Opret Log ind
Streaming af Escape From Tarkov Del 2.
Skrevet af: Messias    5. juli 2020 13:56      
Halløj Dust2!

Der er løbet meget vand igennem åen siden min første blog på Dust2.
Jeg er blevet Twitch Affiliate og har fået 72 følgere. Så med denne blog vil jeg prøve at beskrive mine tanker om at nå der hen og lidt andre ting.
Få at få affiliate skal man have 50 følgere, 500 minutter streaming, 7 dage med streaming og gennemsnitlig 3 seere eller flere på 30 dage imellem den 1 og 30 juni.
Den sidste var en smule svær da jeg havde 1-2 dage med 1-2 seere. Så jeg begyndte at tigge hjælp fra folk og heldigvis gad de fleste gerne hjælpe. Den 30. juni fik jeg 27 seere samtidig og 67 unikke seere. Det var helt vildt!
Desværre så fik min router internettet galt i halsen og jeg blev konstant smidt af serverne. Det var virkelig frustrerende fordi jeg samtidig mistede gear for rigtig mange rubles og lignede lidt en klovn.
Jeg fik dog mit gennemsnit op og kom godt over 3 gennemsnitlige seere og fik Affiliate.
Jeg ordnede mit internet ved at flytte min router så jeg kunne køre lankabel. At jeg ikke har gjort det før er noget af en tanketorsk, men jeg var sgu lidt doven.
På affiliate kan jeg tjene penge på subscribers, bits, salg af spil samt reklamer.
Indtil videre kan jeg præsentere at jeg har tjent hele og hold nu fast i styrthjelmen 0.09$.
Det skyldes nok at 1) jeg har ikke særlig mange seere 2) jeg glemmer at køre reklamer 3) jeg vil heller ikke skræmme mine faste seere væk.
Havde heller ikke regnet med at tjene noget særligt da jeg hørte hvad en med 4100 followers tjener om måneden.
At jeg streamer på dansk og et relativt ukendt spil gør indtægtsperspektivet forholds lille. Jeg streamer dog heller ikke på at blive rig, men fordi jeg synes det er sjovt. Det sjove ligger i at folk kommer ind og chatter med og det ville være fedt hvis du ville gøre min dag god og chatte med mig en dag ;)

Jeg nævnte i min sidste blog at jeg ønskede at lave guides til Youtube og jeg har fået lavet min første!
Det var en lidt lang og snørklet vej.
Jeg lavede et Onetake på ca 46 minutter, men jeg så jeg manglede enkelte ting så jeg måtte lave nogle ekstra klip.
Fandt en lækker intro og outtro – fik det smidt sammen i Sony Vegas og så skulle den udgives i mp4 format til youtube. Jeg var ved at falde ned af stolen da jeg så at det tog 1½-2 timer før den ville være færdig.
Efter 1 time åbnede jeg Escape From Tarkov og det fik Sony Vegas til at lukke. Så det kunne jeg så starte forfra med.
Fik den endelig på youtube, men den sang som var med i outtroen var der copyright på så jeg ville ikke kunne tjene penge på reklamer på den. Så jeg måtte starte forfra og begynde at lede efter en sang i YouTubes egen musik bibliotek uden copyright.
Efter 20-30 min fandt jeg endelig en jeg var tilfreds med så jeg kunne starte forfra med at få lavet videoen til mp4 format.
Så ligge den på youtube og vente et par timer.
Så endelig er min guide til at starte på Escape From Tarkov.
Du kan nyde den her:
https://youtu.be/D9-Ihqjj36s
#1 sirr
2020-07-14 13:30
Fedt med lidt streamer-insight, mate - jeg vil glædeligt komme ind og chatte med en anden oldschooler :D. Men, Escape from Tarkov, er det ikke allerede godt outdated ift. viewers? Tænker at de store streamers sætter standarden, virker det i hvert fald til, og de fleste har jo kastet deres kærlighed til COD MW/ WZ - måske det kunne give dig et boost, medmindre du selvfølgelig bare er rigtig glad for EFT og vil have de specifikke seere dertil :-)

Og nåja edit: Din titel på din guide er ekstremt bred - de fleste laver en "Hvorfor skal jeg købe EFT?" "Sådan spiller du dit første spil i EFT" "Gameplay i EFT" osv.

For mig personligt er 49 minutter alt, alt for lang tid når det er en guide, medmindre det var noget ala "EFT - Alt du skal vide fra første startup til du er et bæst".
#2 Messias
2020-07-14 13:56
Ser frem til at se dig i chatten ;-)

Jeg har spillet lidt COD og warzone og det tænder mig sgu ikke så meget :-P Der er ikke det der sus i maven fordi hvis man dør starter man bare hurtigt forfra.
Derudover tror jeg min pc vil halte for meget - synes ikke COD kørte særlig godt selvom det var på alt på low settings.
Der er lige pt 16.000viewers og det slår Pubg samt en del andre spil - dog intet i forhold til valorant, COD, GTA osv. Der er dobbelt så mange viewers.

Tak for feedback!
Jeg fik samme melding fra en af mine venner - han slukkede efter 5min :-P

Så jeg planen er at lave nogle små hurtige videoer.
Har bl.a. lavet sådan en lille video her:
https://www.twitch.tv/videos/673937680
#3 sirr
2020-07-14 14:14
Det er også virkelig fedt når man ser streamere som faktisk kan lide det de spiller, og ikke leger sell-outs som mange af de større streamers. Noget de selvfølgelig kan siges at være semi-nødsaget til for at kunne leve af det, hvor det omvendt er ret tydeligt at se det ikke er et spil de elsker.

Kan ikke se videoen her på arbejde pga. lorte-gøgler net, men det lyder i hvert fald fedt med mindre videoer som er mere spiselige :-)
#4 Messias
2020-07-14 20:43
Ja det kan vildt nemt ses. Jeg synes bl.a. pestily som er den største streamer af tarkov - han ser noget træt ud når han er i gang :P

Håber du kan se det nu for jeg er live!
https://www.twitch.tv/s4smessias
#5 Kanstrup
2020-07-15 02:48
Jeg sad faktisk lige og overvejede at starte på det men synes det var indviklet at gå i gang med, så det er her jo perf :p
#6 LortenGert
2020-07-15 10:58
LÆKKER VIDEO! - Kunne du evt lave en lign video hvor du ingame fortæller hvad du gør ifht at loote, hvad du vælger at tage med, hvorfor du bevæger dig rundt som du gør, hvilket ting du er opmærksom på osv. - Bare så vi ser noget in-game footage med dine vinkler :)
#7 Messias
2020-07-15 21:31
Det er på tegnebrættet men er ikke kommet så langt endnu.
Jeg laver dog nogle loot runs i aften på Interchange hvis du har lyst til at kigge med :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere