stavn og Heroic bookede en plads i slutspillet efter gårsdagens sejr over Monte.

stavn: "Vi er ikke bange for Astralis"

Ifølge stavn er Heroic stadig Danmarks bedste hold.

Dust2.dk i Köln

Heroic er i slutspillet.

Det stod klart, efter stavn og kompagni besejrede Monte med 2-0 i gårsdagens upperbracket-semifinale i gruppe A.

Derfor er det også første gang i karrieren, at Heroic indtager Lanxess Arena, og det er noget, som stavn virkelig glæder sig til.

Jeg glæder mig helt vildt. Jeg kan huske, første gang jeg var til Köln, det var også med Heroic helt tilbage på det første lineup. Jeg spillede der med Heroic for fire et halvt år siden allerede snart, hvor jeg også var inde at se arenaen, og det var helt magisk. Så det glæder jeg mig helt vildt til, og det er jeg sikker på, at de andre også gør, udtaler stavn til Dust2.dk.

Inden gårsdagens kamp mellem Heroic og Monte fyldte cadiaNs råberi en masse på de sociale medier, da flere mente, at det ikke hørte til i CS:GO.

stavn og resten af Heroic-drengene er dog fuldstændig ligeglade med, hvad folk tænker.

Jeg tror, Kasper og vi andre er fuldstændig ligeglade med, hvad folk tænker. Jeg tror, hvis man havde mikrofoner på i fodboldkampe, så tror jeg også, at mange spillere ville blive, hvad hedder det, cancelled eller hvad det er nu, man siger, konstaterer stavn og tilføjer:

Det er jo en kamp mellem to hold, så der skal være plads til at kunne sige lidt. At kalde nogen noobs, det tror jeg ikke har gjort nogen ondt, for at være helt ærlig. Så jeg tror, at Casper og vi andre er helt ligeglade med det.

I løbet af Heroics to første kamp har det ikke været den bedste fremvisning fra Danmarks bedste hold, da det har set lidt usikkert ud på serveren.

Det er også noget, som stavn nikker genkendende til.

Jeg tror helt klart, at vi har været lidt shaky i de her to kampe. Det har vi godt kunne mærke, når vi har spillet. Men det er også noget, vi har snakket om et par gange nu, at det behøver ikke altid at gå op i en højere enhed, selvom det er det, vi stræber efter.

Så nogle gange har vi snakket en del om, at vi også bare skal lære at lukke kampene, hvor det ikke behøver at se kønt ud. For det handler jo bare om at nå til 16 runder, og nogle gange kan vi også spille lidt mere clustered CS, men så længe vi kommer over målstregen, for det er det eneste, der tæller.

"Vi er ikke bange for Astralis"

Tidligere på ugen fortalte device til Dust2.dk, at "Astralis skal være de bedste i Danmark".

stavn understreger dog, at han ikke er bange for Astralis, da Heroic-mandskabet nærmest ikke tænker på dem, efter de ubestridt har indtaget førstepladsen i et par år.

Vi er ikke bange for Astralis. Jeg ved ikke, hvor mange år det har været efterhånden, at vi har været det bedste hold i Danmark, så vi tænker egentlig ikke så meget på dem. Vi har egentlig bare fokus på os selv.

Med Astralis ude af snakken som Danmarks bedste hold, har det naturligvis også været på tale, at stavn måske er Danmarks bedste spiller.

stavn vil ikke vurdere, hvem af dem der er bedst. Det vil han overlade til fans og andre, selvom det selvfølgelig er fedt at få at vide.

Jeg snakker generelt ikke så meget om det, og jeg har ikke lyst til at udtale mig så meget om det. Det vil jeg hellere lade fans og andre kommentere på, men hvis folk synes det, så er det jo selvfølgelig altid fedt at få at vide.

Kasper Straube lavede 'det forbudte skifte', da han vendte Heroic ryggen og tog til Astralis.

For Heroic er det ikke noget, som påvirker dem, da stavn og kompagni kun tænker på personerne, som er en del af deres huddle, inden kampen starter.

For os, så tror jeg egentlig bare, at det er vigtigt, hvem vi har med på holdet. Det er egentlig lidt lige meget, hvem der har været der. Det, vi fokuserer på, er egentlig bare den huddle, vi står i, inden vi skal spille en kamp. Og det er egentlig det, der er vigtigst for mig og de andre.

Bliver svært for modstanderne, når topniveauet rammes

Som tidligere nævnt, erkender stavn, at niveauet i Heroic har været lidt haltende, men hvis topniveauet rammes i løbet af turneirngen, så skal det nok blive svært for modstanderne.

Jeg tror, at hvis vi lige kan løfte vores niveau endnu mere her, og det er jeg sikker på, at vi gør, når vi får spillet os varme i turneringen, så bliver det meget svært for de andre hold, hvis vi rammer vores topniveau.

#1(Med 5 svar)
31. juli 2023 kl. 15:30
Madsen
Stavn er ikke Danmarks bedste spiller jeg vil endda argumentere for at cadian er bedre end stavn
#2(Med 4 svar)
31. juli 2023 kl. 16:21
RAVN
Mon ikke det er ud fra HLTVs top 20. Hvis man går efter den, så er stavn Danmarks bedste spiller. I min bog er han heller ikke Danmarks bedste spiller.
#7(Med 3 svar)
31. juli 2023 kl. 17:49
Madsen
Det er muligt det måske er set ud fra det men efter min mening synes jeg device, BlameF og cadian har set bedre ud
#13(Med 2 svar)
31. juli 2023 kl. 21:45
Hunt
Omvendt baiter blamef sig til hans stats og device/cadian har awpen som er +10 rating pga rollen
#17(Med 1 svar)
31. juli 2023 kl. 22:28
Madsen
Jeg synes du skal kigge lidt på stats fordi BlameF baiter ikke længere han involveret i mange åbninger og har ændret sin spille stil markant over de sidste 3 måneder :)
#18(Med 0 svar)
31. juli 2023 kl. 22:33
Hunt
Har godt set det er blevet bedre, men han caller stadig omkring sig selv og får slet ikke en Staehr til at preforme overhovedet. Vil mene det er en del af hans job/rolle som igl at få sine medspillere til at shine. Fx som en cadian har gjort med jabbi da han kom til.
#3(Med 8 svar)
31. juli 2023 kl. 16:21
V1cc0
Arhhh, er de ikke lidt bange;)
#4(Med 7 svar)
31. juli 2023 kl. 17:05
Suroma
cadiaN's taberhold er ikke på toppen om 1 år.
Dels er de elendige når de kommer under pres og økonomien er heller ikke den bedste som det kan læses rundt omkring. Og cadiaN opfører sig som et lille retarderet barn i mange tilfælde, det er ihvertfald min menig,
Sidde og hyle når de er presset op i en krog vedr. snyd det kan de......
#5(Med 3 svar)
31. juli 2023 kl. 17:24
interitium
Hvem har pisset på din morgenmad?
#9(Med 2 svar)
31. juli 2023 kl. 19:04
minnasn
Det han skriver med Cadian er jo rigtigt, han opfører sig så dumt, som noget kan være, han er så arrogant og det er ikke alle i verden der kan lide det ( kun heroic fansene og dem fra Brasilien )
Det andet kan diskuteres
#12(Med 1 svar)
31. juli 2023 kl. 20:15
JernLars
Arrogant?
Ja, han fejrer når han lavet et godt clutch (som han burde), men i post-game interviews er han nok den pro spiller med mest respekt og empati for modstanderne
#15(Med 0 svar)
31. juli 2023 kl. 21:55
minnasn
“Pro spiller med mest respekt og empati for modstanderne” det er han overhovedet ikke du kan finde mange andre spillere der siger flere positive ting end Cadian gør.
Og ja han er arrogant, det vil du også vide hvis du har set nogen af hans tidligere interviews og tweets.
#6(Med 0 svar)
31. juli 2023 kl. 17:38
V1cc0
AHHAHAHAHAH
#10(Med 1 svar)
31. juli 2023 kl. 19:30
RasmusRoev
Jeg er enig hen af vejen. Men for filan Knæft/mand, så skriv pænt ;) Det giver mere mening! Men enig. Han har ikke gjort "skaden" mindre i henhold til deres fanbase!
#16(Med 0 svar)
31. juli 2023 kl. 21:55
V1cc0
Tror han havde behov for at komme ud med nogle aggressioner
#8(Med 0 svar)
31. juli 2023 kl. 18:06
EwoKeY
Dejlig cocky, sjovt hvis det rammer som en bumarang at man ikke er lidt bange.
#11(Med 7 svar)
31. juli 2023 kl. 19:33
RasmusRoev
Dog pas på med de gule bjælker Ekstrabladet :)
I gør det godt. Men lad være med at smid en gul bjælke under disse overskrifter. Lige under der banker Astralis NIP, DET skal være en gul bjælke, men fandme ikke at stavn siger, at han ikke er bange for et andet dansk hold...... :)
#14(Med 4 svar)
31. juli 2023 kl. 21:46
Hunt
NYHED!! STAVN ER IKKE BANGE!! LÆS DET HER
#19(Med 0 svar)
31. juli 2023 kl. 22:37
AppleEyeD
GYSERFILMPRODUCENTER HADER HAM!!
#20(Med 2 svar)
31. juli 2023 kl. 22:40
RasmusRoev
Men er du ikke enig? :P
#21(Med 1 svar)
31. juli 2023 kl. 22:41
Hunt
Vi klikker og kommenterer = Det virker, så er det vel ikke så meget at sige til det ;)
#24(Med 0 svar)
1. august 2023 kl. 10:29
RasmusRoev
Jeg tror dog stadigvæk ikke, at det heeeeeelt er det publikum som dust2 søger :) De har vel en ret stabil base?
#22(Med 1 svar)
1. august 2023 kl. 06:27
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Enig. Det var en klar fejl
#23(Med 0 svar)
1. august 2023 kl. 10:28
RasmusRoev
Så fint :)

Men stadigvæk tak for jeres gode arbejde!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.