Opret Log ind
BlocH søger hold (3.3k elo)
2d 3t 21m  |  
BlocH
Hejsa!
Mit navn er Oliver ‘BlocH’ Eriksen. Jeg er 17 år gammel og går pt på HF-eSport i Odense. Jeg har spillet cs i snart 7år nu, hvor 4 af dem har været på holdplan.

Info om mig:
Jeg er lige kommet fra et hold der hedder eSpuma.acd, men da de ikke havde lyst til at fortsætte med mig efter sæsonen, fordi de havde fået et bedre forslag, er jeg nu ude og lede efter nye veje!
Jeg har spillet 2x dust2 liga 2.division, med eSpuma lineuppet, hvor vi tabte relegation om oprykning i den første sæson og vi er stadig igang med den sidste sæson.
Jeg har spillet Riffle eller IGL det meste af min CS karrierer, så det er helt klart det jeg foretrækker at spille. Jeg har ikke rigtig spillet anker så meget, men det gjorde jeg på eSpuma og det kan jeg godt mærke ikke passer helt til mig.
Jeg har også spillet på andre hold som Cerebrum.gg, GIE.acd og GIE.main.
Ud over mit CS er jeg også CS træner hos HYDR eSport, og har gennemført et Coach kursus hos DGI. Jeg kan derfor tilbyde en masse i forhold til teambuilding og skabe et godt fællesskab på holdet.

Hvad jeg søger
Jeg søger enten et helt nyt projekt eller et hold der står og mangler en sidste spiller.
Jeg søger et hold der enten er med i en ORG eller som har mulighed for at joine en ORG. Jeg søger et hold der har de samme ambitioner som mig, og det er at nå helt til toppen, før det er for sent! Holdet skal have som minimum et 3. division spot i Dust2 ligaen (Undtagelser kan forekomme)
TS og CS server er et krav!

I kan kontakte mig på steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198104431..
I kan også skrive en DM på twitter:
https://twitter.com/BlocHCSGO

I må have en god dag!
#1 un1z4n
2d 3t 7m
+rep
#2 xyper04
2d 3t 2m
+rep
#3 PagE
2d 2t 58m
+rep
#4 W1nth3r
19t 52m
+rep
#5 indigo-
6t 54m
+rep <3
#6 Frix-
7m
Alt held og lykke med at finde hold +rep her fra
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere