"Vi skal længere op."

Heroic rykker tættere på top 10

Heroic er en enkelt plads fra top 10, mens ENCE er på vej ud af toppen i denne uges opdatering af HLTV's verdensrangliste.

Heroic er gået ubesejrede gennem Opening Stage ved majoren i København, og det er med til at sende dem en plads op af verdensranglisten.

Fra en 12. plads til 11. pladsen og nu kan nicoodoz, sjuush og TeSeS endnu en gang snuse til en plads blandt de 10 bedste i verden.

Udover en fejlfri Opening Stage, så har Heroic en forfejlet BLAST Showdown og en kvalificering til IEM Dallas 2024 til at tælle med af de seneste resultater.

Sejren over Eternal Flames har nok været med til at hive dem en plads frem, for tyrkerne er selv rykket to pladser ned fra en 11. til en 13. plads.

Mindre godt er det gået for ENCE, der er et nederlag fra at blive elimineret fra majoren.

De falder også en plads på verdensranglisten og er nu dem, som Heroic skal overhale for at entrére top 10.

Deres skæbne på ranglistens opdatering i næste uge kommer nok til at afhænge af, om de formår at spille sig videre fra 1-2, eller om vi må vinke farvel til gla1ve ved majoren.

I bunden af top 30 er det de to brasilianske hold Imperial og Legacy, der begge hopper fem pladser frem efter at være gået 2-1 i de første to dage af majoren.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.