moses er blandt nogen af personerne, som har kritiseret BLASTs aftale med NEOM.

moses langer ud efter BLAST: "I burde skamme jer"

NEOM-situationen er lige blev en del værre, efter DBLTAP modtog en lækket e-mail fra moses, som kritiserer BLAST om deres dårlige behandling i situationen.

I slut-juli blev det offentliggjort, at BLAST havde indgået et samarbejde med NEOM med målet om at udvikle esporten på globalt plan.

Grundet blandt andet Saudi Arabiens håndtering af menneskerettigheder er aftalen blevet mødt med en masse kritik på de sociale medier. Blandt andet har Frankie Ward, som er en værtinde, givet sin mening på hele situationen.

Tidligere i dag blev situationen en hel del værre, eftersom DBLTAP modtog en lækket e-mail, hvor kommentatoren moses skriver om sin holdning på situationen til BLAST.

E-mailen handler for det meste om, hvordan BLAST ikke har valgt at fortælle moses og hans kollegaer om aftalen med NEOM, hvilket er blevet mødt med stor kritik fra den yderst velkendte kommentator.

Ydermere skriver han også, at han og mange andre har vist respekt og loyalitet overfor den dansk-ejet organisation, men at BLAST ikke har gengædt respekten og loyaliteten ved ikke at informere dem om aftalen.

Du kan læse den lækkede e-mail her:

For to uger siden annoncerede I et nyt samarbejde med NEOM. Siden den tid har jeg, sammen med andre kollegaer, prøvet at få information fra jer, så vi kunne forstå begrundelsen og omfanget af aftalen. Vi valgte at gøre dette af respekt af vores samarbejde, som vi har haft med BLAST de seneste fire år.

Dog har I ikke gengældt denne respekt på nogen måde. Da jeg først kontaktede jer den 30. juli, blev opkald og møder planlagt, men senere hen er de blevet forsinket, undviget, omlagt og annuleret. Det eneste svar, vi har fået, er, at sagen er meget kompleks, og at I har brug for mere tid, inden I kan give os nogen detaljer. Jeg kan på ingen måde beskrive, hvor frustrende og skuffende dette har været for mange af os.

De fleste af os stod ved jeres side efter jeres fiasko, hvor I var nødsaget til at annulere den første dag til jeres allerførste turnering (red. BLAST Pro Series Copenhagen 2017), og vi gjorde, hvad vi kunne for at berolige fansene og publikum, og vise, at I var på rette spor. Vi har været gennem flere hårde tider, som BLAST har måtte udholde. Ikke at have den respekt og loyalitet gengældt, bør fylde jer allesammen med skam.

Jeres tavshed i denne sag er øredøvende, og nu skader det dem, som har arbejdet tættest med jer gennem de sidste par år. Jeres afvisning i at forsvare jer selv om jeres aftale, har placeret flere af jeres ansatte i krydsild. Jeres svaghed i denne sag har gjort det muligt for freelancere, som I samarbejder med, at blive hængt ud til tørre i offentligheden.

I lader andre tage skylden for en aftale, som de fleste af os ikke kender til, er decidieret uenige i og direkte foragter.

Hvad der gør dette meget mere frusterende, er, at jeg virkelig ikke tror, at det er den slags mennesker, som arbejder for BLAST. Dette er ikke kvaliteten af de mennesker, jeg har arbejdet side om side med i de sidste fire år. Disse mennesker ville ikke sidde tilbage i stilhed for at undgå konsekvenserne.

Hvis I ikke kan støtte den partner, I har valgt, så er det måske ikke et samarbejde, der er værd at have.

Og hvis I ikke kan finde modet til at tale for de mænd og kvinder, som har arbejdet med jer i flere år for at bringe jeres produkt ud i verden, så er dette i sandhed ikke det selskab, jeg har nydt at arbejde sammen med.

Flere personer, som tidligere har arbejdet med BLAST, har valgt ikke at fortsætte samarbejdet så længe aftalen er i effekt. Heriblandt er Thorin, Vince, Dust, Harry, Hugo og selvfølgelig Frankie Ward.

#2(Med 0 svar)
8. august 2020 kl. 21:57
cleansation
Dejligt at se. Håbede virkelig han ville komme ud med en udtalelse også, da han er klart min favorit caster.

Rfresh og blast. 🤢
#3(Med 5 svar)
8. august 2020 kl. 22:30
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Spørgsmålet er, om Blast i alt det her ender med at underskrive egen dødsdom? Ikke fordi holdene bliver væk, men fordi produktet bliver dårligt, hvis alle de gode castere og eksperter bliver væk.
#4(Med 4 svar)
9. august 2020 kl. 07:34
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg håber virkelig at holdene bliver væk. Det samme mes øvrige partnere.
#5(Med 3 svar)
9. august 2020 kl. 11:13
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det tror jeg desværre ikke, de gør. Medmindre der ikke længere er eksponering i turneringen. De har formentlig alle skrevet kontrakter med deres egne partnere, som pålægger dem at deltage i de forskellige ting.
#6(Med 2 svar)
9. august 2020 kl. 11:39
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg har også min tvivl... desværre..

Jeg havde egentlig opfattelsen af at folkene bag Blast var gode folk. Og hele strategien med at dræbe det med stilhed er så latterlig og kujon-agtig!
#7(Med 1 svar)
9. august 2020 kl. 12:03
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er det mest effektive, hvis man ikke har et eneste godt og reelt argument. Dårligere argumenter har det med at forværre tingene 🤷🏼‍♂️
#8(Med 0 svar)
9. august 2020 kl. 12:05
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jep, enig. Havde bare forventet et bare lidt højere moralsk kodex end hvad hele partnerskabet viser.
#9(Med 0 svar)
9. august 2020 kl. 13:13
Jerry
Det er et klassisk spil hvor Blast lukker øjnene og tager pengene. De ændre først holdning hvis deres medie partnere boycutter dem eller holdene bliver væk fra deres turneringer... Ledelsen i Blast burde vide bedre end det her... Trist...
#10(Med 0 svar)
9. august 2020 kl. 19:25
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ja jeg vil da helt vildt gerne se The Blast i et land hvor de hænger henrettede kriminelle i kraner.
#11(Med 9 svar)
10. august 2020 kl. 09:13
JawBreaker
Hvis vi skal være så pisse hellige allesammen, så vil vi kun se events i EU. Og her er det så hellere ikke alle lande som opfører sig lige pænt.


Det kunne jo også være at man med mere fokus i de lande, tvang dem til at ændre sig lidt. Ikke at jeg tror så meget på det, men det kunne da tænkes.

Moses, Frankie og alle i andre, i skal ikke spille så pisse hellige. Det sjovt at fordi der lige kommer lidt fokus nu, så er det ihh åhh så forkert. Moses og Frankie havde da ikke noget problem med at være til Blast Finals i Emiraterne. Hvor var deres violin og klagesang henne der? Der en flok hyklere hele bundet.

Luk munden og kom videre. Der skal være plads til alle, og vi skal acceptere at andre lande gør det anderledes end os.
#12(Med 3 svar)
10. august 2020 kl. 10:00
dannigizmo
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
"Der skal være plads til alle ..."

Det er vel så bare lige dét, der netop ikke er i projekt Neom. 🤷🏼‍♂️
#13(Med 2 svar)
10. august 2020 kl. 10:32
JawBreaker
Men hvorfor er der ikke det? Hvorfor skal BLAST stå til regnskab for hvad de gør i SA?
#16(Med 1 svar)
10. august 2020 kl. 11:01
dannigizmo
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
For mig handler det ikke så meget om, hvad der i øvrigt foregår i Saudi Arabien. Det handler mere specifikt om, hvad der foregår i forbindelse med selve Neom.

Som jeg har forstået det, skal Neom bygges på et jordområde, hvor der i forvejen bor et stammefolk, der - i hvert fald for nogles vedkommende - ikke gider at flytte. Det bliver de angiveligt tvunget til, ligesom en talsperson for stammefolket og modstander af flytningen er blevet dræbt. Dem, der er imod Neom, siger, at det er en likvidering. Politiet siger, at han skød efter dem og døde i den efterfølgende skududveksling. Se mere på linket nedenfor.

Med sådanne beskyldninger synes jeg godt, man kan mene, at Blast i det mindste bør forholde sig til, hvorfor de har indgået et samarbejde med Neom. Så længe de nægter det, synes jeg sådan set, at kritik er på sin plads, når man ikke kan få nogle argumenter for det modsatte.

Jeg kan i øvrigt sagtens forstå din pointe i, at man hurtigt får travlt, hvis man alene bygger sin kritik på, at det er et saudiarabisk foretagende.

Jeg synes dog også, det ville være ærgerligt, hvis man skal følge dit argument og aldrig kritisere et brud på menneskerettigheder, blot fordi man ikke har sat sig ind i alle de andre steder, hvor sådanne brud også foregår.

theguardian.com/global-development/2020/may/04/its..
#17(Med 0 svar)
10. august 2020 kl. 11:09
JawBreaker
Jeg er slet ikke i tvivl om at vi er på samme side. Jeg mener, som jeg har skrevet længere nede, ikke at SA skal behandle folk som nogle svin. Men jeg mener bare ikke at vi som udefra kommende skal tvinge andre til at leve som os, bare fordi VI mener det er det rigtige VI gør.

Vi kan sagtens fortælle SA hvordan vi ønsker at gøre tingene, men jeg mener ikke at afbryde alt samarbejde med dem hjælper noget.

Jeg er bare træt af den hykleriske tone der er i samfundet i dag. På den ene side står Frankie og Moses og prædiker om at de ikke vi samarbejde med BLAST. Men i deres lomme ligger der en smartphone som er lavet under kummerlige forhold og deres tøj sikker ligeså.
#14(Med 4 svar)
10. august 2020 kl. 10:36
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
"Der skal være plads til alle". Hahaha, din klaptorsk x)
#15(Med 3 svar)
10. august 2020 kl. 10:51
JawBreaker
Jeg forstår godt ud ikke lige helt har kapacitet til at fatte hvad jeg skriver.

Jeg er på med at SA og mange andre lande ikke har plads til homoseksuelle, og det synes jeg IKKE er okay. Jeg mener der skal være plads til alle. MEN jeg mener bare, at der skal også være plads til de lande som gør det anderledes end os. Hvem gør os til herrer over hvordan andre lande opfører sig?

Og så mener jeg at Moses er en hykler når han gerne vil deltage i Emiraterne, Kina, Ukraine, Rusland mm.
#18(Med 2 svar)
10. august 2020 kl. 12:41
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Der er ingen der gør os til herre over, hvordan andre lande opfører sig. - Men, vi skal være herre over, hvilke lande, organisationer og lign. vi støtter. Hvordan kan du retfærdiggøre, at Blast direkte støtter NEOM? Vi skal være så klare i spyttet overfor NEOM, som overhovedet muligt. Vi vil ikke støtte op om organisationer, der behandler mennesker som de gør.

I #13 skriver du: "Hvorfor skal BLAST stå til regnskab for hvad de gør i SA?". Kan du slet ikke læse hvor dumt det er? Selvfølgelig skal Blast stå til regnskab for at støtte noget så modbydeligt.

Ydermere, så vil jeg passe på med at ytre mig om folks 'fatte-kapacitet', når man har så gennemhullede og elendige argumentationsevner som dig.
#19(Med 1 svar)
10. august 2020 kl. 13:50
JawBreaker
Hvordan vil du have det hvis Sverige begyndte at diktere hvordan vi i Danmark skulle opføre os? Jeg tvivler på du bare ville sige "javel"

Vi har set det gang på gang, når vi i vesten blander os for meget ude i verden, så går det altså galt.

Dermed ikke sagt at vi ikke godt kan give dem gode råd, men det deres land, deres regler.


Og så er min pointe jo også bare at Moses og de andre "kritikere" er en flok hyklere. Det jo kun fordi det er "moderne" at være så politisk korrekt som over hovedet muligt.

Du sidder selv og skriver fra en computer, som højst sandsynligt er lavet af børn eller voksne som arbejder under kummerlige forhold. Men det jo helt okay ik?
#20(Med 0 svar)
10. august 2020 kl. 14:16
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
"Hvordan vil du have det hvis Sverige begyndte at diktere hvordan vi i Danmark skulle opføre os? Jeg tvivler på du bare ville sige "javel"". Hvorfor bliver du ved med at tale om det? Jeg siger ikke, at vi skal bestemme, hvordan de skal opføre sig. Jeg siger, at vi ikke skal støtte op om den måde de opfører sig på. - Prøv at læse, det første jeg skrev i #18.

Kom gerne med eksempler på, at vi har "blandet os", hvor det er gået "galt".

"Dermed ikke sagt at vi ikke godt kan give dem gode råd, men det deres land, deres regler." Det er en helt igennem hjernedød ting at skrive.

Jeg aner ikke noget om, hvilke produkter jeg bruger, der er lavet på hvilke måder, og jeg hverken kan eller vil sætte mig ind i det, men når noget er så åbenlys jubelidioti, så er det sgu da klart, at folk reagere.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.