Søger spillere til nyt projekt! Cerebrum.GG
14. oktober 2020 kl. 09:31
cgaesport
Cerebrum.GG Søger spillere til nyt projekt.

Vi ønsker at udvide talentudviklingen i vores organisation.
Hertil har vi allerede klargjort grundfundamenterne til, at få et hold mere ind under vores vinger.
Holdet vil fungere som Akademi hold, med mulighed for højere status over tid.

Vi stiller følgende til rådighed.
- Game-træner
- Mindset- og kommunikationstræner
- Manager
- TeamSpeak
- Prac-Servere
- Hjemmeside
- LAN/Liga betalt.

Hvem er vi?
- Cerebrum.GG
- Etableret i 2020
- Ejerkreds med bred erfaring!
- 1. CS Hold i 1. Division Metal Ligaen.

Hvem er du/i?
- Faceit 10+
- Gerne hold erfaring.
- min. 14 år
- Holder fast.

Vi søger helt konkret stærke individuelle spillere, eller et allerede fyldt hold.
Vi går efter få rotationer de første 6 mdr.

Har vi fanget din interesse?
Send en besked allerede i dag på;

Discord : Kasper N.#3019
Steam: s.team/p/gfgn-tfcc/

/
Cerebrum.GG

W : www Cerebrum.GG
@ : [email protected]
#1(Med 9 svar)
15. oktober 2020 kl. 13:42
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Måske i skal fixe jeres syge kontrakter, hvor at i skriver at hvis man har et vac ban, når man joiner jer og spiller i turneringer, så skal man betaler over 100.000 kroner i bøde til jer.

Kæmpe joke som organisation, at man laver sådan noget lort, pinligt og kan ikke anbefale nogle unge, at spille under noget så latterligt som det her.
#2(Med 2 svar)
15. oktober 2020 kl. 13:49
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
I er fra 2020 og har ikke et solidt brand eller noget, som bare gør at i er værd over 100 tusinde kroner. Det er sgu en ommer, ville ikke engang betale en bøde til jer på 1.000 kroner, fordi der er ikke noget, som gør jeres brand til den værdi.
#3(Med 1 svar)
15. oktober 2020 kl. 16:28
SchlaG
Craaazy
#5(Med 0 svar)
15. oktober 2020 kl. 17:08
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
+1 DET ER HELT VÆK!
#4(Med 1 svar)
15. oktober 2020 kl. 16:32
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Lyder som en dyr fornøjelse ihvertfald XD
#6(Med 0 svar)
15. oktober 2020 kl. 17:09
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Overvej at betale så mange penge, til en eller anden lille skod org, som intet har at have det i. Kæmpe joke
#7(Med 0 svar)
15. oktober 2020 kl. 21:48
cgaesport
Hej KongenBoB!
Vi har intet i vores skriftlige aftaler som på nogen tidspunkter rammer en spiller økonomisk på flere tusinde kroner.

Hertil kan jeg også nævne at vi faktisk aldrig har sanktioneret en spiller for noget - Jeg hører meget gerne fra dig, også gerne her i tråden med den information du viderebringer, for at jeg kan kigge nærmere på disse falske anklager.

Vi har pr d.d. kun haft 1. CSGO Hold på kontrakt siden vi startede som forsat er det.
#8(Med 2 svar)
15. oktober 2020 kl. 22:54
NickWard
Hej Bob

Som vores profil allerede har skrevet har vi intet i vores kontrakter om en spiller kan rammes økonomisk hvis der er noget inden. der vælger vi bare spillere fra og vil ikke havde dem ind under os, dette er vel fair at vi kan tilside skrive vac banned spillere.

Der er dog det at man kan rammes økonomisk efter dansk lov, bliver man taget i at cheat mens man spiller på holdet dette kan strække sig fra et beløb som aftales med spilleren selv, disse penge bliver så delt ud i 5 lige store stykker, 20% til hver af de 4 andre spiller på 20% til cga.

Du er blevet infomeret forkert omkring 100.000kr for vac bans inden, men bliver du vac banned mens du spiller for os så er det bøde, dette er meget normalt i alm. sport og jeg vil da håbe at andre organisationer har samme regler for deres egen men også deres spilleres skyld.

