guerri bliver ny Head of Esports i FURIA.

FURIA skifter ud og opretter akademihold i Europa

Organisationen tager nu konsekvenserne af det brasilianske holdkorts manglende resultater på den internationale scene.

FURIA rykker arT ud på bænken.

Det meddeler organisationen tirsdag.

Dust2.com.br kunne i går fortælle, at FURIA træner med akademispilleren kye, men det er altså ikke nogen permanent løsning. Forfremmelsen af kye er midlertidig indtil FalleN, guerri og FURIAs medejere i fællesskab har fundet en ny femtemand til at erstatte arT.

Udskiftningen betyder, at FalleN atter overtager rollen som ingame leader for at brasilianske mandskab.

International akademihold i Europa

FURIA afslører samtidig, at træneren guerri inden længer skifter stilling fra træner til Head of Esports i organisationen, og at de vil oprette et international akademihold i Europa.

Jeg gav mig selv, krop og sjæl til FURIA alle disse år, og vi har bygget en fantastisk historie. I disse dage er det meget svært at bygge et 100% brasiliansk hold og opnå, hvad vi har opnået, lyder det fra guerri.

Jeg er meget stolt af alting, selvom jeg føler, at vi altid kan gå længere. I mellem tiden, for at opnå nye højder, må vi tænke stort, fortsætte med at udvikle os og have flere holdkort.

Det nye akademihold skal være baseret i Europa og i første omgang bestå af europæiske spillere med henblik på senere udveksling med brasilianske talenter.

Spillet har udviklet sig meget, og hver dag bliver det sværere at kæmpe mod verdens bedste. Vi bliver nødt til at tilpasse os den her nye internationale virkelighed.

guerri var med til at stifte FURIA tilbage i 2017 som spiller og blev siden holdets coach. Han fortsætter i trænerrollen indtil en erstatning er på plads.

FURIA består af:

  • Brasilien FalleN

  • Brasilien yuurih

  • Brasilien KSCERATO

  • Brasilien chelo

  • Brasilien kye (Standin)
    --

  • Brasilien guerri (Cheftræner)

  • Brasilien sidde (Assistenttræner)

  • Brasilien arT (Bænket)

#1(Med 0 svar)
16. april 2024 kl. 21:13
JakobHelms
Spøjst at starte et akademihold op med spillere man allerede nu håber på at udskifte når det kan lade sig gøre, men det må vel også være svært at få 5 unge brasilianske spillere til at rykke teltpælene. På den ene side godt at de vil holde fast i den brasilianske identitet, på den anden side også sigende meget sigende for den stigende Eurocentrificering af tier 1 scenen, at det planen er at have base for akademiholdet der.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.