Det er her drømme slukkes eller bliver til virkelighed.

Dag ét: Drømmen lever

Førstedagen af RMR A er overstået. I morgen bliver det alvor for otte af de 16 hold.

Dust2.dk ved RMR-turneringen i Rumænien.

Det æmmer af Counter-Strike i Bukarest. Længere er den ikke. Jagten på Major-billetterne er gået ind. Jagten på billetterne til den første Major i CS2, og den første Major på dansk grund, er gået ind.

Der er dog stadig et stykke vej fra Bukarest til København. For nogle af holdene er vejen allerede blevet kortere. For andre, er vejen blevet længere. I morgen bliver det alvor i RMR A, hvor to hold kan booke deres billetter til København, mens to hold må se Major-drømmen forsvinde i den rumænske hovedstad.

Dag ét i RMR A, den ene af de to europæiske RMR-kvalifikationer, startede uden de store overraskelser. Eneste deciderede overraskelse stod polske Enterprise for, da de slog AMKAL. Tænk sig, en tjekkisk-slovakisk organisation tog en chance med et polsk hold, ex-ThunderFlash, i jagten på Major-drømmen og dertilhørende sticker-penge. De tog et sats, købte en drøm, og stod 1-0 allerede efter første kamp. Respekt. Både til holdet og organisationen.

Det store højdepunkt i de første otte kampe stod Magisk for. Rent verbalt. Magisk, der bander og svovler – sågar i retning af modstanderne – i en sådan grad, at selv de lokale fyord blegner. Magisk, der råber lungerne ud, efter ”Bo” (BOROS, red.) har leveret en vigtig clutch. Og Magisk, der på magisk vis råber gejsten tilbage i sine holdkammerater, når det står lidt sløjt til. Det var en fornøjelse at høre på.

Konstrasten er hans holdkammerater, den stille og rolige holdkaptajn, Snappi, der navigerer sit hold mit i Magisks utallige opråb. Og en kølig Maden, der forsikrer sine holdkammerater om, at han har alt under kontrol.

Mens Magisk giver genlyd i studiet, som en flashbang, der lander lige for ørerne, så gav m0NESY, i G2s opgør mod Into the Breach, en lektion i, hvordan man lige sætter en sådan flashbang op rent visuelt, så det fremkalder en tre på stribe.

Og det var blot starten på dag ét. Videre til del to, slutningen, som først stod på fire 0-1-kampe. Disse fire kampe bød på tre ud af tre russiske sejre, til AMKAL, 9 Pandas og BetBoom. Især AMKALs unge AWP’er, ICY, og 9 Pandas’ talentfulde rifler, d1Ledez, viste prøver på deres evner. Det er to unge herrer, som er værd at holde øje med.

De tre russiske sejre kom på bekostning af NIP, SAW og Into the Breach, som nu skal spille om overlevelse i morgen. Det skal de sammen med 3DMAX, som tabte den fjerde og sidste 0-1-kamp til KOI.

Mens disse fire hold stirrer ind i en bristet Major-drøm, så kan fire andre hold i morgen gøre drømmen til realitet, og spille sig videre til København. Således spillede FaZe, G2, Virtus.pro og NAVI sig fra 1-0 til 2-0 på den samlede stilling, hvorfor de i morgen skal spille om en tur fra Rumæniens til Danmarks hovedstad.

For FaZes vedkommende blev det til en sejr over Falcons, med en Magisk, som pludselig var stilnet, sammenlignet med hans øredøvende nærvær i deres første kamp. Lige så højlydt han var i deres første kamp, lige så stille og slukøret var han under og efter denne kamp. Det var i øvrigt hans landsmand, FaZes kaptajn, karrigan, som var med til at stilne ham.

Det er dog ikke fordi Falcons er presset, endnu. Magisk, Snappi, og resten af holdet, kan og bør spille sig tilbage i kampen om Major-billetterne i morgen, hvor de skal spille en sidste BO1. De skal dog forbedre sig. Det vil deres coach, zonic, helt sikkert også lade dem vide. Han var rødglødende da han kom ud efter FaZe-kampen.
Det var en zonic, som tydeligvis var alt andet end tilfreds med sit holds præstation.

Ingen våde Major-drømme blev slukket i dag. Til gengæld blev spæde Major-drømme yderligere tændt. Først i morgen bliver de første drømme slukket, mens andres bliver til virkelighed, når dag to afvikles. Dag to byder først på fire 1-1-kampe, og derefter to elimineringskampe, samt to 2-0-kampe.

Vi er naturligvis klar til at følge op på jagten på Major-drømmen i morgen, både med optakt, nedtakt, referater og reaktioner. Alt godt på farten. Ellers kan kampene naturligvis følges på både Twitch og YouTube, og sågar på den danske sendeflade.

Er man ikke til hverken Twitch eller YouTube, så er PGL klar med et nyt tilbud til dig. De sender således, som den første turneringsarrangør, på den nye service Kick, som har eksisteret siden 2022. Og de har ligeledes i sinde, at streame kampene på selv samme service når vi rammer Majoren i København.

Ballet starter igen i morgen kl. 12:00. Du kan se hvem der skal møde hvem herunder.

#1(Med 0 svar)
15. februar 2024 kl. 04:30
JakobHelms
Selv Snappi kunne da ikke holde sig fra en stikpille til modstanderne ;) - youtube.com/clip/UgkxSclr3_eJY76hKpkITYY2bDF5LHzGt..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.