Opret Log ind
CARNEM: "Vi vil kæmpe med om 3. pladsen"
Dust2.dk har fanget træneren fra Ølgod Efterskole, CARNEM, for at høre mere om selve holdet og dets målsætninger for sæsonen.
Skrevet af: mad0    15. januar 2020 23:05      

I søndags blev JoyBuggy.dks 1. Division igangsat, hvor blandt andet Ølgod Efterskole fik sat deres turnering i gang med en sejr og et nederlag mod henholdsvis EelsOnWheels og Multihunters.

Dust2.dk har fanget CARNEM, Ølgod Efterskoles træner, for at høre mere om holdets målsætninger, favoritterne og deres bud på de "svage" hold i gruppen, der har stærke hold som Made in Denmark og blitzkrieg på listen.

I fik skudt sæsonen i gang med en sikker sejr mod EelsOnWheels, men tabte også en kamp  til Mulithunters, der ellers lå lige til højrebenet. Hvordan ser jeres mål fortsat ud for sæsonen?

Vi vidste godt på forhånd, at Multihunters-kampen ville blive svær, men når man smider en 13-5 føring og er mod et lowbuy, så gør det lidt ondt at tabe. Vi har ikke et decideret mål placeringsmæssigt - vi går ind til hver kamp for at vinde. Vi vil selvfølgelig rigtig gerne lave et par upsets, og som minimum kæmpe med i den øverste halvdel af tabellen.

POWER Ligaen indeholder nogle af landets bedste mandskaber. Hvor stort vil det være for jer at rykke op i ligaen og slutte jer til dem?

Det vil være selvfølgelig være kæmpe stort for os. Det er ikke hold, vi møder til dagligt, og selvom det kan koste et par lussinger, så vil det være mega fedt!

Hvordan får I bearbejdet jeres fælles mål - hvor meget pracc får I kørt i løbet ad ugen?

Vi spiller typisk tre aftener pr. uge, eksklusiv de søndage, hvor der er JoyBuggyd.dks 1. Division. Det er også i det tidsrum, vi får afviklet vores andre officielle kampe. Det er svært at få mere pracc ind i et efterskole-skema, men har vi været gode til at få afviklet nogle bootcamps i weekenderne, hvor vi kan gå mere i dybden. 

Vi er godt klar over at mange af de hold, som vi ser på niveau med, eller som vi gerne vil matche bruger mere tid på pracc, så derfor prøver vi at være produktive når vi samles. Det gør vi blandt andet ved få set demoer, samt prøve at holde koncentrationsniveauet oppe og pracce med et formål. Derudover har vi fokus på at “gøre det på den rigtige måde” - altså at gøre det på den måde, vi tror på er bedst i længden, og ikke nødvendigvis mest effektivt på kort sigt.

I sidste sæson havde I en god chance for at skyde jer til relegation, men den chance missede I efter to nederlag på den afgørende dag. Hvordan håndterer man ikke at f.eks. rykke op, som man måske har drømt om?

Den forrige sæson var lidt spøjs. Holdene slog hinanden på kryds og tværs, og pludselig kunne vi, på trods af tre nederlag før sidste kampdag, faktisk spille os i top 3, hvilket vi smed på jorden. 

Vi er altid skuffede, når vi taber officielle kampe - specielt hvis vi føler at, vi ikke kan være vores egen indsats bekendt, hvilket var tilfældet den aften.

Jeres tabel indeholder en masse gode hold som Made in Denmark, blitzkrieg og så videre. Hvor ser I jer selv slutte på tabellen?

Nu har vi jo desværre tabt til Multihunters i første runde, og som du nævner, så er der mange gode hold med. Der er også et par hold, som jeg forventer vi slår, men det kræver, at vi hæver vores bundniveau. Hvis vi kan gøre det, så tror jeg på, at vi kan kæmpe med om 3. pladsen. Men det kræver, vi spiller op til vores niveau og ikke har de der negative udfald, som vi før har tabt nogle dumme kampe på.

Hvilke hold i jeres gruppe, tror I slutter grundspillet af med en af de efterragtede placeringer i top 3? Hvilke hold tror I vil ramme nedrykning?

Jeg ser stadig Blitzkrieg som værende favoritten på trods af deres forfeit i første runde. Derefter må det være Made In Denmark, som også har rigtig dygtige spillere. 3. pladsen i gruppen forventer jeg bliver en kamp mellem os selv, Rydhave Slots Efterskole, Multihunters og Campus Vejle * TrainE. 

Jeg tror desværre for Nova Boys, at de får det meget svært, og det vil overraske mig, hvis de undgår nedrykning.

På søndag støder Ølgod Efterskole sammen med hele tre hold i form af Accusata Scusata, Made in Denmark og Campus Vejle * TrainE.

#1 SnowmaN
2020-01-15 23:44
Okay god historie, vi er mange der følger med i livet på Ølgod efterskole. Tak for det.
#2 Vendelbo
2020-01-15 23:53
god input snowman
#3 strogie
2020-01-16 02:24
Coach carnem du har lært af den bedste held og lykke med teamet :)
#9 pokiz
2020-01-16 12:06
Var i ikke team mates i 1,6?
#11 strogie
2020-01-16 13:01
Jo med skumleren defuse og kjarni tror jeg nok
#14 pokiz
2020-01-16 18:45
Jeg husker jer godt ;-) det nok 8 år siden tænker jeg ;)
#12 FROYYY
2020-01-16 13:08
Stop dig selv, Axel :-D
Du løb jo bare i cirkler, heldigt for dig så ramte du bare alt imens.
#4 Equip
2020-01-16 08:33
Lækkert interview :D
#5 sirr
2020-01-16 10:49
Fed indsigt. Dejligt at høre nogle realistiske problemstillinger og mål - tænker de knægte nok skal komme langt, hvis de i så tidlig en alder lære de ting som de gør igennem carnem. GJ :-)
#6 Koste
2020-01-16 11:14
Synes det fedt at Dust2 begynder at lave flere tiltag til skrive om andre hold end boblerne+.
#7 mad0
2020-01-16 11:17
Det er jeg glad for at høre! Jeg synes også, det er fedt at putte noget rampelys på nogle af de yngre spillere på scenen, der ellers ikke bliver snakket om så meget. Det kan jo være, at de er de næste store stjerner :D
#8 brzer
2020-01-16 12:05
Mad04president
#13 HumanIC
2020-01-16 15:33
ellers tak
#10 FROYYY
2020-01-16 12:53
Hvor er det fedt, at de unge knægte arbejder seriøst med deres egen og holdets udvikling - krydret med erfaring fra en gammel ræv fra scenen.
Held og lykke med holdet, Carnem. Det er nogle gode svar og pointer - er sikker på, at jeres metode nok skal give pote på den lange bane. :-)
#15 droob
2020-01-17 12:58
shit hvor føler man sig gammel, når man læser, at en fyr som CARNEM coacher en efterskole
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere