biguzera var paiNs bedste spiller.

Første overraskelse til majoren

Brasilianske paiN har besejret mithR og resten af Apeks.

Både Eternal Fire og Cloud9, som var store favoritter i dagens første kampe, løb også med sejren mod henholdsvis TheMongolz og ECSTATIC.

Der skulle dog ikke gå længe, før den første overraskelse har fundet sted til majoren, da brasilianske paiN netop har besejret Apeks-mandskabet.

Kampen blev afviklet på Vertigo, hvor en solid og stærk T-side, ført an af biguzera, banede vejen for en sejr for brasilianerne.

Brasilianerne gik til pause med syv runder, og med pistolrunden i hus på CT-siden begyndte en sejr lige pludselig at se en hel del mere realistisk ud for paiN.

Efter ni runders spil i anden halvleg fik paiN-mandskabet lukket kampen og bragt sig op 1-0, mens Apeks må ned til 0-1-holdene, hvori ECSTATIC venter.

Senere i aften skal begge hold i aktion igen i en bedst-ud-af-én. Holdenes modstander er først fastslået, så snart samtlige indledende kampe er færdigspillet.

16 hold fra Opening Stage kæmper om pladser videre til Elimination Stage

For at gå videre til Elimination Stage, kræver det tre sejre i gruppespillet, mens man med tre nederlag er ude af løbet.

De første kampe spilles som BO1, indtil man har enten to sejre eller to nederlag. Herfra bliver det BO3-kampe.

Hold da op en start fra CacaNito

Har simpelthen svært ved at se hvad han gør godt for det hold.
#3(Med 0 svar)
17. marts 2024 kl. 15:04
DOMINA7HOR
Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen. biguzera er en af de bedste og mest undervurderede spillere og IGLs derude. Ikke kun i Brasilien.

Igen går han forrest for sit hold og spiller en brandkamp. Vinder 5/7 openings, og han viser bare vejen, igen, for sine unge spillere! Kæmpe chef! Han er paiNs hjerte og sjæl!

Og nu er jeg ekstra glad for, at jeg ikke gik med paiN som 0-3, men holdt fast ved Lynn Vision og Legacy.