Den tidligere Heroic-spiller vil bidrage til at bringe Astralis tilbage på toppen.

es3tag: "Jeg er her ikke for at sidde på bænken"

Det var en optimistisk es3tag, der d. 1 juli kunne tilslutte sig Astralis-holdet som syvende mand.

es3tag er, ovenpå sin første arbejdsdag, blevet mødt i den varme stol af HLTV for at sætte nogle ord på sine tanker om fremtiden hos Astralis. 

Slut-marts meldte Astralis ud, at de havde hentet den 24-årige spiller fra Heroic, for at udvide til en seksmands lineup, der senere hen blev til syvmands, da også JUGi blev hentet af Danmarks førende hold. 

I interviewt med HLTV forklarer es3tag, at han ikke selv er klar over, hvordan et udvidet hold skal fungere, men at han er optimistisk på baggrund af Astralis’ tidligere succeser med blandt andet indførelsen af fysisk træning og en sportspsykolog.

At være på et udvidet hold er bestemt nyt, og jeg ved ikke hvordan, det kommer til at fungere. Men jeg har set, hvordan holdet og spillerne har udviklet sig hver gang, de her gutter har lavet ændringer, så jeg tror stærkt på, at det bliver en positiv ændring.

Spørger man es3tag, er dét, at ens holdkammerater nu også er ens konkurrenter blot en motivationsfaktor. Den tidligere Heroic-spiller fortæller også, at han er kendt med præmisserne for at være en del af et udvidet hold, selvom han helst ser sig selv på severen.

Vi er alle holdkammerater og konkurrenter. Det er en kæmpe motivationsfaktor, ellers burde man ikke være på et hold med udvidet holdkort. Det gør ingen forskel for mig, om vi er seks eller ti spillere. Jeg vil vinde med Astralis, og jeg vil bidrage , det bedste jeg kan. Helst på serveren, men jeg er klar over betingelserne for at være en del af den her organisation.

Jeg er her ikke for at sidde på bænken, men jeg vil gøre mit bedste for at være en værdifuld del af holdet på og uden for severen.

Han fortæller videre, at det er de færreste, der ville takke nej til et tilbud fra organisationen, og at muligheden for at bidrage til at bringe Astralis tilbage på toppen er en, de fleste kun kan drømme om. 

es3tag har dog måtte vente tre måneder på Heroic-bænken, før han kunne tilslutte sig sine ny holdkammerater, og selvom han ikke har kunne træne med holdet, har han brugt fritiden på at forberede sig på den udfordring, der nu venter. 

Jeg fokuserede meget på mit spil, studerede en kæmpe mængde Astralis kampe og grindede røven ud af bukserne - i min fritid. Jeg skal spille med nogen af de bedste spillere i verden og et hold med en dyb playbook, så jeg har meget at lære. 

Hjemmearbejdet fortsætter altså henover sommeren da Astralis' næste turnering, hvor vi potentielt kan få lov at se es3tag i aktion på severen, bliver ESL One Cologne, der afholdes sidst i august. 

#1(Med 12 svar)
7. juli 2020 kl. 23:39
Madsen
Så holdet kommer vel til at se sådan her ud
Devve duppe es3tag magisk glaive indtil xyp er back
#3(Med 11 svar)
7. juli 2020 kl. 23:40
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tvivler på xyp overhovedet kommer til at kunne slå es3tag af pinden tbh
#4(Med 1 svar)
7. juli 2020 kl. 23:41
Madsen
Tror de spiller med de orginale 5 til major osv
#17(Med 0 svar)
14. juli 2020 kl. 09:49
Jerry
Ja 100%, de går efter at vinde majors... Jugi og E3stag er med for at aflaste i de mindre turneringer... Jeg kan ikke se dem spille majors og ser nu også heller Zonic som standin hvis det skulle komme ud på det... Han har det stadig i sig... Han var en fantastisk 1.6 spiller og har vist at han sagtens kunne være med i cs go også... Kom så Zonic ;-)
#5(Med 4 svar)
8. juli 2020 kl. 09:21
kREZ
Synes du undervurderer Xyp9x.
Han har måske ikke spillet sine livs kampe i år.

