donk er den bedst ratede spiller ved IEM Katowice 2024 forud for slutspillet.

Katowice-slutspil skal spilles på ny opdatering

Efter en rundspørge hos holdende er det blevet besluttet, at resten af IEM Katowice 2024 spilles med den seneste opdatering af Counter-Strike 2.

Det er normalt ikke kotymen, men IEM Katowice skifter "patch" midt i turneringen.

Valve udgav natten til onsdag en ny opdatering af Counter-Strike 2, hvor der bl.a. er ændret på smokes og "peeker's advantage".

Når store turneringer afholdes, er det normalt at hele turneringen spilles færdig i den udgave af spillet, som turneringen startede i, men sådan kommer det ikke til at foregå ved IEM Katowice 2024.

ESL har taget en rundspørge blandt de resterende hold ved IEM Katowice 2024 forud for slutspillet, der begynder på fredag.

Her blev de adspurgte hold bedt om at tage stilling til, om de ville fortsætte turneringen på den gamle patch eller med den nye opdatering.

Hvad holdene specifikt har svaret, er ikke offentliggjort, men ESL har besluttet, at turneringen færdigspilles i den nyeste udgave af Counter-Strike 2.

En af hovedgrundene til beslutningen kan være, at den europæiske RMR til majoren i København begynder om blot en uge, hvor alle seks hold fra slutspillet deltager, og de dermed gerne vil være så klar til den ultra-vigtige kvalifikation som muligt.

#1(Med 4 svar)
8. februar 2024 kl. 03:34
DOMINA7HOR
Lad os så se, om der er tale om donk nerf, som flere påstår, eller om han stadig gør hvad der passer ham.
#2(Med 1 svar)
8. februar 2024 kl. 07:40
Kezse
Det kan godt være at jeg spørger dumt. Men hvad gør opdateringen ved donk, siden den skulle nerfe ham?
#3(Med 0 svar)
8. februar 2024 kl. 07:49
RasmusRoev
Tror det er peek advantage der bliver talt om :)
#4(Med 1 svar)
8. februar 2024 kl. 08:30
Rejin
Major deltager
Selvom det er et "nerf" for at wideswing, så var donk altså også sindsyg god i CS:GO. Jeg tror ikke det har den store impact.
#5(Med 0 svar)
8. februar 2024 kl. 08:36
DOMINA7HOR
Tror heller ikke selv den har store impact. De fleste glemmer netop har også var vild i CS:GO, og så fornægter talent og klasse sig altså bare ikke.
#6(Med 1 svar)
8. februar 2024 kl. 09:07
aGk
Det synes jeg er den rigtige beslutning. Jeg kan se, at Hooxi er kommet med noget kritik ifm. timingen, men jeg kan simpelthen ikke se hvornår det ellers skulle være.

Efter Kato er der jo faktisk kun to dage hvor de kan nå at spille på den nye version inden RMR. Tænker trods alt RMR er vigtigere for Kato.
#7(Med 0 svar)
8. februar 2024 kl. 09:28
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Opdateringer bliver jo heller ikke lavet for pro spillerne, det bliver lavet for de millioner andre spillere, så forstår ikke at han synes, at folk skal vente på 30 spillere, har spillet en tunering færdig, før de mange millioner andre kan nyde opdateringen. Og hvis ESL vil, kan de jo bare spille på den gamle opdatering, men virker til at flere hold har stemt imod det
#8(Med 0 svar)
8. februar 2024 kl. 12:58
Ludiii
Glader mig til at se nogle sjove sticker craft
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.