Det var netop Vitality, som slog Heroic ud af ESL One Cologne sidste år, og nu mødes de igen denne gang i finalen.

Finaletid for Heroic i ESL One Cologne

Danskerne har haft en fantastisk turnering, som nu ser dem stå overfor Vitality i en bedst-ud-af-fem finale.

Vi er nu nået sidste spilledag i ESL One Cologne, når finalen i den europæiske division skal afgøres. Her møder danske Heroic franske Vitality, der for andet år i træk står i finalen i netop ESL One Cologne.

Heroic har leveret et brag af en turnering med resultater, som er mere en godkendt. Samtdig er de henover turneringen brudt ind i verdens top 10.

De lagde ud med at slå Kjaerbye og FaZe ned i lower bracket i deres åbningskamp. Herefter blev det et utrolig tæt nederlag til G2, da franskmændene tog sejren i overtid på tredje map, og dermed sendte danskerne ned i lower bracket. cadiaN og kompagni sikrede sig en plads i slutspillet ved at slå fnatic ud af turneringen med en forholdsvist sikker 2-0-sejr.

I slutspillet mødte Heroic blameFs tropper, da de stod overfor det fremstormende Complexity mandskab. Men også her kom Heroic ud på toppen, hvilket gav dem mulighed for revanche i semifinalen mod G2. Denne gang blev det danskerne, der trak sig sejrrige ud af opgøret efter to tætte maps, der måtte i overtid, og en sikker sejr på seriens tredje og afgørende map.

Vitality nedlagde landsmændene fra Heretics, før de blev slået ned i lower bracket af Astralis. Her overmandede de FaZe for en plads i slutspillet. Franskmændenes kvart- og semifinale så dem tage to sikre 2-0-sejre over Sprout og NiP, hvorfor de altså nu møder Heroic i finalen.

Vitality stod i ESL One Cologne finalen sidste år i Lanxess Arena, hvor modstanderen hed Liquid. Det blev et nederlag til franskmændene, da Liquid gjorde krav på deres Intel Grandslam med finalesejren i 2019. Det var endda Vitality, som sidste år slog Heroic ud af turneringen, da de mødtes i lower bracket hvilket resulterede i en 7-8. plads til danskerne.

Skulle Heroic gå hen og vinde i aften, vil det uden tvivl være deres største resultat til dato. ESL One Cologne, som er en af årets mest prestigefyldte turneringer, står på mange holds ønskeliste heriblandt Astralis', der aldrig har vundet det eftertraktede ESL One Cologne trofæ.

Aftenens vinder indkasserer næsten en million, da førstepladsen tildeles 937.700  danske kroner. Anden pladsen tildeles en trøstepræmie på knap 312.600 kroner.

glx0
Kom så drenge💪 I har været vilde på det seneste, og i fortjener sku denne pokal 👍🍻
Dozz
Jeg sidder og tænker på om fun plus phoenix, eller hvad de nu hed, sidder og ærger sig lige nu. 😬😬 men sku stærkt drenge, i vinder det pis.