jagten på en indrømmelse, saver den gren over man selv sidder på - der ellers så fint blomstre nu.
Ville Astralis jagte indrømmelser på samme måde, hvis Heroic lige nu var et Tier3 hold? Jeg tror det ik, jeg tror, de vil have øje for at markedsføre sig selv og optimere deres eget hold. Ingen tvivl om Astralis har den moralske højgrund, men at gå i flæsket på DKs nye yndlings underdogs, er ikke noget der giver vind i egen sejl. Det virker mere som handlinger på følelser end hjerne, hvilket egentlig er modsat alt det jeg forstår Astralis står for, og jeg altid har elsket dem for.
#92(Med 2 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:24
DELUSIONAL_48kg_kid
FAKTA, der ER optaget lyd dokumentation af de suspekte spil hvori Hunden udnyttede denne bug. Er der en som vil kontakte Heroic og bede dem videre give lyden filen ( ikke til folkedomstolen ) men til rette instans indenfor E-sporten. Så kan de enten be eller afkræfte om Heroic spillerne vidste besked og bevidst drog fordel ved hundens bug.
#96(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 19:48
Avaricia
Det giver vel kun mening at bruge den bug, hvis man har tænkt sig at give information videre til spillerne? På det plan som den er brugt, er der vel ingen tvivl om, at alle spillere på alle de hold den er brugt, må have en undren over coachens evne til at forudsige spillet. Men altså så taler vi jo om udelukkelse af 100+ spillere fra øverste række? Lad os kom videre, og have det indre had til de spillere man lyster?! :)
#97(Med 0 svar)
2. oktober 2020 kl. 20:01
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
den rette instans er ESIC og de har allerede meldt ud at voicecoms fra alle holdene i alle instanserne er for omfattende et arbejde til deres budget pt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.