Semi seriøst team mangler 3 spillere - med stor Brief materiale
21. januar 2021 kl. 00:28
Flamme_
Hej dust2
Vi er 2 gutter på 21 og 23 år. med Masser experience inden for Team og ville gerne starte et op i håb om noget der skal være hyggeligt men selvfølgelig gå efter win. Vi vil også tage til lan formenligt kun Jylland til at starte med.
kort info omkring os.
Oliver "Flamme" Lisbjerg
23 år gammel - IGL rolle.
Jeg har 9 måneder experience inden på et fast team hvor jeg havde coach og analyst på. Med stor forståelse inden for spillet og klar med den store og dybde forståelse af spillet. er lige pt level 7 faceit med næsten 4k timer i CS:GO og har 4.2k i CS:S. Så har masser af experience inden for Team.

Mikkel "MSH" Heesgaard
21 år gammel, Supporter. Spillet på team i 6 måneder med org. Har masser af lan experience og spillet forståelse. Kender til team og er hype train, til at holde team'et oppe. Er level 10 i faceit. har 6.3k timer i CS:GO. og i CSS cirka 4.3k timer i CS:S.

Vi mangler awp'er/lurker og 2nd'ary supporter/entry fragger.
Krav:
-klar på lan i Jylland når Danmark åbner igen.
-Forståelse for at IGL er "Fuhrer" ingame men, altid klar på feedback og improve efter hvert game prac. - Derudover skal i selvfølgelig give info på hvad de bruger af nades når der bliver holdt default.
-Så længe du er modem, cirka +18
- Forståelse for der kommer til at se demoer og vi skal have dybde gående snakke vedrørende forståelse af spillet og hvis man er utilfreds med noget kom ud med det, men med en ordenligt tone. (Sker efter spillet kun)
prac tider til at starte med 3 gange i ugen. I perioder hvor folk ikke har meget tid/andre ting i deres privat liv 2 når vi har fået en forståelse af det meste og er på samme side af stratbook. og ekstra prac op til lan/tournaments.
- Mere info skriv her eller add mig på steam
steamcommunity.com/id/flamme2007/

Kom Frisk!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.