Sponsoreret: Sverige henviser Danmark til tredjepladsen

Hjælp os med at slå de andre Dust2-sider ved at melde dig ind i vores clan på eNDX.gg og deltag i konkurrencen om flere skins til samlet værdi af 5000 kr.

Dette er en sponsoreret artikel, som hjælper Dust2.dk med fortsat at kunne levere gratis content og underholdning. Dust2.dk tjener penge, hver gang en bruger tilmelder sig med linket i artiklen her.

Konkurrencen mod vores søstersider fra USA, Brasilien, Sverige og Indien er i fuld sving inde på den digitale markedsplads hos eNDX.gg, og du kan stadig nå at vinde et våben-skin til en værdi af 200 kr., der gives til de fem bedste spillere i Dust2.dks clan.

Det er bl.a. den danske kommentator Anders Blume, der står bag eNDX.gg, som er et en digital markedsplads, hvor man kan købe og sælge "aktier" i Counter-Strike spillere.

I skrivende stund er vores amerikanske venner på den anden side af Atlanten foran, men alt kan som bekendt stadig ske.

Hvad værre er, at vores nordiske naboer fra Sverige lige akkurat har overhalet os. Vi ligger dog fortsat foran Brasilien og Indien.

Hvis du opretter dig på linket i denne artikel, giver platformen dig 10 e$ til at begynde at handle for.

Opret dig på eNDX her

Ved at hjælpe Dust2.dk og være en del af vores clan, er du automatisk med i konkurrencen, hvor der på tværs af de fem Dust2-sider er skins til en samlet værdi af 5.000 kroner på højkant.

Her bliver de fem bedste i vores clan tildelt et skin hver til en værdi af 200 kroner.

Join Dust2dk-clanen her

Faktaboks

Førerfeltet i Dust2.dks clan:

1. lendogz2k20
2. andgamingetc
3. squirtlesquad
4. crv222
5. amoore122422

Dust2-clanernes placering globalt:

  • USA 192

  • Sverige 284

  • Danmark 288

  • Indien 316

  • Brasilien 324

Det gængse investeringsråd er at sprede sine investeringer ud og have en bred portefølje. Sådan har personen i spidsen hos Dust2.dks clan dog ikke gjort. lendogz2k20s portefølje består nemlig 100% af Lucky-aktier, hvilket indtil videre har været en heldig investering.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.