consss har tidligere tørnet ud for estiske sYnck, med hvem han i 2023 vandt Gamebox i Herning.

Turnering smider hold ud efter spiller snød

En anden turnering følger delvist trop og udelukker spilleren, der angiveligt snød. Holdet raser dog over beslutningen.

The Prodigies er færdige ved onlineturneringen European Pro League 2nd Division Season 9, på trods af de slog MOUZ NXT mandag middag.

Holdet er nemlig blevet diskvalificeret af arrangørerne, som i et opslag på X oplyser, at det skyldes spilleren consss, der ifølge European Pro League har snydt.

Konklusionen skyldes ifølge arrangørerne, at de blandt andet har gennemgået demoer. Beviset for spillerens snyd vil blive offentliggjort på senere tidspunkt, oplyser de desuden.

Efter udelukkelsen af The Prodigies er pladsen i næste runde af turneringen i stedet gået til MOUZ NXT.

Og det er ikke kun i European Pro League, at consss ikke længere er velkommen. United TwentyOne, der står for onlineturneringerne United21, har nemlig også valgt at tage affære.

Det er dog ikke en udelukkelse af hele holdet, som ligger først for.

Vi har besluttet ikke at udelukke The Prodigies, fordi turneringen er så langt henne, men vi tillader ikke, at consss spiller. Holdet kan blive i turneringen, men det bliver uden spilleren. Hvis de afviser at skifte ud, vil holdet blive diskvalificeret, skriver United TwentyOne på X.

Slog Sprout ud i major-kval

Det er dog ikke kun hos The Prodigies, at consss har slået sine folder. Mandag aften var han nemlig med i den åbne RMR-kvalifikation med mixholdet REAL MADRID, som blandt andet slog Sprout ud i runde to.

Sprout har efterfølgende kommenteret på EPL's udelukkelse af consss i et kortfattet opslag på X, hvor de skriver, at de er overraskede over beskyldningerne om snyd.

Både Chill og KWERTZZ, som var med på mixholdet, har efterfølgende været ude og tage afstand fra consss' handlinger.

REAL MADRID blev slået ud i fjerde runde af den åbne kvalifikation.

Holdejer svarer igen: "Jeg er overrasket"

Det er dog ikke alle, der jubler over EPL's udelukkelse af The Prodigies og consss. Særligt ikke Jérôme Coupez, der er direktør i Prodigy Agency, som står bag holdet The Prodigies, som på X stiller spørgsmålstegn ved beslutningen.

Det ser ud til, at I udelukker en spiller, der har spillet ESL Challenger og endda på LAN med os og andre, uden nogle beviser eller nogen dialog?

I skrev til mig klokken 23, mens jeg sov og uden at give mig tid til at svare eller tjekke noget, før I diskvalificerer os og sender sådan et statement ud. Jeg forventer en ordentligt diskussion og solide beviser på anklagerne, skriver direktøren blandt andet.

consss selv har endnu ikke kommenteret på udelukkelsen udover et opslag på X, hvor han blot skriver "Out out and out...".

#1(Med 7 svar)
16. januar 2024 kl. 15:04
Rejin
Major deltager
De beviser jeg har fået sendt, er godt nok tynde.. Jeg siger ikke han er uskyldig, men jeg ville aldrig turde at sige en spiller snød på baggrund af dem. Er der dens mindste tvivl, så må man lade tvivlen komme til gode. Sørgeligt fra TO.
#2(Med 6 svar)
16. januar 2024 kl. 15:12
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
Der er ingen tvivl om at hvis det er de lange youtube videoer der er sendt, så snyder han.
Manden har sit crosshair i muren/fødderne op til flere gange når der sjovt nok ikke er nogle. Når man spiller det niveau som de gør, så er der bare ingen undskyldninger for at se så ringe ud flere gange i løbet af få kampe, men nærmest alle moves man laver er gode/perfekte.
#3(Med 5 svar)
16. januar 2024 kl. 15:15
Rejin
Major deltager
Ville du sige med 100% sikkerhed at han snyder ? Ville du lægge hovedet på blokken for din vurdering? Igen jeg har kun set noget af det, men de ting jeg har set synes jeg ikke det ligner han snyder. Altså fx RushB har fandme også nogle suspekte ting :D Men jeg kan ikke sige med 100% sikkerhed at det er snyd. Fx som det her twitter.com/smooyacs/status/1735765753901580616

Jeg skal igen ikke udtale mig om han er skyldig eller uskyldig, men synes hvis det er tvivl så må vi lade tvivlen komme til gode.
#4(Med 0 svar)
16. januar 2024 kl. 15:40
birdfromsky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Guld Sæsonkort Sæson 15
i forhold til hvilket niveau han spiller på og har spillet med, er der seriøst ingen logisk forklaring. Nu ved jeg flere spillere som har spillet mod ham og sidder med følelsen (inden det her kom ud), at der er noget galt. Når man som pro spiller sidder med den følelse, så er der sku som regel noget galt.
Nu har jeg ikke selv spillet mod ham, men hvis jeg fik den følelse som jeg har haft 3-4 gange (alle gange er folk blevet banned), så vil jeg give et 100% ja.
Ud fra klips osv er den enten 99,999999% eller 100%. Det ville nok tage 2 demoer for at det blev en 100% hvis han fortsætter med de mærkelige ting som jeg har set.
#5(Med 3 svar)
16. januar 2024 kl. 15:46
tobiz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
mousesports
Guld Sæsonkort Sæson 16
Man tænker det er løgn når det er en spiller som har været aktiv i så lang tid og forholdsvis kendt på det her niveau(man ved han har spillet i synck osv..). Jeg er 100% på han snyder hvilket også er derfor jeg har indgivet en klage til arrangørerne at der er noget galt her og sendt dem det video materiale som nok er det bird referere til. Der er simpelthen for mange tilfælde til det kan kategoriseres som "random" eller "held/timing". 5 spillere og coach sidder med samme følelse om at det er fandme mærkeligt at spille mod.
Hvis man ikke er overbevist så står det frit for at bare loade de demoer vi har spillet mod ham og se, heldigvis er arrangørerne enige med mig at der bliver brugt snyd i de kampe jeg har vist dem.
#6(Med 2 svar)
16. januar 2024 kl. 16:01
Rejin
Major deltager
Hvis i har set flere demoer igennem og der er klare beviser for hvorfor, så er der selvfølgelig den mulighed at han sidder og snyder. Som sagt jeg har kun set enkelte klip hvor jeg ikke synes det ligner snyd ihvertfald !

Jeg skal ikke være dommeren over denne sag overhovedet ! Jeg synes bare det er vigtigt at man er 100% før man går ud og melder noget ud som TO. Det var lidt min pointe med opslaget ! :D
#8(Med 1 svar)
16. januar 2024 kl. 23:32
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis du ikke kan se han sidder og snyder på den Youtube der er blevet lagt ud af epl nu her så er der noget galt. Det er da det mest tydelige jeg har set siden forsaken blev banned midt på scenen.
#10(Med 0 svar)
17. januar 2024 kl. 11:44
Rejin
Major deltager
Det ser meget suspekt ud det vil jeg give dig helt ret i! Men er ikke dommer så fraholder mig at udtale mig mere end det :D !
#7(Med 1 svar)
16. januar 2024 kl. 19:57
antuzul
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
youtu.be/cYEKnLwxwhQ?si=iay8R_uIlC5ufqsR

Video fra EPL. Med så mange underlige situationer forstår jeg godt de konkluderer han snyder.
#9(Med 0 svar)
17. januar 2024 kl. 04:01
Kristja
Han ligner virkelig en noob. Hans movement og aim placement er awfull. Men hans awareness er helt tip top mange gange 😅 det giver ingen mening haha.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.