Vi havde et hold som gerne vil være en del af os hvor vi finder ud af en af dem er banned af CSGO Alliancen tilbage under BredebroLan, Ham afviser vi med det samme, de har sagt hele tiden de er 6 mennesker så derfor tilbyder vi dem at de kan komme under os, de 5 som ikke er banned, der går lige præcis 12 timer før jeg får en besked af en af spillerne, der siger at han trækker sig pga. en af hans "klassekammerater" har cheatet på hans account. dette er sket to gange inden for det sidste år.

Derudover får jeg en sms et par timer efter hvor 2 andre spiller også indrømmer de har snydt, dette betyder 4 ud af 6 har indrømmet snyd inden de overhovedet har skrevet under, jeg skriver her med en besked til hele holdet at vi desværre trækker os pga. de ting som er kommet frem de sidste 12 timer.

Jeg har linket screenshots som beviser det, du må gerne skrive til mig privat hvis du gerne vil se screenshare af det, det skal dog siges i forhold til hvem det er holder vi får os selv for ikke at skade spillerne, dog ved jeg allerede at du godt kender spillerne for det er højst sandsynlig dem som har talt over sig, ellers er du en af dem.

imgur.com/a/ihuyb5c
#9(Med 1 svar)
16. oktober 2020 kl. 14:04
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Alle de kontrakter jeg har set, som er fra organisationer langt større end jeres, fremgår det at de ting afgøres hos retten. Den bøde som du siger ikke er på det tal, er så dybt forkert, fordi de informationer som er kommet frem, er fra reelt set spillere som har læst og været ved at skrive under.

Når jeg har læst bøder i kontrakter, så er det slet ikke for de ting, men mere en intern ting, og der er vac bans ikke noget der indgår i en kontrakt. Jeres pligt er at sikre jer, hvem i har med at gøre. Hvis en spiller snyder på jeres hold, ja så får organisationen også et problem, men derfor skal en aftalt bøde ikke være tilstede.

Uetiske spillere bør straffes ved en erstatningskrav, alt efter omfanget af siuationen, og skal derved også afgøres hos en domstol, og ikke igennem en udstedt bøde. Der kan være mange ting, som kan være skyld i et vac ban, og her har spilleren lige så vel ret til, at forklarer sin uskyld eller skyld, og hvis der ikke er enighed skal de ting tages til en domstol, hvor en dommer skal afgøre omfanget af situationen, og om i har ret til at bede om erstatning eller ikke.

I er slet ikke i en størrelsesorden, at jeg vil betegne jer som værende etiske, hvis i skriver sådan noget i kontrakter hos unge. Hvis vi snakkede om en virksomhed, som reelt set spiller i top 10 i Danmark, er med til verdens turneringer og en spiller fucker op, ja så skal han straffes, men de ting skal altid afgøres hos en dommer. Hvis en organisation mister et spot, hvor man spiller om en præmie sum på 200.000 kroner og meget andet godt, så er det en erstatning som spilleren skal betale, som skal dække det som er gået tabt af muligheder.

I spiller i Metal Ligaen, hvor man vinder hvad 4000 kroner til første pladsen, og i har vundet 1 kamp og tabt alle kampe i Metal Ligaen. Har aldrig set, hørt eller andet, som gør at i har en værdi som lægger på tusinde af kroner.

Beklager en lidt hårde tone ven, men det er sgu sandheden. Det er fint i har holdninger til vac bans, men nogle har fucket op da de var 9 år gamle, og så er det også videre. Flere turneringsregler, fremgår det at vac bans skal være 730 dage gamle, ellers kan man ikke deltage. Men fordi en spiller fucker op i måske metal ligaen, så er det ikke fordi i mister særligt meget ved det, fordi det er en lille turnering for armatør hold, og ikke noget særligt på den danske scene. Det er det jeg vil kalde for en hygge turnering.

Derudover, så selvom du skriver "Vi har aldrig lavet sanktioner mod spillere", det er meget muligt. Men på papiret står der alle mulige bøder, som giver jer mulighed for at udpege en fuck up og så kan i kræve beløbet. Derfor bør man ikke have økonomiske krav til unge, som ikke altid tænker særligt modent, men derimod have på papiret at diverse sager, vil blive afgjort for en domstol, og der plejer virksomheden at sætte et erstatningskrav, som er dokumenteret med skadens omfang og at det vil kunne dække skaden med erstatningen.

