Opret Log ind
MASONIC fritstiller Niemann og henter Stealth
Den danske organisation lavede i dag en ændring på holdkortet, da de udskiftede Niemann med en anden tidligere Ølgod-spiller.
Skrevet af: JSand    27. juli 2020 19:40      

blaq får sig en ny holdkammerat, efter MASONIC tidligere i dag valgte at fritstille Niemann.

Nu hvor sommerpausen er i fuld gang, og størstedelen af turneringerne holder ferie, er det et perfekt tidspunkt for de forskellige hold at lave udskiftninger på, så de kan nå at sætte de nye spillere ind i alting, inden sæsonen starter op igen.

Dette er noget, MASONIC har erfaret, da de i dag valgte at lave en udskiftning på holdkortet forud for den nye sæson af Elgiganten Ligaen, som de deltager i, efter de overtog licensen fra kinetic.

LÆS OGSÅ
MASONIC og selfmade er klar til næste sæson i Elgiganten Ligaen

blaqs tropper formåede nemlig ikke selv at kvalificere sig til Elgiganten Ligaen, og dette har uden tvivl haft en rolle at spille i den nylige ændring af holdkortet. Holdet beskriver nemlig selv, at en ændring var tiltrængt efter en periode med manglende resultater.

MASONIC har hentet en tidligere Ølgod-spiller i form af Stealth ind på holdet i en prøveperiode som erstatning for Niemann, og Dust2.dk har derfor hørt MASONICs IGL, blaq, om, hvorfor valget er faldet på netop Stealth.

Stealth er en skarp spiller, som er virkelig dygtig til at midround calle og involvere de mates, der er omkring ham. Vi har brugt ham en del gange som stand-in, efter Qu1sten blev student, så vi har allerede en god idé om, hvad han bringer til bordet.

Vi vil gerne være mere dynamiske i vores spil, inden vi starter ud i Elgiganten Ligaen fra slutningen af august. Dette er noget, vi satser og håber på, at Stealth kan være bidrage med, så vi kan udvikle vores spil.

MASONIC består nu af:

  • dk blaq
  • dk Qu1sten
  • dk brzer
  • dk kraghen
  • dk Stealth (på prøveperiode)

Selvom, at Niemann blev afskediget med MASONIC, er han langt fra færdig med Counter-Strike, da han fremover er free agent, hvorfor han potentielt kan støde sammen med sit gamle hold i næste sæson, hvis et andet mandskab i Elgiganten Ligaen samler ham op.

LÆS OGSÅ
MASONIC skabes og henter Campus Vejle Spar Nord

#1 Martin
2020-07-27 20:20
Det er ikke en gang 2 måneder siden går public med deres startfemmer.
#2 blaqCSGO
2020-07-27 20:24
Vi har dog spillet sammen siden februar, så det er bestemt ikke noget nyt hold =)
#4 Phoey
2020-07-27 21:42
Jeg tror, at det Martin vil frem til er, at omstændighederne vel ikke er ændret siden i gik public med dette lineup.
Hvis dette er resultatet af, at i ikke selv formåede, at rykke op i Elgiganten Ligaen, hvorfor ventede man så ikke med, at gå ud til offentligheden med lineuppet til det rent faktisk var på plads?
Jeg kan forstå det fra lineuppets side, men som organisation må man da være godt træt af, at skulle udskifte i holdkortet før man har et par officielle kampe på kontoen.

Når det er sagt er Stealth en fantastisk signing. Han kan nemt træde direkte ind som holdets nye stjerne.
#6 blaqCSGO
2020-07-27 21:54
Vi har haft en god håndfuld kampe siden signeringen, både i ESEA, WINNERSLEAGUE og i kvalifikationer.

Vi er nød til at ændre nu hvis vi skal kunne være med i de danske rækker i slutningen af august. Vi har en kæmpe grind foran os nu og resten af august, fordi vi skal bevise at vi er spottet værd i ligaen.
#7 JaySomz
2020-07-27 21:56
Nu gik det tidligere linieup jo ikke public for 2 måneder siden - der blev de samlet op, eller hvad du vil kalde det i denne situation. Dengang var der ikke udskiftninger på tegnebrættet.

Da der blev signet med Masonic-organisationen for 2 måneder siden, var man nr. 1 i ESEA, var godt med i Winners League, lå 1'er i 1. division Dust2, spillede med om slutspillet i Phoenix League og var langt (finale måske?) i Danish Amateur Masters.

Så der er blevet spillet massere af af officielle kampe siden, men desværre er resultaterne udeblevet.
#9 Phoey
2020-07-28 00:14
Blaq er jo en del af Masonic. Så planen for Masonic går jeg ud fra altid har været, at bygge hold op omkring Blaq.
#12 JaySomz
2020-07-28 00:30
Ja uden tvivl. Det var også derfor jeg skrev "eller hvad du vil kalde det i denne situation". :D

Men det er klart det ikke var holdets plan fra start at skifte ud allerede nu, men det har nok været nødvendigt. Men som vi har fået afklaret, så er det jo faktisk et linieup som var sammen siden GGW - og faktisk længere end ALLE hold på den seneste top15-liste. (Ved ikke hvornår VUSQ startede op, men tror det var efter januar.)
#13 Phoey
2020-07-28 00:52
At de havde spillet sammen længe var jeg klar over. Det er at udskifte kort efter, at man har signet med en organisation jeg er uforstående for. Jeg har svært ved at tro, at denne udskiftning skulle være blevet relevant efter de blev samlet op, og ikke forinden.

Men lad det ligge. Det er et KÆMPE upgrade. :-)
#5 JaySomz
2020-07-27 21:48
De var til GGW med det tidligere linieup i slutningen af januar, så som blaq skriver, er det jo ikke et nyt hold. Derudover er dette vel det rigtige tidspunkt at evaluere og deraf foretage eventuelle udskiftninger, nu hvor turneringerne og ligaerne er færdige/holder pause?
#10 Phoey
2020-07-28 00:18
Jeg er godt klar over at lineuppet ikke er nyt. Jeg spurgte om hvad de havde spillet efter Masonic hev lineuppet ind.
For havde de knapt en håndfuld officielle efter de blev samlet op, så synes jeg det er ærgerligt, at man ikke lavede udskiftningen før man gik public med en ny organisation.
#11 JaySomz
2020-07-28 00:23
Nu var #5 et svar til Martin. ;)
Jeg læste det som om at du skrev at du synes det var ærgerligt at lave udskiftninger inden man havde nogle officials på kontoen.
#3 Equip
2020-07-27 20:37
Fortjent, maskine!
#8 FreezyNadeZ
2020-07-27 23:01
https://www.youtube.com/watch?v=23tqYx30wT4
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere