Twitter nerds tilstede?
16. oktober 2020 kl. 22:21
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hallihallo,

Jeg ligger inde med et hamrende irriterende problem, som jeg simpelthen ikke kan løse på nogen teknisk måde - og Twitter support findes åbenbart ikke selvom man har henvendt sig 3-4 gange.

Problemet ligger i at jeg ikke kan logge ind på min Twitter profil efter jeg formaterede min computer for en lille måneds tid siden. Jeg blev bedt om at lave two-authenticator og alt der nu hører til, men så snart jeg kommer til “modtag sms kode fra Twitter”, så modtager jeg absolut ingenting. Jeg har modtaget koderne før - mange gange ved formateringer, ny telefon, ny computer mm., så jeg forstår simpelthen ikke, hvad problemet kan være.

Jeg har hverken skiftet nummer, ændret nummeret inde i min profil på Twitter eller andre ting. Eneste jeg har gjort var, at formatere computeren...

Jeg har forsøgt alt, hvad der bliver beskrevet i Twitter support, men alt deres “FAQ” giver kræver man er logget ind på en enhed, hvilket er lidt umuligt for mig uden sms-koden.

Er der tilfældigvis en herinde, som ved hvad jeg skal gøre, eller kender til problemet? Jeg gir en stor øl eller to på lan too vedkommende, som man hjælpe mig her!
#1(Med 0 svar)
16. oktober 2020 kl. 22:40
hvalrus
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Jeg havde lidt lignede problem for en del måneder siden. Min mailkonto var blevet slettet, og jeg havde brug for en kode der blev sendt over mail for at kunne logge ind. Det endte med jeg blev nødt til at lave en ny Twitter konto, efter flere mislykkede forsøg med support.
#2(Med 1 svar)
16. oktober 2020 kl. 22:54
DolphiN
Har deres support været igennem, den udbyder de bruger til at sende den SMS besked? Det kan ofte være dér, den går galt, at den afsendes men aldrig rammer det danske netværk.

I de tilfælde er det deres udbyder, som skal melde det til din udbyder, at de ikke kan sende dig sms'er.
#3(Med 0 svar)
17. oktober 2020 kl. 15:23
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Men så forstår jeg ikke, at jeg tidligere sagtens har kunne modtage de beskeder?

Deres skide gode support svarer ikke engang på henvendelser, har skrevet 3-4 gange over en to måneders periode tror jeg næsten det bliver. Intet retur.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.