Opret Log ind
smooya er officielt ledig på markedet igen
Den engelske AWP'er er igen ledig på markedet, har han annonceret på Twitter.
Skrevet af: JSand    3. juni 2020 19:22      

Den engelske AWP'er står nu officielt uden hold efter en periode i uvished hos TIGER.

Den engelske AWP'ers planer med TIGER er officielt et overstået kapitel, da han fra dags dato igen står uden et hold at spille for.

Det afslører han på Twitter.

Selvom intet var officielt, så gjorde smooya det i går ret tydeligt i en gæsteoptræden i HLTV Confirmed, at han og snappi skulle have joinet TIGER for at hjælpe dem med at sikre et spot i Majoren til november.

smooya afslører også, at der var skrevet under på kontrakterne, og at det hele var klar. Disse planer blev dog spoleret for nylig, hvor HLTV erfarede, at TIGER havde ombestemt sig som følge af deres nuværende holds gode form, hvilket ville efterlade smooya og Snappi ude i kulden.

Senest var smooya en del af Chaos, hvor han leverede en gennemsnitlig rating på 1,32, inden han blev smidt af det hold grundet problemer med sit visum.

Hvad fremtiden bringer for den engelske AWP'er må tiden vise, men i AWP'erens Twitter-opslag skriver han, at han fremover kun er åben over for tilbud fra Europa og Nordamerika.

LÆS OGSÅ
Medie: TIGER fortryder signing af dansker

LÆS OGSÅ
TIGER har allerede købt Snappi

#1 sirr
2020-06-03 21:14
Hvordan fungerer kontrakter ift bænkning - hvis nogle ved det? Her tænker jeg ift løn m.m.
#2 arNolder
2020-06-03 21:34
kommer vel an på hvad der står i kontrakten :D, nogle har ingen løn, nedsat løn eller fuld løn.
#3 whitebear22
2020-06-03 22:00
Jeg synes at have læst (kan ikke huske hvor, så tag det med et gran salg), at refrezh eksempelvis gik til halv løn, da han var bænket i Optic, men at hans buyout pludselig også var væsentligt lavere.

Så fuld løn går de næppe til, hvis organisationen har tænkt sig om ved udformningen af kontrakten :)
#4 sirr
2020-06-04 06:36
Det tænker jeg også ville være noget spillere og organisationer kunne leve med. Men her, ved TIGER, må det være en dyr beslutning at bænke to spillere (antager de ér i organisationen når kontrakten er underskrevet) der ikke engang har spillet en kamp.
#6 whitebear22
2020-06-04 10:04
Forhåbentlig!

Spillerne skal ikke bruges som kastebold på den måde, men mon ikke CSPA havde hidset sig op, hvis det ikke var håndteret propert :)
#5 ratzB
2020-06-04 09:32
Astralis kom i gang?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere