Obliviate eSport søger dedikeret coach
24. januar 2021 kl. 13:03
detHolm
CS:GO – COACH/TRÆNER SØGES

Obliviate eSports søger lige nu dedikerede Counter-Strike trænere!

Obliviate esport er en online organisation der brænder for eSport som et socialt samlingspunkt og udviklingsværktøj. Vi søger i øjeblikket nogle dedikerede CS:GO-trænere som kan tage styre om et hold, og er klar på at arbejde sammen med holdet mod nye højder. Du vil som træner koble dig på de træningsdage som er fastlagt holdet lige nu. Det vil derfor også sige, at der ikke vil være noget krav til, at du kan være der alle dage. Dette vil vi og vores spillere selvfølgelig også tage højde for.

Obliviate eSport er en organisation startet op i slut foråret/sommeren 2020 og har haft med hovedfokus at fremme udvikling af eSports talenter inden for Counter-Strike. Vi har siden vores start haft en utrolig stor udvikling og står klar sammen med vores hold til at indtage scenen med større kraft end nogensinde.

Obliviate eSport bruger meget tid på, at fokus omkring spillerne er højt og alle er glade. Du vil derfor som træner/coach også være med til at hjælpe med at den gode tone holdes samt at fællesskabet er ved lige.

Som coach/træner hos Obliviate går du selvfølgelig også med til, at det er frivilligt arbejde. Dog vil vi som organisation gerne tilbyde dig noget:

- Du vil komme med i de sponsorgoder som ligger under os.
Lige nu har vi f.eks. sponsorat fra SMAG energy som leverer nogle ting til Obliviate og de spillere som ligger i vores MAIN CORE.

- Vi vil sørge for, at der vil stå de redskaber til rådighed for dig som du mener er nødvendigt for at kunne coache/træne bedst muligt.

Vi forventer af dig, at:

- Du er engageret, motiveret og selvstændig
- Du kan dit kram i dit spil, og evner at facilitere en fyldestgørende træning for spillere på det niveau du ønsker.
- Du har mulighed for at tage med dit hold til Bootcamps og Lans.
- Du brænder for eSport lige så meget som vi gør.

Vi forventer ikke af dig, at du har en stor og fin Træner uddannelse fra DGI eller andet, dog vil dette være et kæmpe plus. Vi vil fra vores side af forvente at du tager det seriøst og gerne vil arbejde sammen med dit hold for at opnå nye højder sammen med dit hold.

Vi søger lige nu trænere til disse hold:

--> High hold: lvl 8-10 - Skal spille metal ligaen med start her til næste uge (Div. 3)

--> High hold: lvl 9-10 (2600 elo) - skal spille metal ligaen med start her til næste uge (Div. 2)

--> Low/medium hold: lvl 3-5 - skal spille metal ligaen med start her til næste uge (Div. 7) - Her vil du være med til at skabe hele den struktur som skal bruges på holdet.

(niveau angivet ud fra faceit ranks cs.)

Kunne dette lyde interessant for dig så vil Obliviate eSport glæde sig til at høre fra dig. Skriv endelig også hvis du gerne vil høre mere om Obliviate eller ønsker svar på spørgsmål du måtte have. Så tager vi os en helt uforpligtende samtale.

Du kan kontakte os via:

Steam.: steamcommunity.com/profiles/76561198019065..
Discord.: Ejer – Holm#9141 - kan også findes på vores discord: discord.gg/AWCUy9G
Email.: [email protected]
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.