Her ses Basso, da han spillede i Copenhagen Flames.

Danskers hold går i opløsning

Adaptation, som havde Basso på holdkortet, har besluttet sig for at gå hver til sit.

Adaptation eksisterer ikke længere, da flere af holdets spillere har valgt at takke ja til tilbud andetstedsfra. Det skriver blandt andre NENO og holdets nu tidligere manager, Jeremy Gray, på Twitter.

En af de spillere, der hentydes til, er danske Basso, der blev en del af Adaptation i maj. Den 21-årige dansker er nemlig snart klar til at løfte sløret for, hvad fremtiden bringer for ham.

Det her er starten på et nyt eventyr for mig som I i den nærmeste fremtid vil kunne høre mere om. Jeg har nydt de sidste 3-4 måneder, det har været en super lærerig oplevelse, og jeg har uden tvivl udviklet mig meget som spiller og person, men i sidste ende handler det om karriere, og jeg har fået muligheden for at kickstarte min, siger Basso til Dust2.dk.

Adaptation var tidligere en organisation, som også har talt et dansk lineup, men i løbet af i år blev organisations-projektet droppet, og navnet blev i stedet brugt af hold uden en organisation. 

Netop derfor har flere spillere kvit og frit kunne forlade holdet for at jagte drømmen andetsteds. Holdet nåede aldrig rigtig at få den store succes, da Adaptation missede slutspillet i ESEA Advanced.

Adaptation bestod af:

  • Danmark Basso
  • NENO
  • Necrogenes1s
  • shushan
  • flameZ
     
  • USA dayV1D (Coach)
#1(Med 0 svar)
6. juli 2020 kl. 17:56
10_Gr0n
Flames Basso yet again
#2(Med 2 svar)
6. juli 2020 kl. 18:17
RAVN
Basso og Mertz til flames.
#3(Med 1 svar)
6. juli 2020 kl. 18:36
mamas
Nej nej, det er jo i fortnite Flames har signed 2 spillere xDDDD hvis man skal tro deres følgere
#4(Med 0 svar)
6. juli 2020 kl. 19:12
RAVN
Ja det kan jeg godt se, det kan også sagtens være, hvis man kigger på de to fortnite spillere, som bliver tagget men jeg tror nu stadig at Basso og mertz er nye flames spillere. 😀
#5(Med 0 svar)
6. juli 2020 kl. 19:24
myhre
Spændende hvad der skal ske med den dameglade Sebastian!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.