Opret Log ind
2 gutter søger hold/nye projekter
2021-07-22 02:42  |  
Kap

Nikolai ''Nikolæi'' Andersen
Jeg er 17. år og skal til at starte i 1.g
Jeg ligger og svinger imellem level 8 og 10 og har 2500 timer.
Jeg er primært rifler og har god erfaring inden for entry og support.
Jeg har minimal erfaring indenfor AWP men kan godt bruge den på enkelte maps afhængig af min position.
Jeg har for nyligt spillet på efterskole hold hvor vi fik nogle semi gode resultater, men hvor der var en del toxicness uden for serveren hvilket holdte os tilbage fra at komme langt i Power Ligaen, har spillet sammen med Kap i halvandet års tid som mate og 1 år af det sammen på hold.

Kasper ''Kap'' Søndergaard
Jeg er 17 år og er på vej i 1.g
Jeg er pt svingende imellem level 7 og 9, føler dog at jeg har mere potentiale, har omkring 2100 timer, grinder meget pt så den er stigende.
Jeg er primært rifler, var primært entry/lurker på mit sidste hold.
Har minimal erfaring inden for awp rollen, men har i enkelte tilfælde kunne falde ind som second awp'er afhængig af map.
Har spillet på efterskole hold hvor vi spillede i Power Ligaen, dog havde vi en rough tid hvor vi spillede uden igl, havde en fantastisk coach som lærte mig meget på min tid med holdet. Holdet var sat sammen i et års tid, vi havde svingede resultater men endte på delt 4. plads i efterskole ligaen. Har spillet med med Nikolæi og har derfor en meget god ide om hvordan han bevæger sig og vi spiller godt sammen.

Vi begge har queuet med 2200+ elo og har sagtens kunne følge med.

Eftersom at vi har spilelt sammen på hold sammen, ønsker vi derfor en ny chance for at spille på hold da vi begge synes det var super fedt.

Vi kan tilbyde 2 super engagerede spillere som har god kemi og har cirka et års holderfaring i posen. Vi er begge klar på at pracce 2-3 gange om ugen i de 2-4 timer. Vi er også super dedikerede til at udvikle os indenfor hold cs, og søger derfor gerne et seriøst hold eller spillere. Vi har begge lært en del fra vores tidligere coach og har derfor meget viden inden for hvordan et hold skal sættes på da vi var meget med indenover opbygningen af vores gamle hold.

Hvis det vækker interesse så kan i kontakte ”Kap” på steam eller discord:
Discord: Kap drengen#4930
Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198089819..
(skriv gerne en comment på steam så jeg ved det er pga. team)
Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere