Opret Log ind
Slutspillet i cs_summit 6 igangsættes
Slutspillet i cs_summit 6 bliver igangsat med en duel mellem valde og North.
Skrevet af: mad0    29. juni 2020 14:20      

valde og OG støder sammen med North.

For fem dage siden blev gruppespillet i cs_summit 6 igangsat, og her til eftermiddag skal slutspillet sættes igang, hvor blandt andet North støder sammen med OG, mens Farlig og Heroic kan ses i aktion senere på dagen.

North og valde sætter gang i dagens første duel, mens Heroic støder sammen med Vitality og ZywOo. Sidst på dagen kan Farlig og GODSENT ses i aktion mod BIG, som har været brandvarme på det sidste.

Holdene, som deltager i cs_summit 6, kæmper om de eftertragtede RMR-point, som kommer til at have betydning for, hvilke hold, der kan ses til årets eneste Major, som finder sted i november i Brasilien.

Reklame: OG og valde er store favoritter mod North, mens en sejr til Farlig og GODSENT over BIG giver odds 3,90 igen Samtidig giver en Heroic-sejr odds 3,15 igen. 18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu

cs_summit 6 Europe
Bedst af tre maps
OG
2 - 1
North
de_overpass 9 - 16 de_overpass
de_inferno 16 - 6 de_inferno
de_dust2 16 - 11 de_dust2

Senere på dagen

cs_summit 6 Europe
Bedst af tre maps
Vitality
2 - 1
Heroic
de_dust2 16 - 5 de_dust2
de_mirage 10 - 16 de_mirage
de_inferno 16 - 5 de_inferno

cs_summit 6 Europe
Bedst af tre maps
NiP
0 - 2
fnatic
de_overpass 17 - 19 de_overpass
de_inferno 13 - 16 de_inferno
de_train de_train

cs_summit 6 Europe
Bedst af tre maps
GODSENT
0 - 2
BIG
de_dust2 9 - 16 de_dust2
de_overpass 8 - 16 de_overpass
de_nuke de_nuke

Kampene kan følges på HLTV Live.

#1 v0ndE
2020-06-29 14:54
Vitality - Heroic bliver en banger!
#2 mesterslagter
2020-06-29 18:21
Jeg ved godt at jeg er ude med riven igen efter North, men savner sgu at se en større fremgang , eller har vi snart fået svaret på, at de bare ikke er bedre og at der igen skal udskiftninger til. De slår MR to gange, hvilket er fint, men trækker en overkommelig modstander i OG, hvor de så efter et fint første map falder fuldstændig igennem. .De plejer ellers at spille en hæderlig inferno. Jeg kan ikke se North med nuværende lineup ramme top10, selv top20 bliver en kamp, også når kjaerbye engang kommer tilbage. Jeg ser gerne at man starter forfra med et ungt hold, som eks. Nip har gjort det med succes, men de har også kunne hente gode talenter fra de mindre hold, den option har north ikke længere, som nok det fjerde bedste danske hold. Som det før har været pointeret, så kunne de have haft hentet blame, teses, stavn, farlig, bubzki osv. havde man haft en sportslig ledelse med fingeren på cs pulsen. Det har alligevel ikke været svært at se, at det eks. gamle fragsters mandskab ville kaste mange gode spillere af sig på sigt. Jeg har svært ved at se hvorfra North skal hente spillere nu, og hvad de kan gøre for at bryde den dårlige stime de befinder sig i. Spørgsmålet er om de skal gøre som Astralis og ago og hente supplerende spillere ind, og så langsomt skifte og luge ud i spillermaterialet.
#3 arseface
2020-06-29 20:01
Tror det er ligegyldigt hvilke spillere de henter. Whimp var så genial at lave en performance model til dem der er baseret på at blive bedre via overspringshandlinger, primært fitness. North spillerne er åbenlyst markant dårligere individuelt end alle de andre top 30 hold fordi de bruger mindre tid på serveren. Det er ret åbenlyst I pistolrunderne som de altid taber, da modstanderen vinder alle aimdueller.

Så længe performancemodellen er at spille mindre cs end alle andre bliver spillerne kun relativt dårligere og dårligere end konkurrenterne. Vejen frem er at smide den performancemodel I skraldespanden og spørge simple eller complexity drengene hvor lang tid de bruger på cs go om ugen og kopiere det. Derefter skal der selvfølgelig luges ud i spillerne og kun hentes spillere der er indforstået med at ofre fritid og bruge den tid det kræver.
#4 k4sper
2020-06-29 20:05
Så ikke Dust2. Men gal en CT side på Mirage! Bliv ved drenge!!!
#5 k4sper
2020-06-29 21:03
Heroic... Mirage - JADA, konge map. Fed underholdning.
Går på wc i pausen. Inferno - igen fed kamp. men WTF? 😵
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere