coachi jubler ofte højlydt, når Sharks vinder en runde.

Sharks-coach: "North spillede, som vi havde forudset"

Dust2.dk fangede Sharks' coach kort efter storsejren over North, og det var bestemt en glad herre, men han tog det også roligt, for Sharks havde selv forventet en sejr.

Der var stor jubel hos Sharks, da det brasilianske hold, der til daglig bor i Portugal, slog North i dagens første kamp, mens det var nogle meget triste ansigter hos North, der forlod arenaen.

Kort efter sejren fangede vi Sharks' coach med det opfindsomme nick, coachi, som blandt andet fortalte, at Sharks troede så meget på sig selv inden opgøret, at de nærmest forventede at slå danskerne.

Derudover kommer han også omkring, hvilke forventninger der er til de danske tilskuere, hvis Sharks når hele vejen til den store scene.

Hvordan var forventningerne i Sharks-lejren inden mødet med North?

Jeg kommer til at være helt ærlig her; vi regnede virkelig med at vinde, og vi var rigtig selvsikre inden opgøret. Vi var rigtig skuffede over vores præstation mod MIBR i går, så vi ville rigtig gerne rejse os og vinde denne kamp mod North, så vi lagde et stort pres på os selv.

Folk vil måske sige, at vi var heldige, men helt ærligt, man er ikke bare heldig, når man slår North 2-0 på denne måde. Hvis vi spoler tiden tibage til sidste sæson af ESL Pro League, kan jeg huske, at jeg sagde i et interview, at vi ville slå et stort hold næste gang, så vi har virkelig selv troet på, at vi kunne gøre det.

Vi ved, at North er et godt hold, men vi kom for at vinde i dag, så vi er ikke helt oppe og ringe over, at vi vandt, for vi forventede at gøre det. Ikke at vi bare vidste, at vi ville slå North, men vi troede bare så meget på os selv.

Hvordan oplevede du kampen mod North?

Vi fik en ordentlig lærestreg mod MIBR i går, da alle vores taktikker, vi havde forberedt specifikt til den kamp, fejlede, og vi lavede generelt bare en masse fejl. Så i dag prøvede vi at tage det roligt og primært fokusere på vores eget spil og vores aim. Vi forberedte os selvfølgelig en smule på Norths spillestil, og ud fra det lagde vi en plan, og så holdt vi os til den plan og gjorde alt det, vi havde aftalt, og North spillede også præcis, som vi havde forudset.

Jeg føler, at North er et rigtig godt match for os, fordi de prøver at spille et meget aim-baseret spil, da de har nogle rigtig gode aimere, men det har vi altså også, så når de to spillestile mødes, kommer det an på, hvilket hold der har den bedste dag, og det havde vi i dag.

Går I videre til slutspillet i arenaen?

Vores gruppe er ganske enkelt vanvittig, for i næste kamp skal vi møde taberen mellem NaVi og mousesports. Det ville selvfølgelig også være svært at gå videre fra Gruppe A, men det ville være nemmere. Bare kig på vores modstandere indtil videre - vi har mødt MIBR og North, og næste gang venter endnu en gigant. Det bliver svært, og det ved vi, især i en BO3, men vi kommer til at møde NaVi eller mousesports med den samme indstilling som i dag mod North. Vi tror på, at vi kan slå alle hold, for vi kan virkelig spille god Counter-Strike, men det bliver afgørende, hvor godt vores spillere rammer, når kampen starter.

De danske fans har stiftet bekendtskab med jer et par gange, da I deltog til CBE både i år og sidste år, så forventer du, at de danske fans hepper på jer, hvis I når slutspillet?

Måske, nu slog vi jo et dansk hold ud.. Hvis vi går videre vil vi være underdogs, og der er ofte mange, som godt kan lide underdogs, og derudover bliver vi faktisk modtaget rigtig godt, når vi rejser rundt til events. Så jeg håber selvfølgelig på det, og hvis vi ikke møder Astralis, tror jeg på, at danskerne vil heppe på os.

Sharks var inden turneringen rangeret som nummer 92 i verden, og tidligere på året, i september, deltog de til CBE 2018, hvor de blev slået ud af Tricked i semifinalen.

Sharks består af:

  • Brasilien nak
  • Brasilien exit
  • Brasilien RCF
  • Brasilien jnt
  • Brasilien leo_druNky
  • coachi (Coach)
#1(Med 0 svar)
5. december 2018 kl. 16:09
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Helt klart fan a Sharks! :D Coachi er rigtig flink og god til at kommunikere med under events :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.