Oven på sin pause er Kjaerbye tilbage som den nyeste tilføjelse til FaZe-mandskabet.

Kjaerbye: "Planen var at vende tilbage til North"

I et længere interview med HLTV fortæller danskeren om sine helbredsproblemer, skiftet fra North til FaZe og fremtiden, der blandt andet ser spilleren flytte fra Danmark. 

HLTV har taget en snak med den nu tidligere North-spiller Kjaerbye, hvor vi blandt andet hører nærmere om hans pause grundet helsbredsproblemer, hvorfor han aldrig vendte tilbage til North og det at rykke ind på et internationalt hold. 

I sidste uge blev danskeren præsenteret som ny FaZe-spiller, hvor han tilsluttede sig de helt store navne som NiKo og coldzera. Men det har været en længere rejse end som så for den blot 22-årige spiller.

Kjaerbye trækker stikket

I North gik Kjaerbye med en masse stress efter to års arbejde, hvor han ikke levede op til sine egne forventninger. Stress blev en del af hverdagen, og det var først, da det begyndte at påvirke spilleren fysisk, i form af blackouts og vejrtrækningsproblemer, at stikket blev trukket. 

Langsomt begyndte den stress at påvirke mig fysisk. Jeg havde det som om, at min krop fortalte mig, at jeg ikke kunne blive ved med det her. Jeg fik endda blackout, jeg mistede synet, mens jeg kørte bil efter en officiel kamp.

Intet lignende er sket før. Jeg har haft smerter til tider, så som mine rygsmerter og sådan noget, men aldrig noget som blackouts eller vejrtrækningsproblemer før. Så der gik det op for mig, at jeg ikke kunne blive ved.

Danskeren bidrager til debatten om industriens udfordring med den minimale mængde ferie og pause, som har fyldt meget, siden Astralis' gla1ve og Xyp9x tog pauser, mens Vitalitys ALEX trak sig helt fra holdet grundet de mange rejsedage.

Tidligere har Kjaerbye haft tre uger lange ferier, men det er i følge Kjaerbye ikke nok. Dertil var det uger, hvor der blev stresset over, at man nu skulle slappe af. Det var derfor en tiltrængt pause på godt tre måneder, siden han trådte tilbage fra North midt i maj.

Vores tidligere ferie har kun været på tre uger - kortere end spillerpausen. Ja, tre uger er fedt, men efter en lang og intens sæson er det ikke altid nok, og du ender med at stresse over det faktum, at du skal slappe af i de tre uger. Det er bare sådan, den her industri er, så det var første gang, jeg virkelig kunne lytte til min krop og faktiske tage en pause. 

Faktummet, at North ikke havde nogen udskiftere, lagde pres på den 22-årige, som forsøgte at spille med hjemmefra, men i sidste ende måtte coach Jumpy substituere. Han fortæller dog, at North udviste stor forståelse for hans beslutning om at tage en pause grundet helbredet, men at det alligevel var stressende, da han hele tiden gik med tanken om, at han skulle tilbage snarest muligt.

Vi havde ikke nogen udskiftere, så det var et ekstra pres. Jeg prøvede at spille lidt hjemmefra og snakkede med vores mental coach, Christian Engell, men på en eller anden måde var det stadig virkelig hårdt. Så holdet blev nødt til at spille med coach, og det var også ret stressende, fordi man kunne se dem have det svært, mens man var væk. 

North udviste stor forståelse for, at helbredet kommer først, og det har jeg stor respekt for, men jeg tænkte alligevel, at jeg skulle komme mig hurtigt og nedkæmpe stressen for at vende tilbage og hjælpe holdet. Det var hårdt for begge parter ikke at vide, hvornår jeg ville være klar til at vende tilbage og alt den usikkerhed omkring mit helbred. 

Skilles fra North

I interviewet bliver Kjaerbye spurgt, om han allerede havde tanker om at forlade North, da han påbegyndte sin pause. Hertil svarer han, at det var planen, han skulle vende tilbage, men at usikkerheden om hvornår var problematisk for organisationen. 

Da jeg trådte tilbage, var det eneste spørgsmål, jeg havde: “Hvornår er jeg klar til at spille med North igen?”. Det var planen, indtil nogle ting skete i organisationen. Jeg kunne ikke sige, hvornår jeg ville være klar igen. Holdmæssigt og økonomisk havde de brug for at kende deres fremtid, og det kan jeg ikke komme nærmere ind på end det, men det gjorde det svært at komme fremad sammen. 

Efter et par måneder følte jeg, at jeg var klar til at vende tilbage, og den oprindelige idé var at genforenes med North, men det passede ikke ind i deres plan. Det endte også fint for mig. Jeg prøver noget nyt nu. Det var et godt breakup. Jeg sagde farvel til organisationen og mine holdkammerater, som jeg holder meget af.

Den nu tidligere North-spiller understreger i interviewet, at han er glad for, at han ikke indstillede karrieren ovenpå den svære tid, selvom det kunne have været udfaldet.

Alt taget i betragtning, havde jeg en god tid, hvor jeg lærte en masse om mig selv. Selv efter de dårlige tider er jeg stadig sulten efter mere, og selvom stressen har været hård ved mig, er jeg glad for at jeg ikke indstillede karrieren, hvilket kunne have været sket.

Kjaerbye beskriver det som en stor lettelse, at der var interesse for ham, og at der er hold, som tror, han endnu ikke har toppet samt på hans talent. 

Min største bekymring var hvilke hold, som ville spille med mig. Jeg havde ingen idé om, hvad der ville ske med mig, når jeg ramte free-agent markedet, så jeg var glad for at se, at der var et par hold, som var interesseret i mig, og at der er hold, som tror på, at jeg endnu ikke har toppet, og tror på mit talent. Det var ærlig talt en stor lettelse for mig.

Rykker ind på et internationalt hold

Et af de hold, som viste interesse, var altså FaZe, der har stjernespilleren NiKo som holdkaptajn. NiKo kontaktede Kjaerbye tilbage i juli, men her havde danskeren brug for mere tid. Tre-fire uger senere skrev NiKo igen, her var Kjaerbye dog på vej på ferie, som han endte med ikke at aflyse, da han mente, han virkelig havde brug for det, og at de istedet kunne træne, når han vendte hjem igen. 

Danskeren fortæller, at han er glad for, at han valgte at tage afsted på ferie, og at han var spændt på at vende tilbage og starte på det nye hold. 

I min ferie følte jeg, at jeg havde taget den rette beslutning. Jeg var så spændt på at komme tilbage, møde de nye holdkammerater og starte. Som et lille barn der bare glædede sig til at komme hjem og spille computer. Jeg var virkelig glad for at føle den spænding. 

Det blev altså til en plads på det internationale FaZe-hold, hvor der kommunikeres på engelsk. Det kræver noget tilvænding, men er ikke nogen stor udfordring, selvom enkelte ting går tabt, når det går stærkt. 

Jeg skal vænne mig til at kommunikere på engelsk, det er ikke raketvidenskab eller noget, men nogen gange, når det går stærkt, kan man misse nogle ting. At vende sig til nye accenter kan også være ret sjovt. 

Men det engelske er ikke noget, som har holdt danskeren tilbage, da han havde tanken om at gå internationalt eller endda tage turen over Atlanten til Nordamerika. Kjaerbye fortæller ydermere, at han har intentioner om at flytte fra Danmark, og at han har solgt sin lejlighed i København. 

Jeg havde en idé om, at jeg gerne ville forsøge med noget internationalt. Jeg udelukkede heller ikke muligheden om at tage til Nordamerika.

Jeg er en ret impulsiv fyr og lidt eventyrlysten på en måde, så jeg har solgt min lejlighed i Danmark, og hvis det giver mening, vil jeg flytte tættere på nogen af de andre drenge (FaZe-spillere, red.). 

Jeg elsker Danmark, men jeg har en trang til at tage ud og leve. Jeg er ikke sikker på, hvor jeg flytter hen, men jeg tror ikke jeg bliver i Danmark det kommende år. 

Kjaerbye mener, at han og FaZe har samme mentalitet, og sender samtidig en løftet pegefinger til den 'danske mentalitet', hvor man snakker om tingene uden at nå en konklusion, der kan handles på.

Jeg synes, vi (Kjaerbye og FaZe, red.) er et godt match, når det kommer til mentalitet, vi skal bare finde hinanden på serveren og finde vores stil. Det har vi ikke formået endnu. 

I North var der den her 'danske mentalitet', hvor man snakker om tingene i lang tid uden rigtig at nå en konklusion. I Danmark, i det mindste, når man har et problem, tager det for lang tid at nå det punkt, og i sidste ende er det bare spildt tid. 

#1(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 00:13
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Rigtig godt interview!
#2(Med 2 svar)
22. august 2020 kl. 00:39
Badefar
"I North var der den her 'danske mentalitet', hvor man snakker om tingene i lang tid uden rigtig at nå en konklusion. I Danmark, i det mindste, når man har et problem, tager det for lang tid at nå det punkt, og i sidste ende er det bare spildt tid. "

Ah, som når man snakker om, at en given spiller ikke er god nok som AWP og bør give den fra sig, eller når man holder for længe på spillere i stedet for at få nyt talent ind. Jeg forstår, Kjærbye. Wink wink. ;)
#3(Med 1 svar)
22. august 2020 kl. 00:41
zaecole
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
synes godt nok du læser meget mellem linjerne for at hive den konklusion frem
#10(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 07:01
Iceyyy
+1
#4(Med 1 svar)
22. august 2020 kl. 00:54
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg har det virkelig ambivalent med hele den her Kjaerbye situation.

Hvis man har de stresssymptomer, som han beskriver i interviewet, så skal man i den grad tage en pause og få styr på tingene. Det er ikke for sjov!

Hvis det er så slemt, så virker alt under et halvt år også bare vildt. Ikke umuligt, men vildt.

Ud fra Kjaerbyes udlægning, så er det nærmest 100% North, der har skylden for, at han skiftede til FaZe. Med historien om hans skifte til netop North, har man sin tvivl ved, om det kan være helt sådan det hænger sammen.

Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om han har min sympati eller det modsatte i alt det her - der er for mange modsatrettede oplysninger, for meget historie og måske også en smule “ulven kommer”.
#8(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 04:36
DGaard
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der må være et mentalt overskud(?) , her går vi andre med stress stadigvæk efter knap 2 år. 3 måneders fuld tid syg og 4 måneders deltid med let opstart(2 timers arbejde pr dag) . Jeg kan på ingen måde håndtere samme pres og stress som før, her knap 2 år efter. Det kræver hård prioritering og stort fravalg.

Stress er meget individuelt, men det lyder vildt med de fysiske blackouts. Han skal nok passe på at han ikke ender relativt hurtigt i samme grøft. Som 22 årige er det virkelig vigtigt at lytte, når man har udsigt til 45+ år på arbejdsmarkedet.
#5(Med 15 svar)
22. august 2020 kl. 01:33
bat
LOL. “ Vores tidligere ferie har kun været på tre uger”. Jamen det er da også noget værre noget at CS spillere kun har denne samme længde sommerferie som gennemsnits danskeren.

Btw. så er jeg lagt ned med stress, dog har jeg overskuddet til at sælge min lejlighed og søge nye og usikre leveveje uden for min komfortzone i udlandet.

Amen altså...
#6(Med 1 svar)
22. august 2020 kl. 02:09
fa1thh
Du har vel også mere end 3 ugers ferie i løbet af et helt år?
#13(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 08:54
arseface
Det har Kjærbye også. Han taler kun om hans "korte" sommerferie.
#15(Med 9 svar)
22. august 2020 kl. 10:22
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du skal stoppe nu. Det skal alle jer, som påstår det ikke er hårdt.
Som spiller/coach har du din playerbreaks, udenfor det så skal du være heldig at have 1 fri dag i løbet af en uge.
Vi har feks haft 1 fri dag, siden vi er kommet tilbage fra playerbreak, vi køre altså på 3 uge nu med 8+ timer dagligt.

Al respekt til dem som tør at sige stop, og holde en pause fremfor dem som bare bliver ved.
#16(Med 2 svar)
22. august 2020 kl. 10:32
arseface
Det tror jeg ikke på har været tilfældet i north. De har altid spillet langt færre kampe end Heroic og Lions. Jeg tjekkede engang statistikkerbe på hltv og vi snakkede dengang om ca halvt så mange kampe. Efter en turnering har north altid holdt pause på 1-2 uger fra officielle kampe også selv de røg ud i første runde. Alt muligt respekt for det hårde arbejde i åbenlyst ligger i Heroic, og jeg er overbevist om det er nedslidende, men her snakker vi Kjærbye og North der aldrig har været i nærheden af at levere den arbejdsindsats du nævner her.
#23(Med 1 svar)
22. august 2020 kl. 13:28
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Vi kan ikke præcist vide hvor stor arbejdsindsats de ligger bagved, og eftersom de er fuldtidsprofessionelle med hvad det indebærer, så ligger de helt sikkert det antal timer der skal til andet kan ikke forventes. Astralis spiller også færre officielle kampe, fordi fokus er på de store turneringer, og der er de inviteret/kvalificeret til modsat bobler holdene i top30. North har også nydt godt af flere invites i en periode, grundet historik og et større brand - dette er så ved at vende nu. Hvorvidt man så vælger at spille mange officielle kampe eller træne handler om hvilken tilgang man har, og særligt når man er røget i første runde, så er der mere som der skal arbejdes på end hvis man er gået længere.
#27(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 14:27
arseface
Du har ret i vi ikke kan vide noget præcist. North var nogle af de første til at skjule hvor mange timer spillerne har på steam da en eller anden lavede et regneark der sammenlignede dataen og North spillerne lå lavt. Msl var i hltv confirmed for nylig hvor han ikke lagde skjul på at et af deres største problemer var at de var ikke arbejdede hårdt nok. Jeg tror godt vi med sikkerhed kan sige at de ikke knokler lige så hårdt som Heroic har gjort de sidste 3 uger.

Men man kan jo også få stress af ikke at leve op til egne forventninger osv., men det virker lidt som om at han intet kender til den virkelige verden, hvis han seriøst synes det er problematisk "kun" at holde 3 ugers sommerferie.
#22(Med 5 svar)
22. august 2020 kl. 13:16
Ahmed
Ville ønske det var mig, der levede af at spille CSGO, det lyder nemlig som det gode liv. Har der ikke næsten lige været en hel måned uden CS?
#24(Med 4 svar)
22. august 2020 kl. 13:37
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Det har han jo lige svaret på. Playerbreak = ferie, og så har de spillet lige siden med undtagelse af én dag. I snit 6,67 arbejdsdage om ugen, 8+ timer - i alt 170 timer (ved 8,5 time pr dag, hvilket ikke er urimeligt at forvente). Til sammenligning arbejder en normal person 5 dage om ugen, 7,5-8 timer om dagen - i alt 112-120 timer. Det gode liv er altså en arbejdsmængde på 50+ timer mere på de tre uger.
#25(Med 1 svar)
22. august 2020 kl. 13:44
Ahmed
Nylig aktivitet 69.0 timer de sidste 2 uger...

70 divideret med 14 = 5 timer om dagen.

Hvor meget foregår udenfor serveren? Forstår det ikke, der er folk der arbejder fuldtid eller går i skole som har over 120 timer på to uger, der kan vi snakke om det er hårdt, og mange af dem får slet ikke løn for det. Arbejdede gerne så meget med med min barnedrøm og tjente kassen på det.
#26(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 13:55
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hvem har du taget det ud fra?

Men du har svaret uanset, 3,5 time. Om det så er i træningscenteret, taktikrummet/videorummet på offlineservere osv.

Dem som spiller så meget gør det ofte i korte perioder af gangen, samtidig spiller de ofte uden noget som helst pres, fordi det i høj grad ikke er professionelt eller i konkurrence. Her taler vi om at spillerne gør det i årevis i et højt pres miljø. At gå i skole er easy peasy i forhold til det pres der kommer på arbejdsmarkedet. Du skal præstere konstant, og ikke længere kun for din egen skyld.
#29(Med 1 svar)
22. august 2020 kl. 15:15
PillerPaller
Toppen af fodbold går tre år med fodbold i møde uden pause ..
#31(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 15:29
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Med masser af udskiftere og de kan justere ind i forhold til træningsmængden således at den er mindre fysisk krævende. Vi vandt EM på det grundlag. Men at sammenligne fodbold mod en mere mentalt krævende sport er vist som pærer og bananer.
#19(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 12:43
polarbear
Har du nogen erfaring med at rejse verden rundt, arbejde på skæve tidspunkter, præstere på daglig basis og have en begrænset mængde ferie?

Eller sidder du bare og hiver sætninger ud af næsen og propper dem ind i munden?
#20(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 13:12
RAV3N
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg forstår godt dine pointer, men du glemmer helt at mennesker er forskellige og man har forskellige arbejde.
Der er nogle mennesker, som får hurtigere stress end andre, og cs scenen er også utroligt stressende. Med alt det arbejde de putter ind og rejsen i verdenen, som Hunden og polarbear skriver.

