Sashi Academy står i kvartfinalen.

Sashi Acd. troede det var slut efter første map

Akademiholdet havde ikke regnet med at vinde kampen mod favoritterne - og slet ikke efter de tabte det første map.

Sashi Academy leverede noget af en overraskelse, da de slog favoritterne fra WOPA ud af Gamebox Masters i ottendedelsfinalen.

Sejren var ikke bare uventet for tilskuerne men også for Sashi Academy selv, der faktisk troede det var slut efter WOPA vandt første map, fortæller holdets træner, Winspai, ovenpå kampen.

Troede I på, at i kunne vinde kampen?

Nej, vi går ind til Ancient og spiller egentlig en god halvleg, og så sidder vi egentlig med følelsen af "okay vi kan godt få et map". Men vi ved, at der kommer en Vertigo og en Nuke bagefter, som vi føler, at de er rigtig gode på. Så nej, vi går ud efter choket på første map og tænker "nå, det var det, tak for nu". Lad os spille det sidste map, se hvad der sker, nyde Counter-Strike og nyde LAN'et - for der er jo lang tid til det næste.

Men så havde vi en fed energi og drengene var rimelig meget på.

Sashi-holdet havde faktisk så meget energi, at de fik flere støjklager mod slutningen af andet map, som de endte med at vinde i overtid 16-12.

Winspais tropper køre WOPA af banen på det afgørende map med 13-4 for at booke en plads i kvartfinalen, og nu er der virkelig kommet blod på tanden hos det unge mandskab.

I kvartfinalen står de overfor Preasy, og Winspai øjner muligheden for at nå semifinalen, hvis de kan styre nerverne.

Det er klart, at selvtilliden lige pludselig er steget en hel del. Vi har spillet mod Preasy et par gange i andre turneringer, og det er altid endt ud i fine resultater, så vi har en idé om, at vi godt kan nå semifinalen, men vi ved også godt, at det er LAN, og der er noget energi og nogle nerver, der spiller ind.
Betyder nerverne særligt meget, når det er så ungt et hold?
Det betyder en del med den alder, og det er første gang, de skal spille kvartfinale og spille på LAN. Når de kigger bag sig, så står der pludselig 16 gutter, og alle håber på, at man vinder eller taber.

Der spilles bedst-ud-af-tre maps i kvartfinalen, som er aftenens sidste kamp. Du kan holde dig opdateret på begivenhederne i turneringen i Dust2.dks livenyhed her.

Sashi Academy består af:

  • Danmark Mol011

  • Danmark Sukker

  • Danmark g0op

  • Danmark Few

  • Danmark ReXx

Se øjeblikket, hvor Sashi Academy lukker kampen mod WOPA:

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.