Opret Log ind
MultiHunters henter nyt førstehold
Den danske organisation præsenterer deres det nye hold bare få uger efter sæsonstart. Dust2 har taget en snak med to af spillerne om, hvad de kommende måneder bringer.
Skrevet af: Amalie    14. september 2020 19:55      

Fidde tog n1xen under armen, da de to samlede det nye MultiHunters mandskab henover sommeren.

I går præsenterede MultiHunters deres nye førstehold, som skal repræsentere organisationen i næste sæson. I den forbindelse har Dust2.dk taget en snak med holdets nyeste tilføjelse f1skereN og Sauerjin, som skal styre slagets gang, da han påtager sig rollen som in game leader. 

Holdets kerne har spillet sammen i godt tre måneder, mens f1skereN tilsluttede sig mandskabet for blot tre uger siden, da projektets oprindelig femte mand faldt fra.

Holdet blev samlet af n1xen og Fidde. Da vi havde fundet fire spillere kom vi i snak med MultiHunters, og mens vi var i snak med dem, prøvede vi f1skereN af. Vi prøvede nogle andre af, men Noah (red. f1skereN) var aktiv over kommunikation, og han tog initiativ, når vi spillede, hvilket var, hvad vi ledte efter; en som ikke var bange for at lave noget, og så rammer han bare sindssygt godt, udtaler Sauerjin.

Vinterhi

Det slår nok de fleste som en underlig beslutning at danne og annoncere hold, få uger efter sæsonstart i både Elgiganten Ligaen og ESEA, og f1skereN er da heller ikke bleg for at indrømme, at de var sent ude, og derfor må sidde en sæson over i det de kalder deres ‘vinterhi’. 

Holdet regner med at deltage i næste sæson af ESEA main og Elgiganten Ligaen 1. Division, som skydes i gang i det nye år. 

Vi var lidt sent ude og begyndte at prøve mig af den uge hvor sæsonen startede. Men vi ser det egentlig som en bonus på den måde. at vi nu har tre måneder til at forbedre os og til at blive et meget bedre hold end vi havde været hvis vi var startet lige på hårdt for to uger siden. 

Når vores vinterhi med pracc er ovre, er vi fuld klar på at deltage i Elgiganten Ligaen 1. Division og forhåbentlig ESEA Main. Indtil da står den på en ordentlig omgang kvalls, forklarer f1skereN. 

f1skereN, der tidligere har spillet for Sørby, mærker allerede en udvikling efter de første uger, og det er en opfattelse som deles af holdkammeraten Sauerjin, der dog understreger, at der stadig er masser at tage fat på i vinterhi-perioden. 

Der er god stemning på holdet, vi er gode til at joke med hinanden men også være seriøse om tingene. Vi har stadig mange problemer at arbejde med, så det kan kun blive bedre, fortæller Sauerjin.

De fem spillere har kendt hinanden i en del år og spillet sammen på kryds og tværs. Blandt andet har n1xen og skejs tidligere kæmpet side om side under eSpuma-banneret, mens Fidde og Sauerjin har spillet sammen på Campus Vejle Esportscollege. 

Campus-duoen trækker gennemsnitsalderen op, da de har ramt de 21, men derudover er det nogle unge drenge på 16, som fremover skal repræsentere MultiHunters. 

Sigter efter boblerne

I sidste sæson af Elgiganten Ligaen 1. Division stillede MultiHunters med Raven og kompagni, der tog plads i den nedre halvdel af 1. Division X. Det mener Sauerjin bestemt, at det nye mandskab kan gøre bedre.

Vi bliver 100 procent det bedste hold MultiHunters har haft. Vi bruger den tid nu til at gøre os klar, og når sæsonen starter op igen, hvor vi kan være med, så er det der, vi viser os frem, fastslår holdets IGL.

Når, der tages hul på næste sæson på den anden side af nytår, lyder målsætningen på at bryde ind i boblerne. Skulle det gå hen og blive til oprykning fra 1. Division, står top 15 også på ønskelisten hos det unge mandskab.

Vi har sat høje forventninger til os selv. Når næste sæson starter vil vi vise os frem på den måde at vi måske kan bryde ind i boblerne og endda komme ind i top 15, tilføjer f1skereN. 

Mandskabet spiller efter eget ønsker ikke på kontrakt, men under en mundtlig aftale der i første omgang dækker til og med næste sæson. 

MulitHunters består af:

  • dk n1xen
  • dk f1skereN
  • dk Fidde
  • dk Sauerjin
  • dk skejs
#1 TheKonkel
2020-09-14 20:52
Jeg er sku fan !! glæder mig til at følge deres udvikling, farligt at Multihunters annoncerer tidligt og specielt uden kontrakt.. Håber den ligger klar hvis de gør det godt i kvals er det nemt at nappe dem efter "vinterhi" :D

Hvor kan jeg købe en f1skereN Multihunters trøje ?
#2 LeffeN
2020-09-14 22:38
Sauerjin og Fiddezan POG held og lykke med projektet!
#3 Nizzen
2020-09-14 23:32
GL til fiskeren, helt klart en spiller med potentiale! :D
#4 KarK
2020-09-15 00:56
Jeg er kæmpe fiskeren fan! En ung dreng der virkelig har arbejdet med sig selv mental og på serveren ! GL min ven
#5 OJ1738
2020-09-15 02:15
Direkte oprykning i alt hvad de spiller.
GL n1xen
#6 Hannibalx
2020-09-15 11:46
Eyyy stabilt drengerne, alt held og lykke til jer! sikker på i kommer til at flække en masse gode hold!
#7 Shahata
2020-09-17 20:09
N1xen maskajn
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere