Russisk top 30-hold vinder stor præmiepulje

Aurora vinder Skyesports Masters 2024, som blev afholdt online.

Turneringen skulle oprindeligt spilles på LAN i Indien.

Det blev dog i sidste ende aflyst og afholdt online i stedet.

Måske var det til fordel for de unge russiske spillere fra Aurora, der løb med sejren og de 700.000 kroner.

Turneringsarrangørerne begrundede, at turneringen ikke kunne afholdes på LAN, da der skulle afholdes parlamentsvalg i Indien i april.

Med det indiske parlamentsvalg, der skal begynde i april, har det vist sig ekstremt udfordrende at få de nødvendige godkendelser til at afholde en storstilet begivenhed på stedet, skrev turneringsarrangørerne på det sociale medie X.

I finalen ved Skyesports Masters 2024 mødtes Aurora og OG i finalen i en bedst af fem kamp.

Inden denne finalekamp, krydsede de klinger tidligere i turneringen, hvor Aurora på overbevisende manér vandt kampen.

I finalen startede Aurora ganske nok med endnu en sikker sejr, da de på Anubis vinder 13-6, hvorefter OG bravt kæmpede sig tilbage til 1-1 i en tæt kamp på Mirage.

Kampens tredje map skulle spilles på Ancient, hvor det endnu engang blev tæt, men Aurora vandt 13-10, inden de kunne tage sejren på Overpass, hvor de igen viste deres klasse med en 13-3-sejr og 3-1 i maps.

Dermed vandt Aurora deres første større turnering i CS2. Det har vist sig at være en god handel for Aurora, da de hentede r3salt, som har vist sig godt frem i Aurora.

Guld Sæsonkort Sæson 18
“Måske var det til fordel for de unge russiske spillere fra Aurora, der løb med sejren og de 700.000 kroner”

Det kan man jo så tolke som man vil 😂😂😂
#3(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 21:21
Nazary95
Kan jeg godt se haha - Det er nu mere ment i forhold til deres erfaring på LAN :)
#4(Med 0 svar)
14. april 2024 kl. 22:29
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Nu må vi jo se om de rent faktisk bliver udbetalt..
#5(Med 0 svar)
15. april 2024 kl. 02:42
DOMINA7HOR
Det har set godt ud for Aurora siden r3salt kom til! En klar forstærkning. Det lover godt for dem.

Og så endelig en finaleplads til OG! Hvem havde dog troet det?! Ikke mindst når de nu spillede med MoDo. Spændende om de holder fast i ham nu, eller om de går med mantuu eller phzy, som rygtet (om end phzy nu godt lige tager en tørn for JiJieHao).