Opret Log ind
Nordby søger nyt projekt
5d 5t 6m  |  
Nordby
Lavede i går et opslag om at jeg søger nyt hold, i dag vil jeg dog lave et ordentligt opslag i håb om at tillokke lidt flere. Jeg er en 20-årig knejt der til hverdag går på 1.g på HF i Herning. Jeg har et fritidsjob hvor jeg arbejder 2 dage i ugen i gennemsnit, har lige nu ingen faste dage, dog sikker på at det ikke ville blive et problem at få det. Udover dette vil det meste af min fritid komme til at gå med cs samt lidt med kammerater en gang i mellem.

Lidt ingame info:
Jeg har 4.6k timer, og lige omkring de 2500 elo. Har spillet cs siden 2014 og været lidt omkring. Spillet på en masse hold så har fået en masse erfaring, dog har jeg holdt en lang pause fra cs(6 måneder), der gør at jeg lige skal starte op igen. Som t kan jeg spille diverse riffel roller og føler mig egentlig komfortabel i det meste, så længe jeg kan få tid til lige at specificere mig i den rolle jeg nu skal spille. Som ct har jeg ofte ageret anker spiller på små sites. Jeg har igennem tiden også svunget stokken, dog ville riffel rolle nok være at foretrække.

Lidt om jer:
I skal gerne være en flok på 3-4 der er 16+. I skal gerne ligge tiden i det ca. 4-5 dage i ugen. At kunne tage og give feedback til hinanden er ekstremt vigtigt, dette vil være noget jeg vægter meget højt. Ser gerne i har en caller da dette ikke er noget der passer til mig.

Hvis dette nu skulle have fanget interesse hos nogle så skal i da fyre et add, og så kan vi snakke om det. Ellers er der kun tilbage at sige god aften derude.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198050473..

PS: Hvis folk lyster smider man da bare lige et +rep.
#1 sAM
4d 23t 47m
Kan ikke rigtig se hvad hverken du eller et hold får ud af +rep kommentare tbh..

Ikke for at hijacke dit opslag men tror ikke en org eller en core ville vægte en person med 10+rep kommentarer højere end en person med 0.

+rep 🤪
Held og lykke, hører du er en positiv fyr :)
#2 Nordby
4d 16t 35m
Ty mate og skal være ærlig er mere for at holde den i toppen af siden så flere måske for trykket herind, men mange tak 😀
#3 Nordby
4d 4t 47m
Bump
#4 Nordby
2d 16t 25m
Bump
#5 Iceyyy
1d 19t 25m
Bump
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere