friberg var forbi eOddsets studie, hvor han især snakkede om hvordan alle bidrager med taktikkerne.

eOddset TV: friberg fortæller om ingame leader rollen

En ny video fra eOddset TV er landet, og denne gang har JERN taget nye ansigter med i studiet, da han har sikret sig selskabet af Heroics friberg og RUBINO.

I dag offentliggjorde eOddset TV en ny video, og denne gang havde JERN haft fat i Heroics friberg og RUBINO, for at komme til bunds med det skandinaviske hold.

Fokuspunktet var i den grad ingame leader rollen, og her fik friberg gjort det klart, at es3tag primært står for taktikkerne i hytten. Kort efter tilføjede han dog, at alle på holdet bidrager i næsten hver runde, hvor især ham selv og MODDII giver forslag til taktikkerne med deres mange års erfaring i spillet.

Dernæst spurgte JERN yderligere ud til holdfordelingerne på holdet, og her forklarede begge spiller, at alle på den ene eller anden måde har en rolle, men samtidig fungerer det godt, at alle har lov til at spille og bidrage til idéer, som det passer dem. 

Til slut spurgte JERN ind til holdets forventninger, og her forklarede friberg, at han ser dem som et hold, der kan deltage i de største turneringer, og en dag også løfte trofæet foran de andre tophold. Den 26-årige svensker tilføjede dog også, at der skulle arbejdes hårdt, før de får hentet så store pokaler hjem til kontoret i København.

Hvis du er fyldt 18 år, kan du se afsnittet ved at klikke her.

#1(Med 0 svar)
4. juni 2018 kl. 19:54
Flisen
Flueknepperi, men hvorfor skrives alt i datid? Ville virke mere indbydende, hvis det blev skrevet i nutid.
PS: Overskriften skal vidst lige ændres.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.