Men alt det der sker inde på serveren med K/D er altså ikke alt på et hold, du ved ikke hvad xyp9x tilfører socialt, og det har bare så meget at sige. Hvis han gør dem 50% gladere ved at være på holdet og der er pisse god synergi i mens så kan det gøre meget ved et hold rent mentalt, hvis han er den som kan gå ind i pressede siutationer og få de andre til at holde hovedet mere koldt, eller få de andre til at synes at de lange dage er lidt sjovere, så han meget mere værdifuld.

Men når det så er sagt, så gælder det om at skyde hinanden i spillet, og hvis Es3tag spiller stabilt, så bliver det svært. Fordi jeg synes også es3tag er rigtig god social og har nogle gode kompetencer der, af hvad man har set
#6(Med 2 svar)
8. juli 2020 kl. 11:39
myhre
Det ved du vel heller ikke? Af hvad jeg har set (som er hvad jeg taler udfra), så virker han til at være den mest stille og ikke så fremtrædende socialt som de andre fyre på holdet er.
#7(Med 0 svar)
8. juli 2020 kl. 12:33
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Svært at sige noget klogt om, når der ikke er andre end medlemmerne af holdet der "ved" det :)
#9(Med 0 svar)
8. juli 2020 kl. 12:48
kREZ
Muligvis er han stille på skærmen, og er den generte type. Men det kan være når man kender ham og han er i lukkede forsamlinger at han er en herlig gut, det ser man tit med introvert og stille personligheder.
#13(Med 0 svar)
8. juli 2020 kl. 21:11
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Der er meget få spillere, der har xyp’s roller og positioner, som formår at kunne følge med medspillerne statswise.
#10(Med 3 svar)
8. juli 2020 kl. 17:16
Jerry
Det kan han bestemt og uden tvivl. Han er blandt de absolut bedste spillere og hans præstationer taler sit tydelige sprog. Han er en verdensklasse support player og clutcher i en liga for sig...
#14(Med 2 svar)
8. juli 2020 kl. 21:18
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tror du stadigvæk lever lidt for meget i deres prime time. Han blev rangeret 14 i verden i 2019, og tvivler på han overhovedet rammer listen, med det niveau han har haft i 2020. Han er uden tvivl en verdensklasse support spiller og han er god i clutches, men der bliver os længere og længere imellem dem, men es3tag tror jeg vil bringe den firepower som xyp ikke bragte og jeg er ikke i tvivl om han os er fantastisk til at sætte de andre op. Om du vil det eller ej, så skal xyp steppe sit game gevaldigt op, ellers så bliver han overrumplet, efter den kommende major.
#15(Med 0 svar)
9. juli 2020 kl. 10:09
xone
Es3tag er da god, men jeg synes godt nok at du har voldsomt høje forventninger til en spiller der end ikke har været en del af en top20 liste fra HLTV endnu, og som faktisk er ældrer end ham han erstatter.
#16(Med 0 svar)
14. juli 2020 kl. 09:47
Jerry
Slet slet ikke enig, men E3stag er hamrende dygtig. Meeeeeeen slet ikke i nærheden af de 5 normale Astralis spillere under normale forhold... Husk på de har kørt på non stop og vundet alt... De er udbrændte og skal lige komme sig. Så ja du kan have ret i at han måske kan spille sig på holdet i de perioder hvor xyp skal have ro... Enig...

Men en frisk xyp på holdkortet får e3stag ikke et ben til jorden. E3stag er en helt anden type spiller, han kan noget helt andet... Xyp er stabil og beregnende hvor E3stag er flashy og laver vilde ting ind i mellem ;-)
#2(Med 0 svar)
7. juli 2020 kl. 23:39
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kæmpe undervurderet spiller. Astralis top1 i start 2021
#8(Med 1 svar)
8. juli 2020 kl. 12:40
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Siden hvornår er Amalie Jegind blevet skribent på Dust2?
#12(Med 0 svar)
8. juli 2020 kl. 18:31
Lukas
Turneringsadmin
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Siden d. 1 👀
#11(Med 0 svar)
8. juli 2020 kl. 17:19
Jerry
Jeg ser Es3tag som en dygtig og alsidig spiller, men jeg har svært ved at se ham slå en af de 5 "normale" spillere af holdet når de alle er tilbage... Jeg vil sågar have svært ved at se hvordan spillere som Niko, Simple eller Zywoo ville ku spille sig ind på holdet med det "match in heaven" astralis har under normale omstændigheder med deres "normale" lineup...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.