nilo er et meget varmt navn.

Forlænger med eftertragtet stortalent

Metizport holder på deres guldfugl lidt endnu.

Rygterne har svirret om det eftertragtede stortalent nilo, men han bliver i Metizport for en tid endnu.

Sådan ser det i hvert fald ud, efter den svenske organisation søndag forlængede med deres guldfugl og tre andre brikker på holdkortet.

Foruden nilo har også susp og adamb såvel som coachen abdi forlænget deres aftaler. For spillernes vedkommende indtil sommeren 2025, mens abdi har forlænget til udgangen af 2025.

nilo har ellers været et varmt navn i de seneste måneder og anses af mange som et af de største talenter på Counter-Strike-scenen.

I forbindelse med kåringen af de 20 bedste spillere i verden valgte hele fem spillere nilo som deres 'bold prediction' - altså en spiller, de tror, der kommer til at bryde igennem på det øverste niveau.

Blandt dem, der nævnte nilo, var både cadiaN og ZywOo.

De seneste tre måneder har nilo da også i sandhed vist sig frem. Her har han leveret en rating på 1.23, mens Metizport har klatret op ad ranglisten og kvalificeret sig til flere lukkede kvalifikationer til større turneringer.

Rygtet til NIP

Vores svenske søsterside Dust2.se skriver, at Metizports manager i en stream i forbindelse med annonceringen fortalte, at flere spillere, heriblandt nilo, har modtaget konkrete tilbud fra andre hold.

Ifølge mediet Sheep Esport, som også fortæller, at Xizt er langt i forhandlingerne med NIP, så skulle nilo være et meget varmt emne hos ninjaerne, når de skal genopbygge holdkortet.

nilo kom da også til Metizport fra Young Ninjas, hvor han ligeledes imponerede.

Metizports to sidste spillere, ztr og Jackinho, har endnu ikke fået forlænget deres kontrakter. HLTV skriver dog, at spillernes agent er på ferie, hvilket formentligt ligger til grund for det.

Metizport består af:

  • Sverige nilo

  • Sverige susp

  • Sverige adamb

  • Sverige ztr

  • Sverige Jackinho

  • Sverige abdi (Coach)

#1(Med 2 svar)
4. marts 2024 kl. 11:12
DOMINA7HOR
Et stærkt signal af den norske organisation, med det nok så svenske hold! Der har helt sikkert være interesse for nilo, og formentlig også for adamb, så det er vigtigt, at de kan holde på dem. De to især, er to lovende talenter.

Jeg tænker også der i deres nye kontrakter, er indført en klækkelig lønstigning/bonus, til både nilo og adamb, efter de har færdiggjort deres skole til sommer og går fuldtid.

Også et vigtigt signal de sender i en periode, hvor det kører godt for dem, spillerne leverer flotte resultater, og de har netop kvalificeret sig til både BLAST Premier Spring Showdown og den lukkede kvalifikation til IEM Dallas. De er lige på tærsklen til at bryde igennem til tier 1.

PS. Bemærk i øvrigt, at adamb og susp er tvillingebrødre. Og samtlige spillere på holdet, undtagen susp, har alle været en del af Young Ninjas. NIP har virkelig smidt guld på gaden med nogle af disse spillere.
#2(Med 1 svar)
4. marts 2024 kl. 17:02
larzN
NIP har godt nok taget nogle lidt spøjse beslutninger hvad angår deres acd hold
#3(Med 0 svar)
4. marts 2024 kl. 17:32
DOMINA7HOR
Det må man sige, ja. nilo, adamb, ztr og Jackinho (Metizport), phzy (Rare Atom), LNZ (Sangal), eraa (GODSENT), Sapec (EYEBALLERS)... Og det er naturligvis kun nogle af de svenske spillere, som har været omkring Young Ninjas, som de har skilt sig af med.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.