Inztas tropper får ikke muligheden for at spille sig i Mountain Dew League, da de har besluttet at gå på sommerferie og derfor ikke spille aftenens kamp.

Ambush stiller ikke op i ESEA Advanced Playoffs

Selvom, at danskerne stadig havde en chance for at spille sig i MDL, så har Ambush valgt ikke at spille aftenens kamp.

Ambush måtte se sig slået ned i lower bracket af landsmændene fra Tricked i deres sidste opgør i ESEA Advanced, og selvom, at danskerne stadig havde en mulighed for at kvalificere sig til MDL, så har de valgt at forfeite aftenens kamp mod Nexus.

Ambush skulle stå over for det rumænske mandskab Nexus, som de allerede havde slået en gang i indeværende sæson, og danskerne gik derfor også ind til opgøret som favoritter.

Valget kommer oven på en uge, hvor Ambush mistede en af deres spillere, Typos, som i stedet røg til landsmændene fra Lyngby Vikings.

Dust2.dk har kontaktet Ambush' ejer, Zouheir Chreih, for at høre nærmere om, hvorfor det danske mandskab har valgt at opgive muligheden for at spille sig i MDL for i stedet at gå på sommerferie.

Det var en fælles beslutning med holdet, at vi holder en ferie efter salget af Typos. Når man gang på gang bygger noget op for at se det smuldre, så bliver det sværere og sværere at fastholde den høje motivation, og jeg kunne mærke, at holdet virkelig havde brug for en, i øvrigt, meget velfortjent sommerpause, så de kan lade batterierne op.

Jeg respekterer de signaler, jeg får fra mit hold. Jeg føler derfor også, at det var det helt rigtige at gøre. Der er ikke noget værre end at gå i negativ selvsving, og det undgår vi på denne måde.

Med denne nyhed går Ambush-spillerne altså på sommerferie med blot fire spillere på holdkortet. Det bliver derfor spændende at se, om mandskabet bruger sommerferien på igen at blive fuldtallig, inden sæsonen starter op igen i august.

#1(Med 0 svar)
12. juli 2020 kl. 20:09
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Mistede de ikke også en spiller under playoffs i Advanced sidste sæson?


Unluko..
Edit: Nvm, de kickede en?
#2(Med 0 svar)
12. juli 2020 kl. 20:34
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
"Så har de nu valgt at forfeite aftenens kamp mod Nexus."

De FF'ed deres kamp d.9 juli :p twitter.com/Ambush_gg/status/1281213713001914369
#3(Med 0 svar)
13. juli 2020 kl. 09:29
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Mon ikke det personalepleje, der ligger i en tidlig sommerferie er givet godt ud, når det trods alt er ledelsen, der har “syltet holdet” ved at sælge en spiller så tæt på kampen?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.