Majoren skal afvikles i Royal Arena.

Anti-cheat til major-kvalifikationen afslører antallet af bannede spillere

Anti-cheat-udbyderen har nu løftet sløret for, hvor mange spillere, der er blevet bannet.

Akros Anti-cheat, der står for anti-cheat til den åbne RMR-kvalifikation, har nu sat tal på, hvor mange spillere de har udelukket permanent, siden kvalifikationen gik i gang.

I et opslag på X, der nu er slettet, skrev Akros Anti-cheat, at de siden starten af turneringen har bannet intet mindre end 30 spillere permanent fra alle fremtidige events, de står bag.

Til trods for at 30 allerede er blevet udelukket, skrev Akros Anti-cheat, at de ikke nødvendigvis er færdige med at banne spillere:

Vi fortsætter med at uddele bans via automatiseret analyse og ved at gennemgå sager, efterhånden som de indsendes.

Akros Anti-cheat udtrykte i opslaget også utilfredshed ved at påpege, at snyd i CS2 er 'helt og aldeles ude af kontrol'.

Vores erfaring til denne turnering har lært os en meget vigtig ting, snyd i CS2 er helt og aldeles ude af kontrol.

Netop den sætning førte til debat i kommentarsporet, hvor flere brugere stillede spørgsmålstegn til Akros Anti-cheat AC.

#1(Med 0 svar)
12. januar 2024 kl. 10:19
tinzuldateN
Lysten til at spille MM er jo slet ikke tilstede efterhånden. Synes virkelig at forskellen på at spille MM og faceit er stor. På faceit får man faktisk en reel kamp, på MM synes jeg 50% af alle kampe man bare bliver skudt ud som jeg ved ikke hvad.
#2(Med 1 svar)
12. januar 2024 kl. 11:56
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Man kunne ønske, at de havde fremlagt data bag deres påstand om, at “snyd i CS2 er helt og aldeles ude af kontrol”.

Bevares, jeg kan sagtens genkende følelsen, men hvis Valve skal råbes op, så skal der formentlig nogle facts på bordet.

… at man så til stadighed prioriterer at rette små collisions og mærkelige lyd-bugs, fremfor at sætte alt ind på et ordentligt AC i spillet, er mig en gåde.
Jeg vil vove at påstå, at de mange småfejl ville være til at leve med, hvis man til gengæld ikke jævnligt mødte modstandere med 150 timer i spillet og der over 20-30 kills hamrer en hs% på over 75….
#3(Med 0 svar)
12. januar 2024 kl. 20:17
Kristja
Kunne være fedt Valve fandt lidt inspiration hos konkurrenten Riot, og udlovede dusør til koderne/dem som sidder i de private bag lukkede døre. Og samtidig arbejde på et ordentligt AC...

Nu er Faceit ikke ligefrem den ideelle samarbejdspartner længere, men kunne de have købt sig ind på deres AC ville det også være stort.
#4(Med 0 svar)
13. januar 2024 kl. 10:42
Bergizzle
Det er helt ude af kontrol. Underligt de har slettet opslaget igen. Måske Valve er så langt ude at de nu også prøver at dysse det ned
#5(Med 0 svar)
14. januar 2024 kl. 14:21
DOMINA7HOR
Facepalm... Vi snakker en kvalifikation til verdens største turnering... Og det er "helt og aldeles ude af kontrol."

Stram nu op, Valve. Scenen sovser sig ind i sig selv til HLTV Awards, mens MM er helt ude og skide for den menige amatør spiller, og situationen betegnes som ude af kontrol i forbindelse med en Major-kvalifikation. Så man bliver man altså lidt træt...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.