Begge danske hold videre fra gruppespillet

Gruppespillet af den europæiske kvalifikation til SL i-League er overstået, hvor begge danske hold har spillet sig videre til slutspillet. Vejen til Kina bliver dog svær!

Den europæiske kvalifikation til finalerne af SL i-League er i fuld gang, hvor danske Team X og Dignitas er med. Trods enkelte problemer for sidstnævnte, så endte begge danske hold med at gå videre til slutspillet.

Det bliver Team X, som tager førstepladsen i gruppen, da de besejrede Dignitas, der havde deres coach Casper "ruggah" Due som standin. Trods dette formåede Dignitas stadig at besejre AGG og NokSuKao.

Udover danskerne er hold som MK, GODSENT, Kinguin og HellRaisers også videre, så det bliver langt fra en nem vej til top 3, som giver adgang til finalerne i Kina, der bliver spillet fra den 7. til den 11. september.

Udover de ovenstående otte hold, som gik videre fra slutspillet, indtræder Flipsid3, ENVYUS og FaZe nu i slutspillets anden runde. Dermed kommer der til at være i alt 11 hold, som skal kæmpe om de tre eftertragtede billetter til Kina. Det skæve tal er begrundet ved, at mousesports har besluttet ikke at deltage alligevel.

I slutspillets første runde står Dignitas over for Kinguin, mens Team X skal prøve kræfter med GODSENT. Hele slutspillet kan findes her.

#1(Med 2 svar)
8. august 2016 kl. 15:12
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Overraskende X tager førstepladsen i puljen imo.
#2(Med 1 svar)
8. august 2016 kl. 15:26
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Spillede Dignitas ikke også med standin i deres kampe?
Det skal ikke lyde som om jeg prøver at tage noget fra team X, de spillede fanme flot på mirage i deres comeback, jeg er bare ikke sikker på de ville kunne ha gjort det samme hvis rubino havde været med. :)
#3(Med 0 svar)
8. august 2016 kl. 16:10
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
de spillede med deres coach :)
#4(Med 1 svar)
8. august 2016 kl. 18:05
motz
Bemærkelsesværdigt at Gambit, det eneste hold med "Legend" status, ender sidst i deres gruppe. Jeg syntes generelt deres præstationer er svingende.
#5(Med 0 svar)
8. august 2016 kl. 19:59
xtopher
De er hvertfald en del bedre på lan end online
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.