NIP er faldet til deres laveste rangering i organisationens historie.

NIP er klar til at åbne pengepungen

Organisationen vil tilbage blandt verdens toppen, inden partnerholdene lægges i graven.

NIP er klar til at investere i deres Counter-Strike-hold og finde de nødvendige ressourcer frem for at vende skuden.

Sådan lyder det fra ledelse i en video, hvor man kommer tættere på efterårets udskiftninger, der så Brollan tage plads på bænken til fordel for es3tag samt tilføjelsen af spanske alex.

Videoen har fået den vittige titel "NIP Management Is 5 Steps Behind?", der refererer til en udtalelse fra device i forbindelse med sit skifte til NIP tilbage i 2021, hvor han fik sagt, at NIP var fem skridt foran Astralis.

Selvironien er på sin plads, for det er siden gået stærkt ned ad bakke for NIP, der i øjeblikket er rangeret som verdens nummer 27. Det er organisationens laveste rangering nogensinde efter mere end otte år i top 25.

Den udvikling skal vendes, inden Valve lukker ned for partnerholdene, og NIP har derfor også et klart mål om at være tilbage på toppen til januar 2025.

Ifølge organisationens Director of Esports, Erik Wendel, er de også villige til at bruge de nødvendige ressourcer for at hente forstærkninger.

Hvis Björn (THREAT, General Manager, red.) og jeg virkelig skubbede på, kunne vi nok godt få penge til en superstjerne signing lige nu. Ingen er bange for at lave store signings fra et økonomisk synspunkt, men det skal være på det rigtige tidspunkt.

Tidshorisonten er rimelig klar. Januar 2025 er der, hvor vi skal være i den absolutte top og have de bedste spillere og alt skal fungere.

Ledelsen peger på transfervinduet efter majoren som en mulighed for at lave ændringer, såfremt de nuværende holdkort ikke kan rejse sig.

Det er en mulighed, at de spillere vi har lige nu vil blive nogen af de bedste i CS2, det ville være den bedste løsning. Men hvis det ikke er sådan, så vil vi selvfølgelig se på det efter RMR, major. Det er dér, du kan bruge penge på en superstjerne signing.

NIP skal på serveren allerede i morgen, når de tager hul på RMR A og jagten på en plads ved majoren i København.

Du kan se hele NIPs video her:

#1(Med 4 svar)
13. februar 2024 kl. 22:34
JakobHelms
De står bare rigtig dårligt ifht. det. Det har jo gang på gang vist sig, at det at holde gang i karrieren er enormt vigtigt for talenterne, og at de sjældent er interesserede i at springe en turneringssæson delvist over, og så skal NIP simpelthen vise et højere niveau fra nu af. Hvis de bomber ud af RMRen er det åbne kvals til Shanghai. Ingen plads til Chengdu, står dårligt ifht. Dallas og Köln, skal igennem BLAST Showdown-helvedet. Der er sgu lang vej ifht. at stå der hvor man får invitationer i starten af 2025, når det eneste man har at læne sig op ad netop er ens partnerpladser i 2024, og at der nok skal flere udskiftninger til, for at man ligger i toppen. Jeg glæder mig til at se hvad de finder på, men det er jo ikke nok at have pengene til at hente én superstjerne, når det kræver at man har 3 på taget, for at kunne lokke dem ned i hånden, så at sige.
#2(Med 3 svar)
13. februar 2024 kl. 23:31
Hunt
Købe hele preasy holdet?

Hvis de holder sig i top 20-30 så står de trods alt okay til invites i 2025
#3(Med 2 svar)
13. februar 2024 kl. 23:56
JakobHelms
"vi skal være i den absolutte top og have de bedste spillere" harmonerer ikke så godt med at købe et hold der - og jeg er fan! - trods sine kvaliteter altså ikke har evnerne til at ligge konsistent i top 10.
#4(Med 1 svar)
14. februar 2024 kl. 00:20
Hunt
Det har du nok ret i, synes bare tanken var fed
#5(Med 0 svar)
14. februar 2024 kl. 00:39
JakobHelms
Det er den også - selvom jeg håber at de fortsætter som danskejet organisation med Thomsen bag roret :-).
#6(Med 4 svar)
14. februar 2024 kl. 02:34
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Synes de fejler med deres svenskere.
De skulke hente udlændinge til at supportere deres svenskere og få dem til at shine.
Brollan misseren ser helt gakket ud ude fra fx. Nawwk får de ikke i sving, som så går i semi til Paris major.
#7(Med 1 svar)
14. februar 2024 kl. 09:31
r1kke
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Nawwk blev vel bænket til fordel for en hvis hr. Device?
Men ja, set i bakspejlet var det nok en fejl. Han er pisse dygtig.
#9(Med 0 svar)
14. februar 2024 kl. 15:40
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Selvfølgelig siger man aldrig nej til device. Den må du få.
#8(Med 1 svar)
14. februar 2024 kl. 15:03
fredde
Helt enig. Jeg har altid tænkt det samme.

Det er klart at man gerne ville have device ind da muligheden kom, men hvis jeg var NIP lige nu, havde jeg gået langt for at få nawwk tilbage, selvom det ville svært. Han er pisse god.

Det virker som om der er mange ting som ikke kører i NIP. Både spillermæssigt, og i organisationen. Jeg ville forsøge at gå meget mere svensk igen, og have max 1-2 internationale spiller som kunne fungere sammen med. Jeg synes ikke es3tag og alex passer ind, hvis NIP har ambitioner om at komme i top10 eller højere. Jeg synes headtr1ck er en smule overvurderet, og synes egentlig ikke han har niveauet lige nu, eller har bevist nok. Han ville sikkert være meget bedre på et andet hold.

Jeg har hellere ikke en særlig stor fidus til ham Erik, jeg føler ikke helt han passer ind, eller har kompetencerne til at gøre dét der skal til for at skubbe NIP fremad.
#10(Med 0 svar)
14. februar 2024 kl. 15:43
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tænker headtrick ligger i kølvandet på monesy. God er han, men ingen monesy.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.