Opret Log ind
Kronjyllands Esport siger farvel til Sepe
Dagen, hvor 1. Divisionen blev overstået for Kronjyllands Esports vedkommende, blev Sepe fortid på holdkortet.
Skrevet af: mad0    1. juni 2020 19:47      

I går aftes blev Elgiganten Ligaens 1.- og 2. divisionerne færdigspillet for de mandskaber, som hverken formåede at spille blandt toppen eller bunden af tabellen, hvilket betyder, at de hold derfor ikke skal spille om op- eller nedrykning.

Et af de hold var Kronjyllands Esport, som sluttede på en femteplads, hvilket ikke var nok til at sikre dem en plads i relegation til Elgiganten Ligaen. Efterfulgt af nedturen, blev det offentliggjort på Twitter, at man i fremtiden har valgt at fortsætte uden Sepe.

Med Sepe ude er et tomrum i Kronjyllands Esport dannet, men ifølge ko5tes udtale, som kan ses længere nede, så har holdet taget gudluc4z på prøve.

Dust2.dk har kontaktet Sepe for at høre hans tanker om holdet, og hvorfor han blev fjernet fra holdkortet.

Jeg er kæmpe fan af alle drengene, og jeg føler, de har så meget potentiale, og kan nå så meget længere end vi gjorde. Derfor føler jeg heller ikke, jeg skal være stopklodsen. Det skal siges, at drengene indbyrdes havde snakket om, at der skulle ske en ændring, og den ændring var, at jeg ikke skulle være på holdet mere, men da jeg selv havde tænkt på det, var det ikke så svært for ko5te at sige.

Det kørte virkelig godt for os i starten af sæsonen - både i Dust2-ligaen, men også mithR Challenge. Vi vandt over nogle gode hold og spillede os videre til selve turneringen. Det var dog som om, at da vi kom på den anden halvdel af sæsonen, var mit eget niveau faldet, og desværre også holdets. Dette skabte nogle dårlige og ikke tilfredsstillende resultater.

Jeg følte egentlig ikke, at det var motivationen, der manglede fra min side. Dog manglede der noget niveau og nogle timer ingame. Situationen er selvfølgelig trist, selvom at jeg selv havde tænkt på at sætte mig selv af holdet, er det jo stadig en øv følelse at sidde med, fordi det var sgu nogle nice drenge at spille med, og der var (næsten) altid godt humør på ts'en, skriver Sepe med et smil.

Jeg har sindsygt meget respekt for alle spillerne, og jeg er ikke i tvivl om, at deres mål nok skal lykkes. Jeg var bare en bump på vejen.

Ligeledes har Dust2.dk kontaktet Kronjyllands Esports IGL, ko5te, for at høre om hans side i situationen, og hvem holdet har i tanker at spille med i fremtiden.

Da vi kickede Dajyz, sagde jeg til Sepe, at han skulle vise forbedringer. Gennem tiden havde vi og vores coach givet ham 1 on 1 sessions, og vi så demoer for at hjælpe ham. Han viste langsomt forbedringer, men faldte ofte tilbage til dårlige vaner. Dette haltede vores forbedringer, fordi vi ikke kunne fokusere på os som hold.

Da vi så begyndte at få dårligere og dårligere resultater på grund af dette, snakkede Sickness og jeg privat om, at vi måske skulle tage en udskiftning. gudluc4z kom kort efter og spurgte, om vi ville prøve ham af. Vi føler, at gudluc4z har meget at tilbyde på et hold, plus han kan alt det, Sepe ikke kunne. Derfor har vi taget ham på prøve.

Med det sagt, så er vi alle stadig gode venner med Sepe. Han vidste godt den kom, og var helt okay med snakken. Han er en af rareste og hårdt arbejdene mennesker, jeg har haft glæden at være på hold med, og jeg ønsker ham alt det bedste i fremtiden.

Holdkortet i Kronjyllands Esport ser således ud:

  • dk ko5te
  • dk Sickness
  • dk haxz0r
  • dk vazion
  • dk gudluc4z (prøve)

Holdet bekræfter også, at de vil være at finde i den kommende sæson af 1. Divisionen, hvor de har lovet, at de vil gøre det bedre end den nuværende.

#1 brzer
2020-06-01 19:54
gudluc4z xD
#2 Martin
2020-06-01 20:12
Håber snart gudluc4z finder et sted, hvor han passer godt ind.
#4 Zebbe
2020-06-02 00:26
tror jeg sku bliver svært :D
#3 disty
2020-06-02 00:25
gl Sepe :D
#6 Sepe-IWAL-
2020-06-02 22:10
Ty m8 :D
#5 Lilbro
2020-06-02 16:10
gudlucas maskin
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere