Giv feedback på den forgangne sæson af Elgiganten Ligaen

Skriv din feedback som en kommentar til denne artikel, og så deltager du i lodtrækningen om blandt andet et Razer headset.

Det er efterhånden nogle dage siden Elgiganten Ligaen sluttede, og derfor begynder vi stille og roligt at kigge frem mod næste sæson, men i planlægningen til den vil vi rigtig gerne have noget feedback.

Vi har haft rekordhøje seer- og læsertal, og vi har nogle rigtig tilfredse partnere, så det er selvfølgelig en god måde at måle sæsonen på.

Vi vil dog også rigtig gerne have din mening - uanset om du kun har fulgt sporadisk med eller læst samtlige nyheder og været fast inventar på streamen.

Vi vil derfor gerne have dig til at vurdere sæsonen under disse punkter:

  • Hvad fungerede godt?
  • Hvad vil du gerne have korrigeret?
  • Hvad skal vi helt droppe?

Du skal skrive din feedback som en kommentar til denne artikel, og blandt kommentarerne trækker vi lod om en pakke med en Elgiganten t-shirt, cap og musemåtte og et Razer headset.

Vi finder vinderen i aften, når vi sender Live fra balkonen fra klokken 19:00.

#1(Med 2 svar)
24. juni 2020 kl. 12:27
Radski
De mange nyheder omkring selve ligaen, hvor man tydeligt kunne få et indblik i diverse hold i alle 3 ligaer. Derudover den nye "liga" funktion, hvor der kan blandt andet kan ses stats, hold , highlights og mere.

Det var fedt nok med 2 casters på en stream, da det giver mere liv i selve streamen, men det kunne være fedt enten få 2 nye eller dele dem op, hvis der nu skulle være 2 "store" kampe på samme tidspunkt. Dog har det til gengæld virket godt med Lucas livescore.

Synes personligt ikke der er noget som skulle droppes.
#2(Med 1 svar)
24. juni 2020 kl. 13:11
Lukas
Turneringsadmin
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvem er Lucas, og hvor har han også en livescore fra?!
#4(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 14:10
Radski
hehe ;P My bad
#3(Med 1 svar)
24. juni 2020 kl. 14:07
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fedt med nyheder og universet. Gav et godt overblik.

Ville gerne have billede på casterne og på den som blev interview bagefter. Lyden var desværre tit rigtig dårligt i de efterfølgende interviews. Der skulle være bedre markering af hvem det var.

Mindre hammus og mix.
#11(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 19:05
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Mindre?!!!! Ved du vil have mere
#5(Med 1 svar)
24. juni 2020 kl. 14:15
Spantinho
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Liga-siden er et godt tiltag, men jeg synes dog den er mangelfuld. Man bør kunne se resultater og lineups.
#6(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 14:34
puffin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
og stats andet end awpk/r og k/d
#7(Med 3 svar)
24. juni 2020 kl. 14:50
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
En ting der bliver lagt stor vægt på til fodbold, er optakten til kampen. At ligge lidt mere energi i en solid og underholdene optakt.
#8(Med 2 svar)
24. juni 2020 kl. 15:17
b3rt
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja, og man kunne måske vælge ugens/rundens kamp, der så var ekstra fokus på. Det kunne være lækkert med nogle stats i den forbindelse. Hvem skal seerne holde øje med, hvad er styrkeforholdet, stats, osv. Måske både interviews før og efter kampen.

Det kunne også overvejes at lave en mere fyldig optakt til sæsonen. Her tænker jeg, at de interviews, der har været med spillere fra de forskellige hold, kunne suppleres med en gennemgang af lineup, så der ikke kun er fokus på den spiller, der bliver interviewet. Så måske en holdgennemgang med præsentation af de enkelte spillere, forventninger til sæsonen (måske fra redaktionen eller en ekspert) og så et interview med en spiller fra holdet.
#13(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 19:13
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Enig i det hele
#15(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 20:44
Del337ed
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Helt enig. Det virker dog lidt til at de opslag der var før hver spille dag kunne være ren copy paste hvilket er synd.
#9(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 16:04
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Overall har denne sæson været en kæmpe forbedring, og det er mega positivt. Jeg er sikker på folkene bag også drives af at de kan lave flere ting så det bare med at flytte grænser og lade dem med passion komme til.

Jeg syntes det var fedt med interviews af spillere fra holdene, kunne man evt. optage nogle interviews eller korte spørgsmål med spillere som kunne vises på streamen i pauserne eller inden kampe.

Evt. lave en mulighed for selfie videoer fra alle hold med aftenens forventninger eller lignende.. Det vil også give interviewet efter kampene lidt mere dybde hvis spillerne havde noget at stå på mål for.

Savner stadig lidt dengang Dust2 havde en hovedstream og en sekundær. Så stort set alle kampe i Toppen ihvertfald blev vist. SElvom jeg også er fan af folk kan ansøge om at få lov at dække. (måske en mulighed for en oversigt over de streams) selvom det er konkurrence til hovedstreamen.
#10(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 16:41
Phoey
* Hvad fungerede godt?

Ligaen har fået fået et kæmpe boost på samtlige fronter, hvilket er super forfriskende.
Liga universet er en fed ide, den øgede dækning er ydermere et fedt tiltag til at lade os komme ind på spillerne og holdene. Den længere sæson var super tiltrængt også.
Alt i alt er der blevet lavet nogle gode tiltag med plads til forbedringer.


*Hvad vil du gerne have korrigeret?

Liga-universet kunne godt bruge et boost. Det virker lige nu ret uoverskueligt, og er ikke super venligt, at kigge på, eller finde rundt i. Det kunne rettes op ved at gøre det divisionsinddelt.
En fed ting ved at gøre det divisionsinddelt, ville være at vi kunne få runde difference, formkurve, m.m sat ind på tabellen uden, at det tager for meget plads på liga siden.
En anden ting er, at det kunne være forfriskende med flere stats end K/D og AWP/R. Clutches, HS %, KAST, m.m kunne være fedt at få tilføjet.
Lukas' livescore skal fremgå tydeligt på ligasiden.

Endnu mere dækning af diverse hold ville jeg også have som en prioritet. Flere spiller interviews, flere optakter til kampe.
Rundens spiller har været et fedt tiltag, dog kunne rundens hold være super interessant.
Det kunne måske være baseret på de forskellige stats nævnt ovenfor, så det ikke bare bliver de 5 bedste K/D spillere.

Endnu længere sæson? (Tilføj flere hold?)
Med 5 divisioner af 10 er der pt. plads til 50 hold i ligasystemet. Med den stigende interesse for at være en del af ligaen, samt med det stigende antal danske hold tror jeg, at det ville gavne, at sætte antallet af spots op til 12 eller 14.
Med 12 hold pr. division laver i 10 pladser mere i ligaen, med 14 laver i 20.
Den næste problematik ville være, om der virkelig er 12-14 hold som høre hjemme i Danmarks stærkeste division. Jeg ville personligt mene, at der er det nødvendige niveau til at udvide antallet af spots. Der vil uanset hvad komme diversitet imellem toppen og bunden af ligaen, men det vil helt sikkert lave en bedre "bund" for holdene udenfor top 6 i ligaen.
Ydermere ville man kunne lade vinderen af hver første division rykke direkte op, og de to nederste i Elgiganten ligaen direkte ned. Så har man altså noget at vinde ved, at vinde første divisionen, og noget at tabe ved at være nederst i Elgiganten Ligaen. Så kan der eventuelt laves et relegation spil for 2-3 pladserne i første division, samt de to næst nederste i Elgiganten Ligaen.

*Hvad skal vi helt droppe?

Jeg synes ikke at der er noget som skal droppes, jeg vil bare have MERE af alt det i allerede har indført.
#12(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 19:10
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Mere af det hele, det hele har været fedt og ligaen har kørt proffeisonelt,
Fedt med et Forum kun for ligaen.
Måske vælge en “ugens kamp”
Interviews efter kampe mere af det, det giver fed indsigt og det er aldrig dumt at høre fra spillerne det er sltid skovt
#14(Med 0 svar)
24. juni 2020 kl. 19:39
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg synes "grundspillet" bliver udvandet når mere end 50% af holdene kommer i playoffs. Ambush vinder i gennemsnit 1,5 point per kamp i grundspillet, men når alligevel at komme i playoffs og blive toer.

Derudover er content blevet meget bedre, men det er virkelig her der også bare skal udvikles endnu mere, da det virkelig er med til at gøre kampene interessante at se.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.