Copenhagen Wolves står i semifinalen.

trace: "Man skal lige vænne sig til LAN"

Wolves-mandskabet blev testet af de mindre hold, men har formået at spille sig i semifinalen ved Gamebox.

Copenhagen Wolves har sikret en plads i semifinalen ved Gamebox Masters på trods af nogle meget tættere kampe mod mindre hold i løbet af turneringen.

I gruppespillet kom de ud i dobbelt overtid mod Gecko esport, der til daglig begår sig i POWER Ligaens 3. division.

De formåede dog at hive sejren hjem, hvorefter de mødte Esport Harte, der også pressede Wolves-holdet. Her blev det til en 13-10-sejr til Fessor og co.

I slutspillets første runde mødte de så Flares Redemption, der nær vandt første map. Wolves formåede dog at lukke kampen 13-11, 13-5 for at spille sig i kvartfinalen. Her leverede de til gengæld et overbevisende resultat mod Floki Main.

Holdets træner trace erklærer sig enig i, at de har været meget 'shaky', men mener, at de nu har vænnet sig til at være på LAN.

Det er første gang, vi er på LAN sammen, så det er selvfølgelig en ny oplevelse for spillerne og også for mig. Der er ikke nogen, der har været på LAN for nylig, så man skal lige vænne sig til det. Der er mere støj, der er mere larm, og man skal find en lidt anden måde at spille på, men vi er selvfølgelig også shaky - mere end vi burde være. Det er også derfor, det bliver så tæt, og det er ikke noget, vi er super tilfredse med, men nu har vi forhåbentlig spillet os varme, sådan som vi viste her til sidst, fortæller trace.

Vi tager bare nogle dårlige beslutninger, måske fordi vi lige er kommet på LAN. Det er svært at analysere. Man skal også spille lidt en anden omgang CS, når man spiller mod mindre hold.

De tætte kampe er dog ikke nogen katastrofe for Copenhagen Wolves, slår trace' fast.

Selvfølgelig afspejler det ikke vores reelle niveau, det er klart. At spille en tæt kamp mod et mindre hold er jo sket for alle hold i hele verden, så det er jo ikke den store nyhed, men vi skal selvfølgelig levere bedre uanset hvad.

Nu står Copenhagen Wolves så i semifinalen, og det er ikke længere de små hold, de skal møde.

I semifinalen venter vinderen mellem XI Esport og MASONIC, og det bliver heller ikke nogen let kamp. Der er i første omgang fuldt fokus på semifinalen, men trace lægger heller ikke skjul på, at de er ude efter trofæet.

Vi går efter trofæet. Jeg har nogle spillere, som har vundet før, og de vil også rigtig gerne i finalen og spille på scenen. Når man er semifinalen vil man jo gerne i finalen, men vi tager det en kamp ad gangen. I morgen bliver en svær kamp, så vi tager ikke noget forgivet, og vi kommer til at forberede os. Vi kommer ikke til at tænke på finalen før semifinalen er overstået, men selvfølgelig vil vi gerne vinde det hele.

Fessor og vigg0 har tidligere vundet Gamebox med Astralis Talent, og nu er de bare to kampe fra at gøre det igen.

Copenhagen Wolves består af:

  • Danmark Fessor

  • Danmark vigg0

  • Danmark Basso

  • szejn

  • Sverige Svedjehed

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.