Optakt: AGF går efter at vinde 13. sæson af POWER Ligaen

Den 13. sæson af POWER Ligaen er lige om hjørnet, så derfor har Dust2 fanget HooXi fra AGF til en snak om den kommende sæson.

Sidste sæson af POWER Ligaen endte med en 3.-4. plads til AGF, der blev slået af Makniture lige på målstregen. Vi har haft fat i HooXi fra AGF, som kom til holdet i starten af december og derfor fik debut i netop den kamp, som sendte dem ud af slutspillet.

Det er en selvsikker HooXi, som vi har fat i, der forventer intet mindre at vinde POWER Ligaens 13. sæson. Det trods han ikke ved hvor meget fokus de overhovedet kommer til at have på POWER Ligaen, da han endnu ikke ved hvad de ender med at spille udover.

Vi forventer en sejr, jeg føler personligt ikke at nogle af holdene er bedre end vores hverken på papiret eller serveren. Med det sagt, er det svært at sige hvor meget fokus vi kommer til at have på POWER Ligaen, det kommer meget an på hvad vi formår at kvalificere os til og få invites til.

HooXi fortæller også, at han er faldet godt til på holdet og trods julepause samt eksamener, så er den spillestil han gerne vil have på holdet, begyndt at falde på plads og passer dem godt.

Jeg føler jeg er kommet godt på plads på holdet. Der har selvfølgelig været en del julepause og lidt eksamener, som har gjort at vores pracc har været lidt skævt fordelt, men den pracc vi har haft har været over forventning vil jeg sige. Føler også vi er begyndt at indfinde os i den spillestil jeg gerne vil lægge for dagen og føler den passer spillerne rigtig godt.

Med fokus på at forbedre og holde sit niveau oppe, siden bænkningen i Flames, så har HooXi ikke fulgt så meget med i POWER Ligaen, men han tror at et hold som Kinetic godt kan finde på at overraske.

Efter jeg blev bænket i Flames har mit fokus mest ligget på mig selv og bare holde mit individuelle niveau oppe eller nok nærmere forbedre det, så jeg har ikke fulgt super meget med i holdene fra POWER Ligaen. Men jeg har set Kinetic gøre det godt i en del ting, så tror på dem hvis jeg skal nævne en overraskelse. 

Det var ikke med meget forberedelse han kom ind på AGF holdet i sidste sæson, så han tror bestemt der er mulighed for de kan vinde den kommende sæson.

Jeg lægger absolut intet i sidste sæson og semifinalen imod Maknitude, da jeg bare blev smidt ind i den kamp uden noget som helst pracc, mod et meget sammenspillet maknitude hold (det var i hvert fald sådan det føles). Jeg tror helt sikkert på at vi kan vinde denne sæson.

HooXi har også givet sit bud på stillingen når grundspillet er færdig og igen tror han på dem selv og ex-Maknitude bliver også nævnt sammen med kinitec og Ambush, sidstnævnte dog kun hvis de får et godt lineup op og køre.

Jeg tror os, ex-Maknitude, Kinetic og eventuelt Ambush hvis de får et ordenligt lineup smidt på benene, kommer til at tage slutspilspladserne. Det er blandt andet grundet erfaring og kvaliteten af spillerne generelt er højere på de fire hold i mine øjne.

Og med det sagt, er det selvfølgelig også alle de andre hold som skal slås, hvis de skal ende på toppen og derfor ses de 9 modstander-hold som svageste, slutter HooXi af.

Faktaboks

AGFs bud på stillingen, når grundspillet er ovre:

  1. AGF
  2. ex-Maknitude
  3. kinetic
  4. Ambush
  5. Sigma
  6. Stepback
  7. Ignite
  8. Sørby Main
  9. Atlando
  10. selfmade

#1(Med 1 svar)
31. december 2019 kl. 14:14
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Om det er fodbold eller CS.

AGF tror altid på et mesterskab....
#2(Med 0 svar)
1. januar 2020 kl. 06:41
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
KOM SÅ DE HVIIE! VI SKAL I EUROPA
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.