refrezh har lige under to måneder tilbage i Fragsters-trøjen.

refrezh gæster HLTV Confirmed i aften: "Vi bliver sammen"

Den 20-årige dansker er berygtet for sit aim, og det skal han klokken 20:00 fortælle om, når han gæster HLTV Confirmed.

Klokken 20.00 i aften kan du blive meget klogere på det store danske talent refrezh, når Fragsters-spilleren gæster live-showet HLTV Confirmed.

HLTV.org har i den forbindelse talt med den blot 20-årige spiller forud for hans deltagelse i programmet, og her beskriver han blandt andet, hvordan det er pludselig at være en del af den store scene:

Det har været et meget spændende eventyr, vi gik fra at være fem gutter med ingen erfaring på højt niveau til at kunne konkurrere med nogle af de bedste hold i verden. Det har været en overraskende god rejse, da man normalt som et ungt og uerfarent hold, kommer til at støde ind i mange problemer. Vi har dog næsten altid leveret gode resultater, men vi har lidt det samme problem som Astralis-coren (Xyp9x, dev1ce, dupreeh) havde engang med at choke i store kampe.

Personligt har jeg altid haft lyst til at konkurrere på det her niveau, og jeg er super glad for at have fået chancen på det her hold. Det føles stadig lidt mærkeligt når der kommer nogle søde fans og vil have taget billeder med mig, why me though? Jeg er super glad for alle dem der støtter mit hold og mig, det giver mig mere blod på tanden og mere at arbejde hårdere for.

refrezh har med raketfart slået sit navn fast, for selvom han viste flot spil hos blandt andre seven11 og Copenhagen Flames, var det først i sidste halvår i 2017, at han kom på mange danskeres læber med sine præstationer i Tricked.

Han blev dog meget overraskende ofret i Tricked, og straks efter stod Fragsters klar med en kontrakt, som har ført ham til events som StarSeries i-League og DreamHack Open Valencia, hvor det blandt andet er blevet til et møde med Virtus.pro:

Det er en ære at spille mod legender som Virtus.pro og andre store hold, vi kommer ind med kæmpe underdogs mentalitet - intet at tabe. Det går først op for en bagefter, hvor en stor kamp det har været, men når vi er inde på serveren, er det ligesom at spille CS mod et almindeligt hold. Vi kan også mærke, at vi tit bliver udspillet på erfaringen, men det håber vi, at kunne forbedre med tiden.

Forhandler allerede

Det er ti dage siden, at Fragsters og de nuværende spillere offentliggjorde, at aftalen ikke forlænges ved kontraktudløb den 1. januar 2019.

Til den tid er blandt andre refrezh, torben og stavn ledige på markedet, men ifølge den 20-årige dansker har spillerne i sinde at forblive sammen, og de er faktisk allerede i gang med at forhandle, som refrezh dog ikke uddyber nærmere:

Vi fem bliver sammen og er allerede i færd med at forhandle, men intet er sikkert endnu. Man drømmer vel altid at spille for det bedste hold i verden, men som landet ligger lige nu, ligger min fremtid sammen med de her gutter.

Du kan se hele HLTV Confirmed med refrezh som gæst i aften klokken 20:00, hvor hans karriere, bruddet med Fragsters og meget mere er på programmet.

#1(Med 0 svar)
5. november 2018 kl. 18:45
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Bliver spændende!
#2(Med 0 svar)
5. november 2018 kl. 19:35
Bjelanden
Jeg er MEGET spændt på at se hvem der samler dette fantastiske hold op. Kunne være ret fedt med SK, selvom det måske(?) er en tand for meget.
#3(Med 0 svar)
5. november 2018 kl. 23:07
ENNEC
Håber inderligt at de bliver sammen!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.