Organisation søger hold
30. august 2020 kl. 11:40
tHm
Goddag derude,

Navnet er Mikkel og jeg står og har en organisation, som ikke har haft et hold inde i et jævnt stykke tid, og vi kunne godt tænke os at lave et sats på CS:GO igen. Alle bag organisationen er passioneret omkring CS, så det virker som det bedste spil for os lige nu. Organisationen hedder HiDE Gaming.

Selvfølgelig har vi noget at tilbyde eventuelle hold, og derfor har vi også et par krav, som vi gerne så vores eventuelle hold kunne møde, eller møde på sigt. Vi tror på at Rom ikke bliver bygget på en enkel dag og CS projekter er en længere process, så for os er kommunikationen mellem spillerne og folkene bag HiDE ret vigtig. Men mere om det under det eventuelle møde, som vi vil inviterer til, hvis der står et hold derude og mangler støtte.

Vi kan tilbyde det, som jeg personligt kalder "standard pakken," og det er da også ting som ofte går igen. Vi er intet professionelt hold, men vi har økonomi nok til at støtte et hold som vi tror på. Vi kan blandt andet hjælpe med:

- Gameserver og voice
- Trøjer, når LANs nu engang kommer tilbage
- Økonomisk støtte til turneringer (Online/LAN)
- God kommunikation
- Et professionelt mindset, hvor vi vil tage højde for spillernes behov

Vi er åbne for flere forskellige muligheder og i vil som hold selvfølgelig få meget mere information og vi vil gå mere i dybden med sagerne under et eventuelt optagelsesmøde.

Vi er åbne for de fleste tilbud, men vi ser selvfølgelig gerne at holdet er et vis niveau, så det giver mening for os at investere i jer. Og så er stabilitet også vigtigt for os, så det er altid et plus hvis i som hold har været sammen i en længere periode - men der er som sådan ingen absolutte krav, vi mener at man kan snakke om alle ting og lave mål, som man så kan arbejde henmod.

Lyder det som noget for dig og dit hold, så kan vi kontaktes på [email protected] - eller hvis det skal være lidt mindre formelt, så kan jeg fanges på Discord: mikl#9380 eller Steam: steamcommunity.com/id/thmzo/ - vi håber at det er fristende og at der er et hold derude, som vi kan hjælpe videre til det næste skridt.
#1(Med 0 svar)
30. august 2020 kl. 12:19
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Held og lykke med det!
#2(Med 0 svar)
30. august 2020 kl. 13:39
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Ville det ikke være en ide at kigge på de forskellige hold i dust2's ligaer og måske komme i dialog med dem fremfor at de skal kontakte jer? :)

hf med at finde et hold :)
#3(Med 0 svar)
30. august 2020 kl. 15:52
FBM
+rep til orgen :)

Jeg spillede under dem i 5-6 måneder, hvor de ikke var et eneste problem udover dem på serveren :)

Kan klart anbefales :D
#4(Med 1 svar)
1. september 2020 kl. 08:42
H3rtz
Nogen krav for lvls?
#5(Med 0 svar)
2. september 2020 kl. 19:22
tHm
Som sagt så forventer vi et vis niveau for at det er værd at investere i. Det skader ikke noget at prøve at sende en mail og tage en snak, men det er op ti jer som hold at vurdere om i selv mener i er en god kandidat.
#6(Med 1 svar)
3. september 2020 kl. 12:52
Tox1d
Adder dig som ven, skal lige vende det med spillerne
#7(Med 0 svar)
6. september 2020 kl. 17:51
tHm
Venter stadig :>
#8(Med 0 svar)
6. september 2020 kl. 17:51
tHm
Vi søger stadig! Kom glad!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.