Cabbi og Maccen har startet sæsonen ud med et brag.

Stats: Disse spillere har præsteret bedst i Elgiganten Ligaen indtil videre

Elgiganten Ligaen er næsten lige sat i gang, men flere spillere har allerede skilt sig ud med deres super præstationer i de første par kampe.

For to uger siden blev den 15. sæson af Elgiganten Ligaen indviet, og i løbet af de første kampe har flere spillere allerede skilt sig ud med nogle vilde præstationer.

I denne artikel bringer vi dig et godt overblik over, hvilke spillere, der har startet sæsonen ud med et brag samt spillet en vigtig rolle for holdets placering i Elgiganten Ligaen, 1. Division og 2. Division.

dfen har lagt sig på en førsteplads i K/D i Elgiganten Ligaen, men han og Enable har blot spillet et opgør, som var mod Sørby Flames.

Dernæst følger Maccen og Lucky som har spillet henholdvist tre og fire kampe. Deres respektive hold Lyngby Vikings og Tricked er fortsat ubesejret i ligaen.

I 1. Division er det neemoN, som topper K/D-tabellen. Den 17-årige skød Agaming til en snæver sejr over Flacons efterfulgt af en 16-1 sejr over Sørby Longshots på førstespille dag, og det ses altså tydeligt i statistikkerne.

Om det gode mønster fortsætter vil vise sig, når holdet har hele tre kampe på programmet i 1. Divison A på tirsdag. 

Her er de spillere med den bedste K/D:

Ser vi på AWP/R er det Copenhagen Flames' mertz der har langt sig i spids med sine 0,58 i Elgiganten Ligaen, hvor de da også har hevet to ud af to mulige sejre i hus, en af dem værende en kamp mod AGF, der måtte afgøres i overtid.

Aplhas fakeZ har også fundet vej til toppen af tabellen, dette er på trods af, at holdet endnu har tid gode at hive en sejr hjem. 

I 1. Division er det minet fra Spirit of Amiga, som har taget AWP-kronen på med et gennemsnit på 0,57 AWP-kills per runde efterfulgt af KDone, som endnu ikke har vundet en kamp med Sørby Alpha mandskabet.

Campus Vejle Flammens' AWP'er, MSN, indtager tredjepladsen i både K/D- og AWP/R-tabellen efter fire kampe.

Her er de spillere med den bedste AWP/R:

I morgen fyrer vi endnu en gang op for Elgiganten Ligaen, hvor der er lagt op til topopgør, da Lyngby Vikings møder både AGF og Copenhagen Flames. Hele kampprogrammet kan ses på vores liga-side, som du finder ved at trykke her

#1(Med 0 svar)
13. september 2020 kl. 18:50
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
#dfenrobbed
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.