Det kan godt være at hvis du sad i samme position, at du ikke vil få stress, men det betyder ikke, at andre kan.
#21(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 13:15
Memel0rd
Aldrig nogensinde har argumentet 'saadan her er det for mig, saa det maa ligeledes vaere saadan for dig' vaeret et fornuftigt argument i denne type sammenhaeng - det kan du da vel forstaa?
#7(Med 6 svar)
22. august 2020 kl. 02:58
Javertussen
Hold kæft en tudeprins. Stress over at spille CS, lol.
#11(Med 4 svar)
22. august 2020 kl. 07:31
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Stop dig selv. Hvis han har de symptomer, der er beskrevet her og som tidligere har været fremme, så er den sku gal. Så kan du pakke dit ordgejl sammen!
#32(Med 3 svar)
22. august 2020 kl. 19:27
Javertussen
LOOOOOL
#33(Med 2 svar)
22. august 2020 kl. 19:37
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Får du en eller anden form for nydelse ud af at opføre dig tåbeligt over nettet, hvor ingen ved, hvem du er?
#36(Med 1 svar)
22. august 2020 kl. 20:10
Javertussen
Hahahahaha fordi jeg mener kjærbye tuder for meget så mener du jeg er en kæmpe troll. Du er virkelig godt nok en sinke af rang.
#37(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 20:13
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvilke fag er - i din verden - værdige til at kunne udløse stress, uden det er “tuderi”?
#30(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 15:18
PillerPaller
Enig :) så klamt at stress bliver brugt af de danske CS spillere på den måde - direkte pinligt for dansk CS
#9(Med 4 svar)
22. august 2020 kl. 06:03
mamas
Godt st få sandheden frem for ham selv og hans fans. Så slipper vi nemlig for at høre mere på alle de danske bedrevidende profiler, der tror de ved hvad der er op og ned i den her sag. Satme godt nok til at brække sig over, når man læser tidlige artikler igennem herinde :-)
#18(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 11:49
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hehe, det holder sgu nok ikke nogen tilbage
#34(Med 2 svar)
22. august 2020 kl. 19:40
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Man kan vel sagens have en holdning til sagen uden at være bedrevidende? :)
#39(Med 1 svar)
23. august 2020 kl. 05:45
mamas
Det kan man lige præcis godt, men det er der desværre ikke særlig mange der formår :-)
#40(Med 0 svar)
23. august 2020 kl. 08:12
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Indtil der kom en regulær udmelding, synes jeg tvivlen var på sin plads (jeg var selv tvivler, indrømmet). Men med sådan en udmelding her ville North have taget bladet fra munden, hvis den var helt hen i vejret, tror jeg.
#12(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 07:40
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Fedt at få det hele fra hans side, nu har jeg troen på han ikke selv stod for "stuntet" med at skifte til FaZe. Jeg står dog fast på at jeg synes det er underligt at han ovenpå en hård omgang stress, vælger at skifte til en organisation man må formode har meget højere forventninger til spillerne og hvor presset for at performe som hold, og individ, er langt større.

Jeg håber det lykkedes i FaZe, men jeg må indrømme jeg har mine tvivl - det er ikke hans skyld, de fleste ville takke ja til sådan et tilbud, men jeg mener stadig FaZe skulle være gået efter en IGL som fx gla1ve eller lignende.
#14(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 10:06
Bergizzle
Tillykke med jobbet herfra.
Det er virkeligt fedt at se ham på Faze!

God kamp i går hvor han desværre ikke kunne følge med på hans positioner .
Men vildt at se de andre bare trækker videre. Det er altid fedt at se en dansker på et internationalt hold og Faze er jo bare for syge i deres aim! Så det skal blive spændende at følge fremover
#17(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 11:01
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Det et skridt at flytte til udlandet og jagte den gamle form han havde i astralis.
#28(Med 1 svar)
22. august 2020 kl. 14:53
PillerPaller
Hvis han ikke havde brugt sygdom før til at gennemtvinge en transfer, så ville jeg tro på ham.
#35(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 20:04
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg forstår egentlig udmærket din tankegang. Men tænker du ikke, at North, som har så mange lønkroner osv. bundet op på ham, sikrer sig, at den er god nok og manden er skide syg? Det tror jeg.

Jeg er med på, at det er latterligt usympatisk, hvis han har forhandlet et skifte, før der var afklaring med North. Men det ved vi ikke, som tingene er nu - det må dog formodes, at North meget hurtigt havde været ude med et statement, hvis Kjaerbyes udlægning var løgn, løgn og løgn 🤷🏼‍♂️
#38(Med 0 svar)
22. august 2020 kl. 20:20
Preben
Synes godt nok, at folk er efter Kjaerbye. Gi' manden en chance.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.