mithR var en af gæsterne i gårsdagens show.

Her er tidskoder for gårsdagens udsendelse

Fik du ikke set gårsdagens udsendelse af Live fra balkonen, så frygt ej, da tidskoderne er fundet, så du med lethed kan finde de emner, der interesserer til dig.

Live fra balkonen var igen live på Twitch i går, hvor de fem paneldeltagere - mithR, Sander, v1ctor, Blaq og Martin - snakkede om blandt andet fremtiden for Elgiganten Ligaen, Astralis-situationen og meget mere.

Panelet fik drøftet en masse spændende emner, og derudover blev et par tilføjelser til den kommende sæson af Elgiganten Ligaen også afsløret.

Punktet udlandsdanskere nåede dog aldrig rigtig at fylde særlig meget, da de kun kort snakkede om Complexity, og derfor er det ændret til eventuelt.

Herunder ses en oversigt over emnerne fra gårsdagens Live fra balkonen:

Du kan se hele udsendelsen her:

#1(Med 0 svar)
25. juni 2020 kl. 10:53
ZaNwish
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tak for en god udsendelse. :)
#2(Med 2 svar)
25. juni 2020 kl. 11:33
arseface
Det var en ret interessant omgang med snakken om Astralis. Der bliver tegnet et billede af elitesportsmanden Kasper Hvidt der har presset sine spillere til det yderste og behandlet dem som han selv blev behandlet i hans aktive håndboldkarriere uden at tage hensyn til at CS GO spillerne ikke er blevet skolet til et liv som elitesportsfolk på samme måde som håndboldtalenter er det.

I den anden grøft har vi så Mithr, der tydeligvis er den bløde type der primært har spillernes ve og vel i tankerne og er knap så resultatorienteret, hvilket har medført at North spillerne sikkert har været tilpadse og trygge i hans selskab men at resultaterne mest er gået i den forkerte retning. Altså lidt skoletypen vs elitesportsmanden.

Ingen af delene er voldsomt holdbare i længden. Astralis har slidt deres spillere op og North kan ikke konkurrere med de hold der knokler. Det kunne være et interessant eksperiment at kombinere de to typer. Mit indtryk af Whimp og co i North var ret lallede og ufokuserede, men det kunne være sjovt hvad der ville ske hvis Mithr var i et Astralis setup, hvor han var omgivet af ambition. Det virker åbenlyst som om at Astralis har brug for en stødpude mellem spillerne og ledelsen. En der kan tale spillernes sag. Zonic kan stå for det taktiske og Mithr for mandskabsplejen og kontakten til Hvidt. Måske ikke den fedeste rolle i verden, da bølgerne sikkert kommer til at gå højt, men det kunne være vejen frem.
#3(Med 0 svar)
25. juni 2020 kl. 12:15
ankjaers
Det kunne være interessant med en assistenterende træner til zonic. De spillere som ikke er på “start 5’eren” skal jo også have brugbar træning
#4(Med 0 svar)
25. juni 2020 kl. 22:25
rEkZA
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Prøv at hør hltvs podcast, hvor Device er i hot-seat, der afklarer han mange af de rygter der har været om de forskellige situationer...
#5(Med 0 svar)
26. juni 2020 kl. 11:56
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Too long didnt listen. En der gider lave en opsummering som jeg kan læse og ikke lytte til?
#6(Med 0 svar)
26. juni 2020 kl. 18:40
kr1zzer
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Worth it
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.