Syntes sgu det er flovt at man skal have tal, som står i en kontrakt til unge. Min søn skulle da aldrig nogensinde, skrive under på en kontrakt hos jer, hvis jeg ved at der er huller, som i kan tage udnyttelse af, uden at han ville have muligheden for, at kunne forklarer eller bevise sin situation, fordi i har lavet en kontrakt hvos der er aftalte beløber ved fuck ups.

Har set kontrakter fra hold i top 15 og top 10, og der er intet som bare lyder så dumt som det her fra jeres side. En spiller skal heller ikke have muligheden for, at kunne forhandle en bøde. En spiller skal sgu bare vide, at hvis man fucker op, så tager man dem i retten, her er det ikke kun erstatning der skal betales, men også sags omk. Som vil løbe op i flere tusinde kroner, alt efter sagens omfang. 20% til deling mellem spillere og organisation, psh. Det lyder så uprofessionelt ven.
#10(Med 0 svar)
16. oktober 2020 kl. 20:54
cgaesport
Hej igen,
For at afklarer det du skriver for at der ikke opstår misforståelser:

- Cerebrum.GG, udsteder ét erstatningskrav til spilleren ifb med et opstået VAC-BAN som er opstået spillende under aftale, hvilket til d.d ikke er blevet aktuelt at skulle gøre brug af.

Fra den dag hvor spilleren bliver banned under deres aktive-aftale, og til den dag hvor det opdages er der tale om en kontraktmæssig misligeholdelse af interne-aftaler mellem Cerebrum og Spilleren.
Beløbstørrelsen er nævnt i den interne aftale, og kan forsikrer dig om at det næsten er umuligt at denne skulle overstige 1.000 kr, medmindre spilleren tier omkring det opståede VAC-BAN i den indeværende periode.
I den aftale spillerne modtager til underskrivelse er der angivet en sum pr. dag, eftersom at spilleren har en oplysningspligt om at videreformidle til ledelsen at de er blevet banned.

Vi har dertilhørende valgt at et evt. erstatningskrav afsendes efterfølgende til det pågældende individ, hvis dette anses som berettiget. Vi støtter som udgangspunkt en spiller i deres sag indtil det modsatte er bevist, og udsender altså ikke et krav om noget før sagen er undersøgt.

Ønsker spilleren derimod ikke at indfrie erstatningskravet som der er afsat, er det vores pligt at fører sagen videre til evt. behandling v. en domstol.

Hvis en spiller tidligere er banned, kan vi ikke udstede hverken en bøde eller erstatningskrav, hvis vi vælger at udsende en kontrakt til en spiller, derimod kan vi selvfølgelig stoppe et potentiel samarbejde hvis dette opdages, da spilleren inden underskrift har ansvaret for at oplyse dette
- Det er i sidste ende vores ansvar at foretage et baggrunds-tjek på spilleren før vi udsender en aftale.

Hertil sagt ønsker vi ikke et opstarte et potentielt samarbejde med en spiller som har et VAC-BAN som er under 730 dage gammelt, da vi derfor ikke ville kunne gøre brug af spilleren til div. ligaer/turneringer/lans.


Jeg vil ikke komme nærmere ind på dette eller vores kontrakter med spillere, men har valgt og sende dig en privat-besked for evt nærmere afklaring eller dialog, hvis det ønskes fra din side.

Vi har absolut ikke i sinde at bringe unge-spillere på et side-spor eller straffe dem på ulige vilkår, da dette er ikke er i vores interesse.
Vi tager selvfølgelig de indberetninger du har angivet her op til videreovervejelse, selvom at vi ikke mener at der er de såkaldte "huller".

En aftale mellem Cerebrum.GG og Spiller er først gyldig fra den dag hvor spilleren og evt. værge underskriver aftalen.

En aftale mellem Cerebrum.GG og Spiller er en individuel aftale og kan have varians,

En aftale laves individuelt mellem Cerebrum og Spiller Hvir en "skabelon" som er tilgængelig v. forhandlinger bruges, for at vi kan lave aftalen i samarbejde med en evt. spiller.

Der er i en aftale ikke skjulte eller forsøgt at skjule evt erstatninger fra eller til en spiller - Aftalen er lavet på vilkår som spillerne er indforstået med, og som begge parter forhandler før udsendelse til underskrift.

Dbh
Cerebrum.GG
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.