SERA giver medarbejder advarsel efter intern undersøgelse

Undersøgelsen viste, at R0cket i flere tilfælde havde fremsat hadefulde ytringer.

R0cket slipper med en advarsel denne gang, efter det tidligere på måneden kom frem, at han ved flere lejligheder havde fremsat hadefulde ytringer mod modspillere samt på X.

Det er konklusionen fra SERA, som efter en intern undersøgelse af sagen om R0cket, der er CCO i organisationen, har lagt et statement ud på organisationens X-profil.

Her understreger SERA, at man som en del af organisationen - uanset titel - skal følge de interne retningslinjer, som blandt andet gælder respektabelt sprogbrug, herunder at man ikke bruger nedsættende sprogbrug om blandt andet køn, race og seksualitet.

Og det er netop det, R0cket ved flere lejligheder har gjort, og som han nu har fået første og eneste advarsel for, skriver organisationen.

I begyndelsen af december fremkom X-brugeren ruddyy med en længere tråd, hvor der blandt andet var et screenshot fra en CS-kamp, hvori R0cket langer ud efter en modspiller.

Det fik i første omgang SERA til at skrive, at R0cket hævdede, at der var én, der udgav sig for at være R0cket og fremsatte de hadefulde ytringer, inden de senere iværksatte den interne undersøgelse, som nu har fører til en advarsel til R0cket.

Men det skal ikke forstås som en fredning af ham, slår Malone, der er sportsdirektør i SERA, fast.

Dette er bestemt ikke en fredning af Casper (R0cket, red.). Han er udmærket klar over, at der kun er en advarsel at hente hos os, og at hans fremtidige ophold i SERA ene og alene er baseret på hans velvillighed til at arbejde sammen med os om at forbedre hans opførsel på internettet. Så det er ikke fordi der ikke er konsekvenser, det er bare ikke den konsekvens som folkedomstolen ønsker, siger han og tilføjer:

Folk har besluttet hvad de føler om det, og intet jeg siger vil lave om på det. En ting er dog helt sikkert - vi kommer aldrig til at bukke under for noget som helst pres udefra, hvis vi mener vi gør det rigtige.

Som vi skrev i vores statement, så kan vi ikke se hvordan vi skal vokse som community hvis de, som faktisk ønsker at forbedre sig, aldrig får den hjælp de behøver samt en chance for det.

Hvad gør I konkret for, at det ikke sker igen?

Casper har personligt undskyldt til den person, som han brugte nedladende ord om. Dertil er vi i løbende dialog med Caspers forældre, og så forsøger jeg at hjælpe ham med at identificere, hvor udbruddene kommer fra, og hvordan han kan undgå dem i fremtiden. Som vi nævnte i vores statement, så har Casper nogle ting han kæmper med, der gør at det er en del sværere for ham, end det er for alle andre, forklarer Malone.

Som altid opfordrer Dust2.dk til, at man overholder vores regler om ordentligt sprogbrug i kommentarsporet.

#1(Med 0 svar)
22. december 2023 kl. 11:54
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
1. At man prøver at opdigte alt muligt lort, fordi man ikke ved bedre og kun er et lille barn
2. En chance til? Smid nu bare manden væk og vis I vil tages seriøst
3. Lad nu bare være med at spil kong gulerod på nettet....
4. Træd ned fra din såkaldte Chief Commercial Officer stilling (:D)
5. Lad nu bare være med at spil kong gulerod på nettet....
6. Lad nu bare være med at spil kong gulerod på nettet....
#2(Med 2 svar)
22. december 2023 kl. 13:32
Kristja
En ting er at skrive noget lort på en community server. Det burde ikke ske, da det slet ikke er competitive, altså hvad er der at rage over Jesus. Men altså det kan da undskyldes om ikke andet.

Men en anden ting, det er da at føre sin organisation/ejeren bag lyset. 16 år eller ej, føj. Stå til ansvar for dine handlinger.

Og hvad er det her for et latterligt statement altså? 😂

"der gør at det er en del sværere for ham, end det er for alle andre"

Jeg er indforstået med, at nogle har nogle issues, som kan resultere i nogle udbrud. Men der er sgu ingen ting der kan bortforklare en der åbenlyst lyver.
#4(Med 1 svar)
23. december 2023 kl. 13:23
CheatoN
Måske han har tourettes? 🤣 og det kommer til udtryk i det han skriver 😅
#5(Med 0 svar)
23. december 2023 kl. 14:18
Kristja
Hahaha ja det var også vitterligt det eneste jeg kunne komme i tanke om, men mig bekendt falder det ud af munden, og ikke ens fingre 😂😂
#3(Med 0 svar)
22. december 2023 kl. 18:17
Famous
Har de en 16 årig med anger problems og en CCO stilling?

En organisation der bruger CCO stillinger til 16 årige er direkte dumt og useriøst.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.