Den tyrkiske superstjerne skal til majoren i København.

Tyrkiets håb skal til majoren

Efter en hurtig sejr over BetBoom er Eternal Fire major-klar.

XANTARES og Eternal Fire skal til majoren.

Det er en realitet, efter det tyrkiske mandskab meget hurtigt besejrede BetBoom i den sidste kamp i RMR A-turneringen.

Kampen blev skudt i gang på Mirage, hvorpå Eternal Fire startede ud med at gå til pause i front med intet mindre end 10-2. Efter pausen var det også bare et spørgsmål om tid, før tyrkerne lukkede mappet.

På Vertigo var det en meget lignende historie, da Eternal Fire atter engang gik til pause med tocifret antal runder. Denne gang var de foran med 11-1, inden holdene byttede sider.

Bare to runder inde i anden halvleg kunne et jubelbrøl endelig lyde fra Eternal Fire-spillerne.

Eternal Fire er derfor videre til majoren i København, mens BetBoom skal forsøge at kvalificere sig gennem Last Chance-kvalifikationen. I den kvalifikation går et hold ud af seks videre.

Faktaboks

16 hold fra RMR A kæmper om pladser videre til majoren i København.

For at gå videre til majoren kræver det tre sejre i gruppespillet, mens man med tre nederlag er ude af løbet. Specielt er det dog for hold, der går 2-3, da disse går videre til Last Chance Qualifier, hvor der er yderligere én plads videre.

De første kampe spilles som Bo1, indtil man har enten to sejre eller to nederlag. Herfra bliver det Bo3-kampe.