Pimp er ofte at finde som ekspert til de store turneringer. Nu har han modtaget dødstrusler.

Efter kritik af tomt trofæskab: Pimp modtager dødstrusler

Den danske ekspert har modtaget dødstrusler, efter hans kritik af NaVi’s manglende turneringssejre.

Vi så det senest i weekenden til BLAST Premier Global Final, men det er ikke første gang, Pimp giver sit besyv med som ekspert til CS:GO-turneringerne. Og det er ikke første gang, han adresserer problemet hos NaVi og i særdeleshed s1mple: de vinder ikke nok.

Det har nu udløst dødstrusler fra NaVi-fans især fra CIS-landene, der dækker over det gamle Sovjetunionen, hvor NaVi’s fanbase er stor.

’Jeres nyhedsmedier i CIS-regionen følger et falskt narrativ, hvilket har medført, at jeg er blevet spammet af idioter, der truer med at slå mig ihjel, hvis jeg nogensinde sætter mine fødder i Ukraine eller Rusland’, skriver Pimp blandt andet i et tweet, der nu er slettet.

Kritikken fra Pimp har især drejet sig om, at NaVi ikke har taget flere turneringssejre, end de har, når holdkortet tæller electronic og s1mple. Senest blev det til sejr i BLAST Premier Global Final, men før det skal vi tilbage til IEM i Katowice i februar sidste år, før vi finder NaVi’s seneste triumf.

En række af Pimps tweets er nu slettet, men han fastslår samtidig, at han intet at sætte på s1mple’s evner på serveren.

’Jeg har altid været s1mple-fan. Hvis du ikke er fan af s1mple, er du ikke fan af flot CS:GO. Men jeg ville ikke gøre mit job ordentligt, hvis jeg ikke adresserede det faktum, at s1mple ikke har vundet nok, i forhold til hvor god han er. Jeg er lige glad med, hvis det støder jer. Det er mit job’, skriver han.

Samtidig retter Pimp også en stærk kritik mod medierne i CIS-landene.

’Jeg giver ikke skylden til CS:GO-fællesskabet i CIS-regionen. I har altid fået mig til at føle mig mere end velkommen i Rusland og Ukraine. Jeg giver skylden til de fjolser, der prøver at følge et falskt narrativ, og de fjolser der kontakter mig på den måde. CS:GO-fællesskabet i CIS-regionen er et af de mest støttende’, slutter han.

Til dust2.dk fortæller Pimp, at det ikke er første gang, han modtager trusler. Han er dog stolt af det, han laver på skærmen.

Dødstrusler og generelle trusler er hverdag for mig. Jeg har lavet alt fra majors, til Katowice, Cologne, og nu også de store BLAST-shows. Der er fans samlet fra hele verden, og der vil nok desværre altid være en del, der ikke helt forstår konceptet i det, jeg laver. BLAST, dens produktion og mine kollegaer har lavet et af de bedste CS:GO-shows nogensinde, og det er jeg stolt af, siger han og tilføjer, at det denne gang var blevet så voldsomt, at han følte, han måtte sige stop.

At keyboardkriger1337 og andre ikke er med på, hvad en "analyst" egentligt går ud på, er hvad det er. Det var blevet så voldsomt, at jeg i denne omgang følte, jeg måtte adressere problemet. Specielt fordi nogle russiske medier havde fejl citeret mig, siger Pimp.

#1(Med 0 svar)
27. januar 2021 kl. 19:03
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Keyboardkriger1337 skal bare lukke røven
#2(Med 0 svar)
27. januar 2021 kl. 19:48
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Han har jo ret, simple vinder ikke nok
#3(Med 0 svar)
27. januar 2021 kl. 21:14
FlaskeN
Det er jo fuldstændig hul i hovedet øv..
#4(Med 0 svar)
27. januar 2021 kl. 22:11
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Slap nu af - det er et computerspil!
#5(Med 0 svar)
28. januar 2021 kl. 04:16
Kristja
S1mple har ganske enkelt bare ikke haft det rigtige rammer omkring sig, til at "vinde" en helt masse turneringer, i forhold til team mates. Og nu har NaVi vel brugt det sidste års tid på, at skole om, så det hele ikke skal være op til s1mple, men nærmere til holdet som en helhed. Hvilket man i den grad også så her til Blast. De spillede flot sammen, og Boomich ser ud til, at call bedre og bedre.

Sørgeligt folk stadig kommer med dødstrusler, og noget som de i princippet kan være ligeglade med. Og kan man ikke lide hvad Pimp siger, så kan man jo MUTE eller lade være med at læse med :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.