Meget kunne tyde på, at nealaN må spejde langt efter ny holdkammerater.

Medier: EG's transferplaner falder fra hinanden

Ifølge Dust2.us og 1pv.fr er Evil Geniuses' storstilede transferplaner faldet til jorden.

Der var lagt op til de helt store armbevægelser hos Evil Geniuses, som angiveligt pønsede på at hente både EliGE, electroNic, zorte og JACKZ denne sommer.

Men det ser nu ud til at falde helt til jorden.

Det melder Dust2.dks amerikanske søstersite, Dust2 US, som fra kilder tæt på parterne erfarer, at aftalerne med både EliGE, zorte og JACKZ er gået i vasken. I forhold til electroNic, så står den hen i det uvisse.

Hvad der præcist ligger til grund for, at Evil Geniuses meget vel kan ende uden nogle af de store navne, melder mediet intet om, men særligt tilgangene af zorte og JACKZ var ellers så godt som sikre tidligere på ugen.

Hvad det hele ender med for Evil Geniuses er altså uklart, men for nu er deres holdkort:

  • USA Brehze

  • USA wiz

  • USA autimatic

  • Danmark refrezh

  • nealaN

  • Danmark Vorborg (Coach)

#1(Med 0 svar)
22. juni 2023 kl. 14:53
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
zorte, elige, electronic og autimatic er helt klart brikker, der er værd at have, men godt nok også en underlig sammensætning af personligheder.
#2(Med 0 svar)
22. juni 2023 kl. 18:29
DOMINA7HOR
Det er lidt af en joke efterhånden. Er så godt som enige med dem alle tre, EliGe, JACKZ og zorte, såvel som de også var så godt som enige med Liquid og FORZE, om henholdsvis EliGe og zortes transfer. Og så ender det med alt falde helt sammen.

Ifølge Dust2.us fortsætter de nu i stedet med de fire EG Black-spillere, HexT, walco, junior og Jeorge. De erstatter neaLaN, refrezh, Brezhe og wiz, menz autimatic bliver eneste tilbageværende. Og det gør ikke joken mindre slående.

Nu antager jeg også, at electroNic til EG ender på samme måde, og ham og Perfecto i stedet skifter til C9.

Hvad EliGe angår, så har Complexity genoptaget interessen. Han har tidligere afvist Complexity, fordi han foretrak EG, men EliGe til Complexity skulle være back on track. Prisen for EliGe ligger i omegnen af 100.000 USD, hvilket Jason Lake nok skal kunne trække op af lommen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.