nexa og G2 sikrede sig 9. pladsen til cs_summit 6.

G2 med sikker sejr over ENCE

Efter en sikker sejr sikrede G2 sig 9. pladsen i cs_summit 6.

I går aftes var det tid til at placeringskampene mellem 9.-12. pladsen skulle spilles, hvor disse placeringer skulle afgøres.

Først stødte G2 sammen med ENCE i opgøret om 9.-10. pladsen. Her startede G2 ud med en overbevisende sejr, inden de gik ind til andet map. Her var det endnu en gang franskmændene, som var stærkest, da de vandt 16-6 for at tage hele opgøret 2-0.

François 'AMANEK' Delaunay 33 - 27 +6 76.7 78.3% 1.22

På samme tid som G2s kamp, skulle FaZe også møde Movistar Riders. Vinderen af dette opgør sikrede sig 11. pladsen i turneringen og dermed også 750 RMR-point, mens taberen måtte tage til takke med 600 point.

Efter et flot første map, hvor det blev til en 16-4 sejr til FaZe, viste de internationale stjerner endnu en gang niveau på andet map. Her blev sejren dog ikke lige så overbevisende, men det var altså FaZe, som i sidste ende vandt andet map og dermed også hele kampen 2-0.

Christian 'loWel' Garcia Antoran 20 - 36 -16 50.1 54.2% 0.58

I dag ruller Counter-Strike endnu en gang over skærmene, når der igen skal spilles tre kampe. Her kommer vi til at se både North og Heroic i aktion, mens også Farlig støder sammen med valde.

Guld Sæsonkort Sæson 18
De er ekstremt svingende. ENCE skal de dog slå anyday :)
#3(Med 0 svar)
2. juli 2020 kl. 20:46
MrBlond
Ja, de er så det vildt, det nok fordi det online men shit de vandt os over ENCE :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.